- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Yok artık. İlk ben yazdımPişir beni Yasmin,kavur beni,limon sık bana,hadiii,soy agahahahahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık. İlk ben yazdımPişir beni Yasmin,kavur beni,limon sık bana,hadiii,soy agahahahahahahahah
Nasıl merhametli üstelik, Allah şansını bahtını açık etsinAkıl küpü
Anaaa görmedimYok artık. İlk ben yazdım
Aynen onlarla paylaşıyorum. Çekerken bir bakın diyorum. Tabi evde olurlarsaOlmayacaklarsa telden atıyorumNevoş burda kaç yıldır editör. Anneleri yemek konusunda çok iyi. Görüşlerini herzaman alıyor. Oğlan da keza öyle
Amin inşallahNasıl merhametli üstelik, Allah şansını bahtını açık etsin
Aynı düşünüyoruzAaaaaa C A N O m yaa
Aynen canımAynı düşünüyoruz
Rica ederim canımAynen onlarla paylaşıyorum. Çekerken bir bakın diyorum. Tabi evde olurlarsaOlmayacaklarsa telden atıyorum
Onlar tatlıdan benden iyiler
Teşekkür ederim canım
Oğlan zaten favorim benim ,paşa
Akıl küpü
Allah razı olsunNasıl merhametli üstelik, Allah şansını bahtını açık etsin
Buldular mı aşkomAynen canım
Ellerine sağlık,çoğu kadından düzenli yapmışAllah razı olsun
Bu sıra bulaşık makinesini boşaltmaya yardım ediyor.
Kaşıklığı dizmiş. Bozamıyorum gelip gidip düzeltiyorBende özeniyorum. Diyorum misafir kaşıklarınada el at
Başak burcu olunca
Eki Görüntüle 3167075
Evet canım, hastanenin aramasını bekliyoruz. Artık ne zaman başlayacağını kestiremiyorum, yine önüme bir şey çıkarırlar diye tırsıyorumAmin inşallah elticim
Siz haber mi bekliyorsunuzNe zaman tedavi başlayacak
Takıntı hoş değil aslındaçokta öğrenmesin miGelin bdvye konu açar sonraEllerine sağlık,çoğu kadından düzenli yapmış
Sirkeli suda bekletme beni diye çok yalvardı, dedim hayır, bekleyeceksin.Ve
Pırasa
Dile
Gelir
"Pişir, kavur beni"
Bence sana teşekkür edecekTakıntı hoş değil aslındaçokta öğrenmesin miGelin bdvye konu açar sonra
AhahahahahSirkeli suda bekletme beni diye çok yalvardı, dedim hayır, bekleyeceksin.
Çıkmaz inşallah canım Rabbim gönlünüze göre versinEvet canım, hastanenin aramasını bekliyoruz. Artık ne zaman başlayacağını kestiremiyorum, yine önüme bir şey çıkarırlar diye tırsıyorum