- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
merhaba şuanki iş yerimde 10 yıldır çalışıyorum. iki seneye kadar herşey okadar güzeldiki arkadaşlarla aramız çok iyiydi sonra ben hamile kaldım. ve doğum iznine ayrıldım doğum iznine ayrılmadan 3-4 ay kadar önce 2 bayan daha alındı işe onlarlada iyiydi aramız bi problem yoktu neyse sonra izne ayrıldım 4 ay. ağlayarak gittim helalleştim hepsiyle. izinde bir ay sonra doğuma gideceğim gün mesaj attım hepsine dua edin benim için diye. doğum oldu hiçbiri ne aradı ne hastaneye geldi. 4 ay bitti evime çocuk görmeye gelen olmadı ben onların her sıkıntısında yanlarında olmuştum. mesele hediye falan değil çok üzüldüm ben kendimi hiç mi sevdirememişim bu insanlara diye. 4 ay izin bitti işe döndüm soğuklardı bana karşı biz hergün öğle yemeğine beraber çıkardık ilk gün öğle oldu dedim napıyoruz öğlen o sonradan işe giren 2 bayan ikisi çıktı gitti teklif bile etmedi diğeride x arkadaşla buluşucam dedi öylece kaldım işyerinde. doğumdan sonra işe döneli 2 sene oldu halen soğuklar zamanla bende alıştım bu duruma artık iş yerinde arkadaşsızda yapabiliyorum ama anlamıyorum neden böyle oldu. belki diyeceksiniz hiç sordunuzmu bu tavırlarını diye sormadım çünkü sebep yok.