- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Kadayıflı daha güzel olurdu sankiAyy bayılırım,kıtır kitir sehriyeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadayıflı daha güzel olurdu sankiAyy bayılırım,kıtır kitir sehriyeli
Sarma niye yapılmasındı dimiMakarnali dolma yapılmış burada,görünce şok oldum ben
Çıkamıyor belkiNevreste nevoş sesin çıkmıyor
NasılsınÇıkamıyor belki
Kadayıflı daha güzel olurdu sanki
Ama şunu kaçırıyoruz. Siz bunda sarma, içli köfte yapın. Oy bile almaya bilir. Çünkü çoğu zaman kategoriye uygun tarife oy veriyorlarMesela makarnalı dolma yapılmıştı. Ama az oy aldı diye hatırlıyorumŞey Nevoş aslında biz de makarnalı sarma yaparız
Neyin varÇıkamıyor belki
İyi olmaya çalışıyorumNasılsın
Farkettim onu
İyidir canımNeyin var
İçine bir tane burgu girerSarma niye yapılmasındı dimi
Tarifini iade edebilirsinNevos şehriye ile muhallebi olur yapsak mi
İyidir canım
Yok sağol canım ben almiyimTarifini iade edebilirsin
Daha iyi ol inşallah. Rabbim ferahlık versinİyi olmaya çalışıyorum
Allah razı olsun canım benimDaha iyi ol inşallah. Rabbim ferahlık versin
Çok haklısın, makarnayı makarna gibi yemek isterimAma şunu kaçırıyoruz. Siz bunda sarma, içli köfte yapın. Oy bile almaya bilir. Çünkü çoğu zaman kategoriye uygun tarife oy veriyorlarMesela makarnalı dolma yapılmıştı. Ama az oy aldı diye hatırlıyorum
Sen aldın mı kendine makarna tarifiAma şunu kaçırıyoruz. Siz bunda sarma, içli köfte yapın. Oy bile almaya bilir. Çünkü çoğu zaman kategoriye uygun tarife oy veriyorlarMesela makarnalı dolma yapılmıştı. Ama az oy aldı diye hatırlıyorum
Evet canım bir arkadaş sağ olsun tarifini değiştirdi. Bende boşta olanı kaptımSen aldın mı kendine makarna tarifi
Benimkinimi alcaktın yoksamEvet canım bir arkadaş sağ olsun tarifini değiştirdi. Bende boşta olanı kaptım