değişen arkadaşlar.

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
merhaba şuanki iş yerimde 10 yıldır çalışıyorum. iki seneye kadar herşey okadar güzeldiki arkadaşlarla aramız çok iyiydi sonra ben hamile kaldım. ve doğum iznine ayrıldım doğum iznine ayrılmadan 3-4 ay kadar önce 2 bayan daha alındı işe onlarlada iyiydi aramız bi problem yoktu neyse sonra izne ayrıldım 4 ay. ağlayarak gittim helalleştim hepsiyle. izinde bir ay sonra doğuma gideceğim gün mesaj attım hepsine dua edin benim için diye. doğum oldu hiçbiri ne aradı ne hastaneye geldi. 4 ay bitti evime çocuk görmeye gelen olmadı ben onların her sıkıntısında yanlarında olmuştum. mesele hediye falan değil çok üzüldüm ben kendimi hiç mi sevdirememişim bu insanlara diye. 4 ay izin bitti işe döndüm soğuklardı bana karşı biz hergün öğle yemeğine beraber çıkardık ilk gün öğle oldu dedim napıyoruz öğlen o sonradan işe giren 2 bayan ikisi çıktı gitti teklif bile etmedi diğeride x arkadaşla buluşucam dedi öylece kaldım işyerinde. doğumdan sonra işe döneli 2 sene oldu halen soğuklar zamanla bende alıştım bu duruma artık iş yerinde arkadaşsızda yapabiliyorum ama anlamıyorum neden böyle oldu. belki diyeceksiniz hiç sordunuzmu bu tavırlarını diye sormadım çünkü sebep yok.

sebepsiz olmaz vardır bir sebebi, güzelce sorabilirsiniz, eskiden çok daha samimiydik ama şimdi neden öyle değiliz bi yanlışı mımı gördünüz diye sorun bence, belki sizin bilmediğin bir şey vardır

Konuşmayarak bu sorunu büyüttüğünüzün farkında mısınız?
Ne zaman konuşarak problem çözmeyi öğreneceğiz merak ediyorum..

iki yıl olmuş .ben yeni döndünüz sandım doğum izninden işe

Hayır hiçbir sebebi olamaz
Hayır beni anlayamaz diye düşünmeyi bırakabildiğimiz zaman
Onu becermek çok zor bu kafalarla..
susmak bence bu tür durumlarda kendini cezalandırmak
2yıl olmuş konu sahibi hala çok üzgün
onun yerine gidip konuşsaydı olaylar kesinlikle çözülürdü..

Onu becermek çok zor bu kafalarla..
susmak bence bu tür durumlarda kendini cezalandırmak
2yıl olmuş konu sahibi hala çok üzgün
onun yerine gidip konuşsaydı olaylar kesinlikle çözülürdü..
Kesinlikle!
Nasıl bunca zaman ne oldu size diyemedi hayret bir şey. Bunun adı ego mudur artık nedir bilemiyorum ama gerçekten sorun ne diye soramayanları anlayamıyorum

Kesinlikle!
Nasıl bunca zaman ne oldu size diyemedi hayret bir şey. Bunun adı ego mudur artık nedir bilemiyorum ama gerçekten sorun ne diye soramayanları anlayamıyorum
Zaten bence egosu yüksek birisi ki bir türlü gidip soramamış
bir de ben hiç hata yapmadım onlara karşı demiş
hiç bir şey sebepsiz olmaz..

Illa sebebi vardir.
Ben de arkadaslar gibi sormayip da kendi kendinize kurmaniza, dahasi sebep olmamasindan bu kadar emin olmaniza sasirdim. Siz kusursuzsunuz, ama is yerinizdekiler komple sorunlu galiba, durduk yere boyle olduysa.
Egonuzu bir kenara birakarak, az naif olarak sorabilirdiniz gayet tabii. Artik kac sene gecmis. Kemiklesmistir o sogumalar da. Bir daha duzelmez de.

Bir de su var, is arkadaslarindan bu kadar beklentiyi ben cok dogru bulmuyorum. Is yerinde herkes birbirine iyi olabilir tabii ama bu ozel hayatta sizinle bu kadar yakindan ilgililer anlamina gelmiyor. Benim de bir tanidigim vardi, is arkadaslarindan cok sey beklerdi, sanki dostuymus gibi. Iste bunlarin sonu hep hayal kirikligi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…