Kim hepsini inceleyecek diyorsunsıradan basıp geçerim
Hadi makarna yap bizeYakşamlar İndomielerim.
Beeen yapamam ıı ııh yooHadi makarna yap bize
NedenBeeen yapamam ıı ııh yoo
Ben de sizi bekliyorum, bekleşiyoruz karşılıklıNedenhadi sunum için biz seni bekliyoruz da sen ne bekliyon kıs
Beklerken hepimiz son gün yapıyormuşuzBen de sizi bekliyorum, bekleşiyoruz karşılıklı
Başlarda yapınca sıkılıyoruz zaten bebeyim. Bir de azıcık özenesim var üşenmezsem, geçen ay çok baştan savma olduBeklerken hepimiz son gün yapıyormuşuz
Baştan savma miiiBaşlarda yapınca sıkılıyoruz zaten bebeyim. Bir de azıcık özenesim var üşenmezsem, geçen ay çok baştan savma oldu
Yok bebeyim öyle riskler almamayı öğreneliBaştan savma miiievet sıkılıyoruz, şuan da sıkılıyorum, acayip yapasım var yapincada vakit gecmeyecek sen kesin bi İtalyan bi Fransız falan yapacaksın dimi mac and cheese sende olsun isterdim
O bendeBaştan savma miiievet sıkılıyoruz, şuan da sıkılıyorum, acayip yapasım var yapincada vakit gecmeyecek sen kesin bi İtalyan bi Fransız falan yapacaksın dimi mac and cheese sende olsun isterdim
Tam senlikti yawYok bebeyim öyle riskler almamayı öğreneli
Oldu biraz
Yavrım benim makarna Türk valla. Yani şey, İtalyan göçmeniTam senlikti yaw
Benimde Türk, İtalyan falan hiç alakam yokYavrım benim makarna Türk valla. Yani şey, İtalyan göçmeni
Göçmen makarna hangisiYavrım benim makarna Türk valla. Yani şey, İtalyan göçmeni
Boşnak mantısıGöçmen makarna hangisi