• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir psikolojik sorun, kızlar ne olur yardım edin..

kendine bakman ,bu kadar ilgilenmem kendini ne kadar sevdiğini ve ne kadar saygı duyduğunu gösterir bence ve bu çok güzel bişey ..........hiç kafana takma devam et keşke herkes böyle yapabilse bende senin gibiyim banada öyle derler ama ben hiç takmam kendimi seviyorum çünkü.
aklına öyle hastalıkta getirme Allah korusun düşünecek olursak bir sürü hastalığa yakalanabiliriz dimi?
sen kendine bukadar iyi baktıkça bişey olmaz merak etme ...

kendine bakman ,bu kadar ilgilenmem kendini ne kadar sevdiğini ve ne kadar saygı duyduğunu gösterir bence ve bu çok güzel bişey ..........hiç kafana takma devam et keşke herkes böyle yapabilse bende senin gibiyim banada öyle derler ama ben hiç takmam kendimi seviyorum çünkü.
aklına öyle hastalıkta getirme Allah korusun düşünecek olursak bir sürü hastalığa yakalanabiliriz dimi?
sen kendine bukadar iyi baktıkça bişey olmaz merak etme ...

kesinlikle çok teşekkür ederim bazı arkadaşlar ne dertler var biraz onları gör demişler ama onunla ne alakası var Allah aşkına ya bu bir psikolojik sorun diğer insanları görememek şükretmemek değil yani lütfen bilginiz olmadan yorum yapmayın ayrıca kesinlikle doğru katılıyorum kendime fazlasıyla saygım ve sevgim var iyi ki de öyle kendime değer veriyorum kendimi çok seviyorum herkes öyle olmalı kendimizden daha değerli hiç bir şey olamaz..teşekkürler tatlım..psikolojikmen ilerlemeden tedavi ettim kendimi çok şükür ilerisi panik atağa gidiyormuş zaten ama şu an çok iyiyim diyebilirim bazen aklıma gelince nas suresini okuyorum o kadar..Allaha emanet ol..

merhaba kızlar benim sorunum biraz farklı galiba :( ben bakımlı kendisine çok özen gösteren özellikle cildine bakımına çok dikkat eden bir kızım geçen hafta sevgilimle konuşurken dedim ki bi internet sitesinde kimyasal peeling satılıyor bir iki tane sivilce lekem var ondan alıp kullancam cildi mükemmel yapıyormuş dedim..bana kendinle çok fazla oynuyorsun ondan sonra Allah bi hastalık verecek göreceksin dedi..neyse kapattık o kelime bende o kadar etki yaptı ki deri hastalığı çıkacak derim beyazlayacak diye kafamda sürekli bi vesvese sürekli orama burama bakıyorum çıktı mı diye :( çok kötüyüm kızlar sevgilimde diğer arkadaşlarımda saçmalıyorsun diyor ama kendime engel olamıyorum biliyorum sevgilimde şükretmem için söyledi ama şükrediyorumda...offfffff kafayı yemek üzereyim düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerde uğraşıyorum ama olmuyor olmuyorr..yardım edin bana ne oluuuuuurrrr..size çok ihtiyacım var bir iki kelimede olsa yazınn ne olurrr..:mymeka:

offfffffffffffffff çok zor bir durum uzaktan basit geliyor ama aynısı bende de olmuştu sürekli acaba kanser varmı bende,verem varmı gibi vesveselerle uğraştım gitmediğim doktor kalmamıştı doktorlara bile inanmıyordum ..beni üzmemek için sölemiyolar diyodum..milletin yanında hüngür hüngür ağlıyordum okadar tuhaf birşeyki kendini tutamıyosun..en son olarak psikolğa gittim bir kere görştüm bana hastalık hastalığı teşhisi koydu...sen de şuan bunu yaşıosun canım...ama benimki daha ağırdı sonra dualar sayesinde aniden kurtuldum çok zor bişey dua et bol bol...

arkadaşlar bencede lütfen konuyu saçma görmeyin çok zor birşey hastalık hastalığı...hasta olmaktan beter

haklısınızz o anlamda söyledi zaten çok üzüldü sonradan nerden dedim suçlusu benim diye garibimm :) dua edip duruyo kaç günden beri geçsin diye zaten geçmezse ruh hastası diye beni almayacak bu gidişle..şaka bir yana çok teşekkür ediyorum desteğiniz için teşekkürler:1hug:

bende öle düşünüodum canım ona pek bişey sölemedim psikolağa bile gittiğimi bilmior..ruh hastasımıdır nedir der salar beni başından diye korkuyodum inan aynı şeyleri yaşadık seninle

hayıııırrr hayır konu sivilce felan değil kesinlikleeeee :( ben şu an bir hastalık çıkacak düşünüyorum derimde ve bu etki beni etkisi altına aldıı kızlarr yardım edinnn orama burama bakıp duruyorummm deli gibi:(((((( sürekli düşünüyorumm:(((((

senin yine "ya deri hastalığına yakalnırsam" hastalığın varmış yine bakabiliyormuşsun ..benim iç hastalıkları ile ilgili psikolojim bozulmuştu ciğerlere takmıştım kafayı kaç kere röntgen çektirdim varya özelde devlette anlatamam okadarda para vermiştim..sırf içim rahatlasın diye..ama onlarda etki etmez olmuştu doktorlara inanmıyordum yaa bilemezsin..ben çok ağır yaşadım üzüntüden kaç kilo vermiştim o kilo vermeyide vereme bağlamaya başlamıştım..annem bağırır yeter artık inanmıyonmu doktorlara bişey yok falan diye...sonra çok dua ettim allahım beni bu saçma hallerden kurtar rezil oldum millete diye..sonra aniden kurtuldm şimdi gülüyorum.ama çok zor birşeydi yaa

fake konu gibi ve sanki bizimle alay ediyorsunuz gibi

her iki durumda senin bir dış görünüş takıntın olduğuna işaret ediyor. Öncelikle şunu farket, sırf lafı geçti diye yüzünde bir cilt rahatsızlığı çıkmaz yani senin aklına geldiği şekilde "lanetlenmiş" gibi böyle bişey yaşamazsın, bunun gerçek üstü, aşırıya kaçan bir korku olduğunun farkına varmalısın . Kaderde varsa o ayrı tabii. Hepimize olabilir. Asıl sorun senin güzellik takıntın ve buna bağlı onu yitirme korkun. Acilen doktora git, birkaç seansta çözülür bence.

Back