- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
Daha bir yıl olmuş ve sen olaylı lahmacun böreği yapmıştınBörek hamuru gibi olmuyor. Tekniği öğrenince kolay aslında Gözünüzde büyütmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bir yıl olmuş ve sen olaylı lahmacun böreği yapmıştınBörek hamuru gibi olmuyor. Tekniği öğrenince kolay aslında Gözünüzde büyütmeyin
Kolay yaa. Bi deneyin, göreceksinizZorrrrr muuuuuuu
Ay ne bileyim o şekli vermek falan, bence daha zorZorrrrr muuuuuuu
Minik servis tabağı kadar açıyoruz. Sonra üst üste koyup birlikte büyütüyoruz. Anaaaa hepsi kağıt gibi olmuşYöntemi mi var gözlerim parladı
Biri olay mı dediDaha bir yıl olmuş ve sen olaylı lahmacun böreği yapmıştın
40 kat açamazsın. Katlama şekilli baklavalar var. Onlardan yaparsınızDeneyince anlarım onu ancak
Ayrıca size her şey kolay bee
Her şeyimiz olay zaten bizimDaha bir yıl olmuş ve sen olaylı lahmacun böreği yapmıştın
Çıkacaktı mani oldukBiri olay mı dedi
Çekemeyen anten taksınHer şeyimiz olay zaten bizim
Annem de öyle yapardı o minikleri üst üste koyup büyütürdü sonra, izlerdim o yaparken de ben yorulurdumMinik servis tabağı kadar açıyoruz. Sonra üst üste koyup birlikte büyütüyorsun. Anaa hepsi kağıt gibi olmuş
Ben oklava ile yapıyorum. Merdane ile büyütüp. O el alışkanlığına bağlıAnnem de öyle yapardı o minikleri üst üste koyup büyütürdü sonra, izlerdim o yaparken de ben yorulurdum
Ama annem sadece merdane kullanıyor, bazıları oklava ile açıyor. Siz nasıl yapıyonuz?
Bende hep merdane kullanırımAnnem de öyle yapardı o minikleri üst üste koyup büyütürdü sonra, izlerdim o yaparken de ben yorulurdum
Ama annem sadece merdane kullanıyor, bazıları oklava ile açıyor. Siz nasıl yapıyonuz?
Çıkacaktı mani olduk
Hep de Cano yu bulmuş bu olaylar heeRadar gibi yakalıyorsun
Hep iddialı hep havalıHep de Cano yu bulmuş bu olaylar hee
Ben oklava ile yapıyorum. Merdane ile büyütüp. O el alışkanlığına bağlı
İki farklı seçenekBende hep merdane kullanırım
Çekmeyin beni olayın içine. Dışarıdan izlemeyi seviyorum benHep de Cano yu bulmuş bu olaylar hee
Yaşlılar hep merdane kullanırİki farklı seçenek
Bakalım ben hangisiyle yapabilicem
Meyve veren ağacımızHep iddialı hep havalı