• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir psikolojik sorun, kızlar ne olur yardım edin..

suyum_50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
24
0
86
37
İstanbul
merhaba kızlar benim sorunum biraz farklı galiba :( ben bakımlı kendisine çok özen gösteren özellikle cildine bakımına çok dikkat eden bir kızım geçen hafta sevgilimle konuşurken dedim ki bi internet sitesinde kimyasal peeling satılıyor bir iki tane sivilce lekem var ondan alıp kullancam cildi mükemmel yapıyormuş dedim..bana kendinle çok fazla oynuyorsun ondan sonra Allah bi hastalık verecek göreceksin dedi..neyse kapattık o kelime bende o kadar etki yaptı ki deri hastalığı çıkacak derim beyazlayacak diye kafamda sürekli bi vesvese sürekli orama burama bakıyorum çıktı mı diye :( çok kötüyüm kızlar sevgilimde diğer arkadaşlarımda saçmalıyorsun diyor ama kendime engel olamıyorum biliyorum sevgilimde şükretmem için söyledi ama şükrediyorumda...offfffff kafayı yemek üzereyim düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerde uğraşıyorum ama olmuyor olmuyorr..yardım edin bana ne oluuuuuurrrr..size çok ihtiyacım var bir iki kelimede olsa yazınn ne olurrr..:mymeka:

yaş kaç canım?

bence dış görünüşünü bu kadar önemsememeye çalış, tamam bakımlı olmak iyidir hoştur falan ama yani, bu kadar abartınca psikolojine zarar veriyosun gördüğün gibi,
bence cildinide psikolojinide biraz oluruna bırakmalısın
:hulya:

yaş 24..ya ben her zaman böyleydim ama neden bu kadar etkilendim etkisi altında kaldım bilmiyorum her zman da şükreden birisiyimm

Oyyy, oyyy, geçim derdi yok, akşama ne yemek yapsam derdi yok, çoluk yok, çocuk yok, koca yok, temizlik ütü, çamaşır derdi yok, ay sonunu nasıl getiricem derdi yok, ama 2 tane sivilce derdi var.:delphin:

valla allah bi hastalık vercek görceksin günü de pek hoş bi laf değil yani, bence sen bu lafa takmışsın, belkide içten içe sevgiline çok sinir oldun, ama acısı bu şekilde çıkıyo sende

Oyyy, oyyy, geçim derdi yok, akşama ne yemek yapsam derdi yok, çoluk yok, çocuk yok, koca yok, temizlik ütü, çamaşır derdi yok, ay sonunu nasıl getiricem derdi yok, ama 2 tane sivilce derdi var.:delphin:

artık geleceğe daha umutla bakıyodur, çizdiğin bu gelecek tablosundan sonra:roflol:

hayıııırrr hayır konu sivilce felan değil kesinlikleeeee :( ben şu an bir hastalık çıkacak düşünüyorum derimde ve bu etki beni etkisi altına aldıı kızlarr yardım edinnn orama burama bakıp duruyorummm deli gibi:(((((( sürekli düşünüyorumm:(((((

valla allah bi hastalık vercek görceksin günü de pek hoş bi laf değil yani, bence sen bu lafa takmışsın, belkide içten içe sevgiline çok sinir oldun, ama acısı bu şekilde

oda değill art niyetle söylemedi aslında yada öyle mi offf bilmiyorummmm bildiğim tek şey bütün gün takıntımla baş başa düşüncelerimm..kızlar saçmalıyorum değil miiiiii..

valla allah bi hastalık vercek görceksin günü de pek hoş bi laf değil yani, bence sen bu lafa takmışsın, belkide içten içe sevgiline çok sinir oldun, ama acısı bu şekilde

oda değill art niyetle söylemedi aslında yada öyle mi offf bilmiyorummmm bildiğim tek şey bütün gün takıntımla baş başa düşüncelerimm..kızlar saçmalıyorum değil miiiiii..

ay evet biraz saçmalıyomuşun gibi görünüyo burdan, bi dr ye gitsene o zaman canım, biz nasıl yardım edelim ki bu durumda, düşünme yapma etme demek pek işine yaramıcak görünüşe göre

ayrıca art niyetle söylememiş olabilir ama sende içerlemişsinidir ama bunu bastırıyosundur belki demek istedim

haklısın zuzu :( kimse anlayamadı ya da ben anlatamadım ama dediklerin birazda olsa rahatlattı beni insanların ne dertleri var ben ne takıntı saplantılarla uğraşıyorum değil mi..kaydirigubbakcemile

sen cilt bakina cok takintili birisin öyle anladim.
sevgilinde tamda bu takintinla igili birseyler demis sende zaten cilt konusunda evhamli oldugun icin kafana takmissin.birde sevgilinin her dedigi sana doguru geliyorsa bu söylemide acaba dogrumu cikicak diye düsününce evham olmus sende:)
ne demisler; takma kafana tokadan baska hic birsey...

erkek arkadaşınız sakınan göze çöp batar anlamında söylemiş olmalı. sizde bu konuda hassas olduğunuz için korkmuşunuz doğal olarak. birkaç güne kadar geçer endişeniz, üstünde fazla düşünmeyin.

sen cilt bakina cok takintili birisin öyle anladim.
sevgilinde tamda bu takintinla igili birseyler demis sende zaten cilt konusunda evhamli oldugun icin kafana takmissin.birde sevgilinin her dedigi sana doguru geliyorsa bu söylemide acaba dogrumu cikicak diye düsününce evham olmus sende:)
ne demisler; takma kafana tokadan baska hic birsey...

evet işte bu..gerçekten konuyu anlamışınız bugün biraz azaldı gibi düşüncelerim..inşallah geçerrrrr tamamenn..çok teşekkür ediyorum..:1hug:

erkek arkadaşınız sakınan göze çöp batar anlamında söylemiş olmalı. sizde bu konuda hassas olduğunuz için korkmuşunuz doğal olarak. birkaç güne kadar geçer endişeniz, üstünde fazla düşünmeyin.

haklısınızz o anlamda söyledi zaten çok üzüldü sonradan nerden dedim suçlusu benim diye garibimm :) dua edip duruyo kaç günden beri geçsin diye zaten geçmezse ruh hastası diye beni almayacak bu gidişle..şaka bir yana çok teşekkür ediyorum desteğiniz için teşekkürler:1hug:

Güzelliğinize ve cildinize düşkün birisi olarak insanlar taafında beğenilmek sizin için onaylanma gereksinimi olmuş.Mükemmeliyetçi ve obsesyonlu kişilerde dönem dönem dış görünüşüne takma, size gelen herhangi bir olumsuz eleştiriyi kafaya takma durumu olmuş. Bendede buna benzer bir şey var :) Bir şekilde obsesyon olmuş sizde bu .Zamanla düzelecektir. Şunu düşünün, tamam iki tane sivilce çıkmış, hep yüzümde kalacak değil ya, neresi korkunç bunun. Bu olayı korkunçlaştırmadan, nasıl olsa geçecek diyerek kendinizle konuşun. Faydasını göreceksiniz :)

Güzelliğinize ve cildinize düşkün birisi olarak insanlar taafında beğenilmek sizin için onaylanma gereksinimi olmuş.Mükemmeliyetçi ve obsesyonlu kişilerde dönem dönem dış görünüşüne takma, size gelen herhangi bir olumsuz eleştiriyi kafaya takma durumu olmuş. Bendede buna benzer bir şey var :) Bir şekilde obsesyon olmuş sizde bu .Zamanla düzelecektir. Şunu düşünün, tamam iki tane sivilce çıkmış, hep yüzümde kalacak değil ya, neresi korkunç bunun. Bu olayı korkunçlaştırmadan, nasıl olsa geçecek diyerek kendinizle konuşun. Faydasını göreceksiniz :)

işin kötü tarafı şu an takmıyorum onları asıl kafamı taktığım bir hastalık çıktı çıkacak diye kendimi bugün de yedim bitirdim her tarafıma bakmaktan kendimi alamıyorummmm böyle yaşamak istemiyorummm yoruldum bir hafta da inanın :((

işin kötü tarafı şu an takmıyorum onları asıl kafamı taktığım bir hastalık çıktı çıkacak diye kendimi bugün de yedim bitirdim her tarafıma bakmaktan kendimi alamıyorummmm böyle yaşamak istemiyorummm yoruldum bir hafta da inanın :((

Hastalık çıktı çıkacak derken, yani kansermi olurum, yoksa sakatmı kalıırm vs gibisinden düşüncelermi..Eğer böyle isen devamlı kaygı ve huzursuzluk halin var ise canım bir psikologa git derim ben, ankisitiye başlangıcı olabilir..

hahahaaaa çok doğru söylüyorsun şekerim valla.... :)canım sen aynayı bırak azıcık şöyle bir dünyada neler oluyor ona bak.ülkemizdeki işsizleri,açları garibanları düşün.sonra dışarı çıktığında dikkat et bakalım kaç engelli göreceksin bir gün içinde....oooyyyy oooyyyyy dünyada öyle çok dert var ki..Rabbim çekemeyeceğimizi vermesin..ağır imtihanlar yazmasın...

Back