- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Minikimm teşekkür ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minikimm teşekkür ederimm
Malesef adaşımC A N O adaşıım eller kadir kıymet bilmiyor
Gel sarılalım sıkı sıkı o zaman adaşımMalesef adaşım
Gel sarılalım sıkı sıkı o zaman adaşım
Gel sarılalım sıkı sıkı o zaman adaşım
Gel sanada sarılalım. Kaderdaşıımm
heh şoyleGel sanada sarılalım. Kaderdaşıımm
Kk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıİlk beş tarif böyle gösteriyor. Önceki yıllara göre farklı bir oylama oldu ve farkındaysanız bu sıra hep şaşırıyoruz. Ondan popüler deyip atlamamak lazım. Sunum ve sevilen tarif olmasına bakmak lazımOnuda tutturamıyoruzGel sanada sarılalım. Kaderdaşıımm
Ben hala domatesli makarnanin atağını bekliyorumKk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıİlk beş tarif böyle gösteriyor. Önceki yıllara göre farklı bir oylama oldu ve farkındaysanız bu sıra hep şaşırıyoruz. Ondan popüler deyip atlamamak lazım. Sunum ve sevilen tarif olmasına bakmak lazımOnuda tutturamıyoruz
Aynen öyle. Bilindik, damağa uygun tarifler oy alıyor. Sunumda kurtarmıyor. Tarifi iyi seçip kapmak lazım. Yoksa ne yapsan yaş. JOYz en güzel örneği mesela. Sunumları o kadar iyi ki, popüler olmamasından dolayı kaç kez kaybetti.Kk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıİlk beş tarif böyle gösteriyor. Önceki yıllara göre farklı bir oylama oldu ve farkındaysanız bu sıra hep şaşırıyoruz. Ondan popüler deyip atlamamak lazım. Sunum ve sevilen tarif olmasına bakmak lazımOnuda tutturamıyoruz
Benim beklediğimden iyi oy aldıBenim daha çok alır dediklerim az aldıBen hala domatesli makarnanin atağını bekliyorum
Ama oda sadece yetmiyor illa sunum çok iyi olacakAynen öyle. Bilindik, damağa uygun tarifler oy alıyor. Sunumda kurtarmıyor. Tarifi iyi seçip kapmak lazım. Yoksa ne yapsan yaş. JOYz en güzel örneği mesela. Sunumları o kadar iyi ki, popüler olmamasından dolayı kaç kez kaybetti.
Tabi sunumda iyi olacak. Göze hitap edecekAma oda sadece yetmiyor illa sunum çok iyi olacak
Hangileri söylemeyeceğim. Birkaç tane var. Sunumla en az 100 oy alırdıAma sunum bence eksikTabi sunumda iyi olacak. Göze hitap edecek
Çok haklısın Benden çok ama çok oy alırsın diye bekliyordum. En az ilk üçte şaşkınımAma benim makarna yine 35 lik değildi kabul etmiyorum