- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.875
- 43
O günlerde gelir inşallahGerçekten öyle, zor ama sonrası çok keyifli nevosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O günlerde gelir inşallahGerçekten öyle, zor ama sonrası çok keyifli nevosum
Gelir tabi nevos, sabır zaman azimO günlerde gelir inşallah
Bu moddayımBenim içinde yak
Kk nın tarzı değiştiArada bakıyorum oyuma. Tek haneli rakamdan kalacağım diye korktum başlangıçta
Bazı tariflerin oyuna şaşırdım, hiç tutturamıyorum
Yeni kategori ipucunu verdin miKk nın tarzı değişti
Vermedim sayılır Bence sende istemeHerkesin kafayı çorba yaptımYeni kategori ipucunu verdin mi
Bende sevmiyorum vallaAslında seninde bir tarzın varKötü mü hayırAma KK artık o tarz sunumları sevmiyor
Bu havada tövbe estağfurullahBu arada gündüzden şu saate kadar elektrik yoktu donduk yeni geldi
Valla kuzu biyerde arıza varmış .aksi gibi perdede makinede kaldı . Mum falan aldım geldim karanlıkta kalcaktik yoksa, telin şarjı yoktu eşimde yeni geldi mesaisi vardi.ay bugün hep aksilik bırakmadıBu havada tövbe estağfurullah
Elektrik olmadan zor yaGerçi hangisi kesilse biz zorda kalıyoruzValla kuzu biyerde arıza varmış .aksi gibi perdede makinede kaldı . Mum falan aldım geldim karanlıkta kalcaktik yoksa, telin şarjı yoktu eşimde yeni geldi mesaisi vardi.ay bugün hep aksilik bırakmadı
Allah beterinden korusun periskom, tekrar olmasın ins bu insanlar napsın, böyle zamanda mum bilebulunmuyoValla kuzu biyerde arıza varmış .aksi gibi perdede makinede kaldı . Mum falan aldım geldim karanlıkta kalcaktik yoksa, telin şarjı yoktu eşimde yeni geldi mesaisi vardi.ay bugün hep aksilik bırakmadı
O zaman değiştirBende sevmiyorum valla