- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Yeni kategoriyeSen nereye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kategoriyeSen nereye
seni buraya kilitleyip gidelimYeni kategoriye
SürprizzzzzzzzAyy ciddi miii önceden yaptığımız bir kategori mi değişik bir durum var mı?
Olmaz ben de geliciiimseni buraya kilitleyip gidelim
Baklava mı yoksaSürprizzzzzzzz
Onda ağzımızın suyu akmazBaklava mı yoksa
Ay yine mi yöresel bi şeylerOnda ağzımızın suyu akmaz
NerdeeeBaklava mı yoksa
Daha fasülye olmuyorHayırlısı olsun hanımlar bak ben dün dediydim JOYz fasulye olacak diye fasulyeliğe 1 adım daha yaklaşacak demek istemişim daha çok erken gerçi 5 günde dengeler değişebilir
Bir adım kalıyor,Daha fasülye olmuyor
Teşekkür ederiz canım benimHanımlar hepinizin ellerine sağlık görsel şölen yapmışsınız oy kullandım ama zorlandım
Hepinize başarılar
1 adım daha yaklaşıyor işte fasulyeliğe, bu sunumlarla 1 2 aya kalmaz olur zaten fasulyeDaha fasülye olmuyor
Evet pörlüm şaynım her ikisine de daha çook varHayırlısı olsun hanımlar bak ben dün dediydim JOYz fasulye olacak diye fasulyeliğe 1 adım daha yaklaşacak demek istemişim daha çok erken gerçi 5 günde dengeler değişebilir
Margaret gibi arka arkaya bile kazanabilirTemelli kurtuluruzBir adım kalıyor,
İnşallah inşallah. O bizi etmeden biz onu fasülye edelim1 adım daha yaklaşıyor işte fasulyeliğe, bu sunumlarla 1 2 aya kalmaz olur zaten fasulye
Bıktınız mı bendenMargaret gibi arka arkaya bile kazanabilirTemelli kurtuluruz
İnşallah inşallah. O bizi etmeden biz onu fasülye edelim
Bence de , 1 yıl uğraşmayalım artık onunla, Margaret Hale den kurtulduk,ondan da kurtulalımMargaret gibi arka arkaya bile kazanabilirTemelli kurtuluruz
İnşallah inşallah. O bizi etmeden biz onu fasülye edelim