- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Sonra hep ortalarda kalıyorumValla sen inşallah maşallah diyon sonra sunum yıkıyor siradaki kategoriye geçmeye her ay hazır başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra hep ortalarda kalıyorumValla sen inşallah maşallah diyon sonra sunum yıkıyor siradaki kategoriye geçmeye her ay hazır başlıyorum
Katılacaksan yapalımTam rejime gireceğim makarna tarifleri
Kankamla abla kankamı vurma keyfisi yaşatmayın bana diyet yemek yarışması yapılabilir mi
Daha 10 tarif varBitsin artık bu çileeee
Değişik olur öylede sen yap makarnanıİnşallah bakalım
Valla ne yenir o makarnalarda varyaaTam rejime gireceğim makarna tarifleri
Kankamla abla kankamı vurma keyfisi yaşatmayın bana diyet yemek yarışması yapılabilir mi
Olmaz söve söve yemek yapan insandan olmazKatılacaksan yapalım
Aynı ben işteee hem yaparım hem söverimmmOlmaz söve söve yemek yapan insandan olmaz
Abla kanka olmak bunu gerektirir bir de evde 2 kişi olunca 3 gün aynı yemeği kakalıyorum abla benimkine çok iyi oluyorAynı ben işteee hem yaparım hem söverimmm
Yafru kankalık bunu gerektiriyor işte,pişir 2 gün ye işte neyseki beyim her gün değişik yemek istemiyorAbla kanka olmak bunu gerektirir bir de evde 2 kişi olunca 3 gün aynı yemeği kakalıyorum abla benimkine çok iyi oluyor
Kalan 1 hafta ve hala 10 tarif mi varDaha 10 tarif var
Bugün 3. Gün sjskajsjskajs köfte kalmıştı bir önceli menüden köfteli orman kebabı uydurdum, havuçlu patatesli bezelyeli kekikli bir yemek yaptım, mercimek çorbasıda yapmıştım. Bugün 3. Gün oooohhhhhh tembelliğime sağlık ama yarın yeni menü düşünmek iiiiilazımYafru kankalık bunu gerektiriyor işte,pişir 2 gün ye işte neyseki beyim her gün değişik yemek istemiyor
Yarında tavuklu pilav yap yanınada salata ohh mis gibi.Bugün 3. Gün sjskajsjskajs köfte kalmıştı bir önceli menüden köfteli orman kebabı uydurdum, havuçlu patatesli bezelyeli kekikli bir yemek yaptım, mercimek çorbasıda yapmıştım. Bugün 3. Gün oooohhhhhh tembelliğime sağlık ama yarın yeni menü düşünmek iiiiilazım
Diyetteyim pilav yok bana, ıspanak yemeği yaparım, birde yayla çorbası çok az basmati pirinçleYarında tavuklu pilav yap yanınada salata ohh mis gibi.
Bulgur pilavı yiyebilirsin azda olsa,sebze süper zaten ihmal etme onu.Diyetteyim pilav yok bana, ıspanak yemeği yaparım, birde yayla çorbası çok az basmati pirinçle
Brokoli bende severim, zeytinyağı sarımsak limona batıra batıra yerim bu gün dışarda işin yokmu abliş, ben çıkacağım biraz yürüyeyim yapmur yağdı azıcık toprak koktu ama kargo bekliyorum, mng kargo hep geç gelir zaten uyuz oluyorumBulgur pilavı yiyebilirsin azda olsa,sebze süper zaten ihmal etme onu.
Kendime brokoli haşladım demin.
Bende çok severim öyle yemeyi,sabah gittim zaten hallettim işlerimi.Brokoli bende severim, zeytinyağı sarımsak limona batıra batıra yerim bu gün dışarda işin yokmu abliş, ben çıkacağım biraz yürüyeyim yapmur yağdı azıcık toprak koktu ama kargo bekliyorum, mng kargo hep geç gelir zaten uyuz oluyorum
Tanıdık bir hikayeSonra hep ortalarda kalıyorum
Ben yaptım kalan dokuzKalan 1 hafta ve hala 10 tarif mi var
Benim ömrüm böyle geçtiTanıdık bir hikaye
Yaptım ablam parıl parıl parlıyorDeğişik olur öylede sen yap makarnanı