- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Sağol kuzum benimÇok geçmiş olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum benimÇok geçmiş olsun kuzum
Aşkom yeni kategori ne olacak biliyor musunYakşamlar
Hemen buluşalım aşkomAşkom yeni kategori ne olacak biliyor musun
Bana da söyleyin yaa biliyorsunuz ki artık küçük bir kızım ve zararsızımmmmmmHemen buluşalım aşkom
Sana yağmurlu havada su yok,cunku mesajıma cevap vermedinBana da söyleyin yaa biliyorsunuz ki artık küçük bir kızım ve zararsızımmmmmm
Anamm 25 diye okudum 26sımı öff ne çok yavvv başlatt artıkk26 sı canımDaha iki, üç tarif daha var
Şimdi sen tarihi 25 i son biliyorsun ve tarifini son güne ayarladın . Ama ben keyfi anketi birgün önce açtım. Ne hissedersinAnamm 25 diye okudum 26sımı öff ne çok yavvv başlatt artıkk
Anladımm canomm bitmedi ozamann daha gelecek var demekki dimiŞimdi sen tarihi 25 i son biliyorsun ve tarifini son güne ayarladın . Ama ben keyfi anketi birgün önce açtım. Ne hissedersin
Ondan alınmış ve yapacağını söyleyen tarifler varsa onlar yapmayacağım demedikleri sürece hiç öne almıyorum
Evet canım hatta biri birazdan gelebilir.Anladımm canomm bitmedi ozamann daha gelecek var demekki dimi
Nööeeeeyyy hangi mesaj, nereden?Sana yağmurlu havada su yok,cunku mesajıma cevap vermedin
EyvahSana yağmurlu havada su yok,cunku mesajıma cevap vermedin
Nööeeeeyyy hangi mesaj, nereden?
Haklıyım ama asko
Görmemiş olabilir miHaklıyım ama asko
Görüldü yedimGörmemiş olabilir mi
Çok ayıp kınadımGörüldü yedim
Ayıp ayıp, değil mi?Çok ayıp kınadım