• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi değerlerimiz normal sanıyordum ama aşılama dedi doktor çok üzgünüm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
slm arkadaşlar

eşimin değerleri

toplam sperm sayısı 52 milyon

morfoloji %10

toplam haraketli : %50

ileri hızlı har %15

yavaş ileri har %25

yerinde haraketli %10

bendede pco var iğne teedavisine geçecektir doktor aşılama dedi direk norml yoldan çok zor dedi kafam çok karıştı gelecek ay iğne olsam normalmi denesek yoksa aşılama olsmmmı şansımız %20 miş

yoksa 1 yıl bekleyip direk tüp bebekmi yaptırsam

slm arkadaşlar

eşimin değerleri

morfoloji %10

ileri hızlı har %15

yavaş ileri har %25

yerinde haraketli %10

bendede pco var iğne teedavisine geçecektir doktor aşılama dedi direk norml yoldan çok zor dedi kafam çok karıştı gelecek ay iğne olsam normalmi denesek yoksa aşılama olsmmmı şansımız %20 miş

ya değerlerimiz nerdeyse aynı benim eşiminde durumu senin ki gibi biz araştırdık eşim varikosel olmuştu yıllar önce nüks etmiş geçen ay tekrar ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz bakalım inşallah düzelir ama ben bu değerlerle 1 sene bekledim olmadı varikosel olabilirmi bi baktırın derim

ya değerlerimiz nerdeyse aynı benim eşiminde durumu senin ki gibi biz araştırdık eşim varikosel olmuştu yıllar önce nüks etmiş geçen ay tekrar ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz bakalım inşallah düzelir ama ben bu değerlerle 1 sene bekledim olmadı varikosel olabilirmi bi baktırın derim

canım ürologla görüştük dğerleri normal buldu verikosel olduğnu düşünmüyorum dedi sizin tam değerlerinizi yazarmısın rica etsem cvp için çok sağol

slm arkadaşlar

eşimin değerleri

morfoloji %10

ileri hızlı har %15

yavaş ileri har %25

yerinde haraketli %10

canım elle muayene etmedimi ürolog bizimde ultrasonda cıkmadı mesela elle muayenede cıktı.

Back
X