Oyyy, oyyy, geçim derdi yok, akşama ne yemek yapsam derdi yok, çoluk yok, çocuk yok, koca yok, temizlik ütü, çamaşır derdi yok, ay sonunu nasıl getiricem derdi yok, ama 2 tane sivilce derdi var.
valla allah bi hastalık vercek görceksin günü de pek hoş bi laf değil yani, bence sen bu lafa takmışsın, belkide içten içe sevgiline çok sinir oldun, ama acısı bu şekilde
oda değill art niyetle söylemedi aslında yada öyle mi offf bilmiyorummmm bildiğim tek şey bütün gün takıntımla baş başa düşüncelerimm..kızlar saçmalıyorum değil miiiiii..
valla allah bi hastalık vercek görceksin günü de pek hoş bi laf değil yani, bence sen bu lafa takmışsın, belkide içten içe sevgiline çok sinir oldun, ama acısı bu şekilde
oda değill art niyetle söylemedi aslında yada öyle mi offf bilmiyorummmm bildiğim tek şey bütün gün takıntımla baş başa düşüncelerimm..kızlar saçmalıyorum değil miiiiii..
ay evet biraz saçmalıyomuşun gibi görünüyo burdan, bi dr ye gitsene o zaman canım, biz nasıl yardım edelim ki bu durumda, düşünme yapma etme demek pek işine yaramıcak görünüşe göre
ayrıca art niyetle söylememiş olabilir ama sende içerlemişsinidir ama bunu bastırıyosundur belki demek istedim
Oyyy, oyyy, geçim derdi yok, akşama ne yemek yapsam derdi yok, çoluk yok, çocuk yok, koca yok, temizlik ütü, çamaşır derdi yok, ay sonunu nasıl getiricem derdi yok, ama 2 tane sivilce derdi var.
sen cilt bakina cok takintili birisin öyle anladim.
sevgilinde tamda bu takintinla igili birseyler demis sende zaten cilt konusunda evhamli oldugun icin kafana takmissin.birde sevgilinin her dedigi sana doguru geliyorsa bu söylemide acaba dogrumu cikicak diye düsününce evham olmus sende:)
ne demisler; takma kafana tokadan baska hic birsey...
erkek arkadaşınız sakınan göze çöp batar anlamında söylemiş olmalı. sizde bu konuda hassas olduğunuz için korkmuşunuz doğal olarak. birkaç güne kadar geçer endişeniz, üstünde fazla düşünmeyin.
Güzelliğinize ve cildinize düşkün birisi olarak insanlar taafında beğenilmek sizin için onaylanma gereksinimi olmuş.Mükemmeliyetçi ve obsesyonlu kişilerde dönem dönem dış görünüşüne takma, size gelen herhangi bir olumsuz eleştiriyi kafaya takma durumu olmuş. Bendede buna benzer bir şey var :) Bir şekilde obsesyon olmuş sizde bu .Zamanla düzelecektir. Şunu düşünün, tamam iki tane sivilce çıkmış, hep yüzümde kalacak değil ya, neresi korkunç bunun. Bu olayı korkunçlaştırmadan, nasıl olsa geçecek diyerek kendinizle konuşun. Faydasını göreceksiniz :)
işin kötü tarafı şu an takmıyorum onları asıl kafamı taktığım bir hastalık çıktı çıkacak diye kendimi bugün de yedim bitirdim her tarafıma bakmaktan kendimi alamıyorummmm böyle yaşamak istemiyorummm yoruldum bir hafta da inanın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?