Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baştan savma miii evet sıkılıyoruz, şuan da sıkılıyorum, acayip yapasım var yapincada vakit gecmeyecek sen kesin bi İtalyan bi Fransız falan yapacaksın dimi mac and cheese sende olsun isterdim
Baştan savma miii evet sıkılıyoruz, şuan da sıkılıyorum, acayip yapasım var yapincada vakit gecmeyecek sen kesin bi İtalyan bi Fransız falan yapacaksın dimi mac and cheese sende olsun isterdim
Bugün bizden nazar çıkıyor
Akşam üstü çocukları almaya gittim. Önce markete uğradım. Sonra kursun önüne gittim. 10 dk sonra çocuklar geldi ve araba çalışmıyor
Arabayı itti çocuklar falan yok olmadı Oğlan çok ısrar etti itmek için hadi dedim
Eşimi aradım geldi. Aküye kablo falan bağladılar çalışmadı. Ekip arabasıyla eve döndük ve akü değişecek galibaAraba orada kaldı