Konuşmak için yazıyorum kız kardeş problems, benim bir kız kardeşim var dershaneye gönderdigim ,özel üniversiteye gönderdiğim ,sonrasında her türlü destek olduğum arkasında durdugum .bir yere gitsem onuda gotururdum yedirirdim . Ama gelin görün ki kız kardeşim atandıktan sonra değişti kendine çevre edindi sürekli onlarla takıldı .arkadaşlarının doğum gununu unutmaz hediyeler alır .ben aklına gelmem .ben bu ailde neden hep kötü oluyorum bilmiyorum .haksızlığa uğrayan ben dengesiz olan yine ben.en son ki yaptığım mallikta; kalktım bu heves etti diye araba aldık ortaklaşa parası yoktu yarısını ben verdim .benimde hevesim yoktu çok sıkıntılar yaşadım boşanma durumları falan panik atak hastası oldum doğumda. ölüm riski atlattım kullanamıyorum arabayı bir yıldır kendi kullaniyor .arabayı alırken benim hissede 45 bin liram vardı bozdum buna verdim.annem Nuh dedi peygamber demedi kendi arabadan pay istemedi bana yüz gram borç verdi .kız heves edince bende hevesi kırılmasın arabada bulmuştu kabul ettim .arabaya ben 85 bin koydum simdiki değeri ile benim 225 bin TL vardi .o kadar bıktım usandım ki annem sürekli altınını istiyor .sürekli evde kavga tantana .annene dedim ben kullanmıyorum git ondan iste versin en sondada gına geldi sat dedim arabayı kendine göre araba al onuda kabul etmiyor .annemle konustum .annem alttan girdi üstten çıktı aklıma girdi bende daha fazla araba için tartışmak istemediğim için dedim ilk bir yıl annemin borcunu öde ikinci yılda benim .yok ben nasıl ödeyeceğim ödeyemem falan. benim param 125 bin .kız kardeşim bana ben sana 2024te ay ay para verip 100 bin tamamlayıp vercem dedi lanet gelsin kabul ettim .dünde yine tartıştım kendisiyle ben ınstagramdan video resim paylaşıyorum .kızkardeşimle kızımı .kız kardeşim ne paylassam beğenmiyor kendini yok kiloluyum yok söyle yok böyle .hesabıma girip haberim olmadan resim siliyor .eski paylastiklarimi .o kadar soğudum ki bu hayattan neden ya hayatımdaki insanlar niye böyle yaralıyor çok yoruldum bıktım hayatım çok boş geliyor hicbirseyden zevk alamıyorum artık .ailemde değişik ben kendimde normal degilim galiba bilmiyorum .bir kız kardeşim ünv okuyo ona söyledim .geleyim ayrı ev tutarim birlikte yaşarız kızıma bak sadece calistigimda kresede veririm .sadece gece nobetteyken ilgilencek.kizim 3 yaşında akıllı bir çocuk tuvalet alışkanlığı var sadece yanında duracak güvende olduğunu bilcem .küçük kız kardeşim beni istemiyor kafası rahatmis çocuk bakamazmis. kızıma bakamazmis . Buda elimde büyüdü altını degistirirdim yemek yedirir yikardim bayramlarda kıyafet her yıl ailemi kendi paramla tatile götürdüm .bosandigimda kredi kartımdan haberim olmadan bir sürü alisveris yapmış sesimi cikarmadim .bu hayatta en korktuğum şey yanlızlikti.kalabalık içinde yanlızlik yaşıyorum hayat bomboş geliyor artık ne hevesim var ne başka birşey kendimi dışarıdan izliyorum gibi bok gibi hayatım ...tek üzüldüğüm kızım ama korkuyorum .memlekete tayin istesem ilçe küçük teyzemde var bakıcı tutsamda masraflı olmaz ama küçük yer dedikodusu çok ben bosandigim için beni rahatsız ederler kız çocuğum var korkuyorum. dünya gerçekten çok iğrenç bir yer .biliyorum ben iflah olmam . kusura bakmayın çok uzun oldu