Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aşkom
Günaydın, nerelerdesin, iyi misin ?Günaydın kızlar özledim sizleri ❤
Yok estağfurullahcanim benim senin oylar benim hakkim benim oylar senin hakkin
Gelmiş geçmiş olsun. Biran önce toparlar inşallahÇıktık hastaneden. Şükür daha iyi. İlaçlarla evde devam edecek. Akşam 8’de uyumuşuz gelir gelmez. Yorgunluktan canımız çıkmış.
geçmiş olsun margicimÇıktık hastaneden. Şükür daha iyi. İlaçlarla evde devam edecek. Akşam 8’de uyumuşuz gelir gelmez. Yorgunluktan canımız çıkmış.
Çok geçmiş olsun canım benim çabucak iyileşsin inşallahÇıktık hastaneden. Şükür daha iyi. İlaçlarla evde devam edecek. Akşam 8’de uyumuşuz gelir gelmez. Yorgunluktan canımız çıkmış.
Ablacım hoş geldin çok teşekkür ederizOyum kulandım herkesin eline sağlık kızlar
Geçmş olsun halecim önemli birşey değildir umarım.Çıktık hastaneden. Şükür daha iyi. İlaçlarla evde devam edecek. Akşam 8’de uyumuşuz gelir gelmez. Yorgunluktan canımız çıkmış.
Klasik kış mevsimi hastalıkları ablacım. Bu sefer biraz ağır olunca doktor yatış verdi.Geçmş olsun halecim önemli birşey değildir umarım.
ama gercekten ben oyle dusunuyorum sunuma bakincaYok estağfurullah
gecmis olsun margaret Allah sifa vefsinKlasik kış mevsimi hastalıkları ablacım. Bu sefer biraz ağır olunca doktor yatış verdi.
İnşallah Nevoşum. Nevreste
Bu sene ki grip filanda hem ağır hemde uzun sürüyor,nasıl bir virüs böyle,tekrardan geçmişler olsun sende kendine dikakt et canısı.Klasik kış mevsimi hastalıkları ablacım. Bu sefer biraz ağır olunca doktor yatış verdi.
İnşallah Nevoşum. Nevreste