- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Çok eğlenceliBen deeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eğlenceliBen deeee
Sağol nevoşumSefan olsun
Bence pencereleri silin ben her sildiğimde yağmur yağdı. O yağdı ben sildimBizde yağış yok ,güneşli
Kim sorarsa Perşembe hiç inanasım yokBizde de güneş var ama yarın yağış gösteriyor
Hep bunlar boşluktan yarışama sayısını ayda 2 ye çıkaralımBen hep bakıyorum ama bu sıra hep okuyorum
İyiyim canım sağ olSağol nevoşum
Nasılsın, ne var ne yok
Ahahahah, evet ya,deneyeyim yarınBence pencereleri silin ben her sildiğimde yağmur yağdı. O yağdı ben sildim
Belki yağarKim sorarsa Perşembe hiç inanasım yok
İşte ödül sıkıntı yoksa dört defada yaparızHep bunlar boşluktan yarışama sayısını ayda 2 ye çıkaralım
Yoksa yağmazAhahahah, evet ya,deneyeyim yarın
Adamsa yağar tövbe tövbe,çok yükseldimBelki yağar
İkna oldumYoksa yağmaz
Kolay gelsin canım. Bende iyiyim şükür. Okul tatil malum. Çocuklarla, ev işiyle akşam oluyorİyiyim canım sağ ol
Biraz temizlik, biraz dışarı işleri günler gelip geçiyor.
Sen nasılsın
Ama hava iyi gidiyor. Korkum kış mart, nisana kayacakİkna oldum
Şimdi karabulut gelir sizin evin tepesine. Fazla yükselme sen yinedeAdamsa yağar tövbe tövbe,çok yükseldim
Mart bana lazım, kaymasınAma hava iyi gidiyor. Korkum kış mart, nisana kayacak
Sağ ol canım benimKolay gelsin canım. Bende iyiyim şükür. Okul tatil malum. Çocuklarla, ev işiyle akşam oluyor
Bitane fasülye den yapsak yarışma kolay pratik tarifler denİşte ödül sıkıntı yoksa dört defada yaparız
Ağzım totoma dönecek az daha yükselsemŞimdi karabulut gelir sizin evin tepesine. Fazla yükselme sen yinede
Banada lazım Ameliyat olacağımSana niye lazımMart bana lazım, kaymasın