- 13 Mayıs 2023
- 305
- -28
- 27
Yine aynı konular yine annene haber et gelelim seni ailemle ailemden isteyelim falanlar önce ben geleceğim seni geri kazanmak istiyorum özür dilemek istiyorum gönlünü almak için uğraşacağım deyip sonradan annen ile görüştür bilsin diyor üç aydır ayrıyız oysa yoksa gelmem diyor önce geleceğim seninle konuşacağız sevgimi göstereceğim deyip sonra gelmemin anlamı yok eli boş dönmek istemiyorum diyor benimle alay mı ediyor bu kişi bir öyle bir böyle sabrımı zorluyor bıktım beni sevdiğini ve yuva kurmak istediğini söyleyip duruyor ancak pişman olmadığını da dile getiriyor pişman olacak taraf o değilmiş sen pişman mısın diye soruyor birde sen pişman değilsen ben neden olacağım diye. Madem ciddisin dalga geçmiyorsun niye aramayip mesaj yazıyorsun ergenler gibi diyorum sen niye aramiyorsun sende sorumluluk al diyor. Bugüne kadar herşeyimi tek tek kontrol etmiş takip etmiş profil resmim durum falan herhalde yengesi söylemiş bütün herşey aklında tek tek söylüyor benim gözümün önünde olursan ben sana hep yazarım beni sen kışkırtıyorsun diyor sonra yok ben iyi bir adamım seni gerçekten çok seviyorum falanlar böyle sevgi mi olur ? Ben onun yüzünden zor günler geçirdim tam kendimi topladım derken yine geliyor buarada ayrılma sebebim saygısız davranışları vardı son zamanlarda aile onayı olmamasini saymıyorum bile. En son sevgim bitti yüzünü görmek istemiyorum diyen bir adam üç ay sonra yazıyor yeni yılı bile kutlama gereği duymadan öyle rastgele gerçekten anlamıyorum. Sizler sevgi ibaresi görebiliyor musunuz burda ? Sorun benim düşünce yapımda yada hislerimde mi yoksa gerçekten de sevgi yok mu sevmezsem neden ugrasayim seninle diyordu