- 14 Ekim 2017
- 42
- 28
- 45
Adet belirtilerin mi yoktu?İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağınaGüzel Rabbim inş nasip eder bnm de bi belirtim yoktu sadece kasıklarim böyle uzun zaman top oynamaz hamlarsinda ertesi gün gerilirsin ya öyle bisey di ama bnm çok uzun zaman çocuğum olmadığı için inanmiyodum hiçbişey ben öyle idrar testi yapmadım direk kan tahlili yaptırdım en iyi sonuç o biraz bekle adet olmazsan direk kan tahlili yaptır inş Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep dua ediyorum öncede şimdi de dualarım hiç eksik olmicak
Canım ben aynı adet belirtilerimi yaşıyorumNe güzel hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza. Bana da dua edin.Benim de adetim 1 gün kaldı zaten olacağım da bugün test yaptım tabiki hiçbir şey yok maalesef.ama başım dönüyor midem bulanıyor bişeyler yiyince ve agzimin tadı yok dilimin üstü berbat.Grip de değilim ama adet belirtilerim var artık psikolojim sıfır.evet hamile olmayı çok isterdim Rabbim bir mucize göndersin inşallah.daha önce dış gebelik yaşadığım için de korkuyorum.
Umarim olmam hala olmadım ama psikolojik de olabilir heran gelebilir.ağzımın tadı hiç yok ama yok diyorum bilmiyorum. Keşke hamile olsam heralde hemen paylaşırım sizlerleCanım ben aynı adet belirtilerimi yaşıyorum
Sadece aşırı iştahsızım
Ondan hariç aynı adet olacakmışım gibi
Umutsuzluğa kapılma adet olucam diye
Hadi inşallah ben de öyle olayimAdet belirtim vardı sadece fark olarak kasik gerilmesini söyledim hatta adet oldum diye kaç kere lavobaya gittim bilemiyorum onun dışında hiç bir belirti yaşamadım
Ben bebegı gormek için beklıyorumUmarim olmam hala olmadım ama psikolojik de olabilir heran gelebilir.ağzımın tadı hiç yok ama yok diyorum bilmiyorum. Keşke hamile olsam heralde hemen paylaşırım sizlerle
Sana da saglikla gelsin bebeğin insallah.
Valla gerildim feci şekilde. Bir de etrafimizda hamile haberleri aliyorumsürekli bir de benim yaşım 38 ve arkadaş çevremizde bu yaş ortalaması sinirlerim bozuldu açıkçası ne beceriksizim diye.umarım pazartesi bebeğinle ilk buluşman güzel geçer.Ben bebegı gormek için beklıyorum
Pazartesı doktora gidıcem
Oldum olucam dıye germe sakın kendini
Varsada sıkıntıya gırersın
Bende cok gergınımValla gerildim feci şekilde. Bir de etrafimizda hamile haberleri aliyorumsürekli bir de benim yaşım 38 ve arkadaş çevremizde bu yaş ortalaması sinirlerim bozuldu açıkçası ne beceriksizim diye.umarım pazartesi bebeğinle ilk buluşman güzel geçer.
İnş Allahım herkese versin çok güzel bişey hala idrak edemiyosun bide benm 3 buçuk sene sonra olunca Allahtan umut kesmeyin ben Hatta bu ay adet olsaydım tüp bebeğe başlicaktik ve dedim Allahım gücünü gitmesin son dedim tüp bebek son bi daha bişey yapmicam yoruldum dedi. RABBİM verdi şükür bide bilmiyorum inanirmisiniz ama kasıklarimı cektirmiştim bu ayHadi inşallah ben de öyle olayim
O nasıl bişey kasık nasıl çekilir kiİnş Allahım herkese versin çok güzel bişey hala idrak edemiyosun bide benm 3 buçuk sene sonra olunca Allahtan umut kesmeyin ben Hatta bu ay adet olsaydım tüp bebeğe başlicaktik ve dedim Allahım gücünü gitmesin son dedim tüp bebek son bi daha bişey yapmicam yoruldum dedi. RABBİM verdi şükür bide bilmiyorum inanirmisiniz ama kasıklarimı cektirmiştim bu ay
Ne kadar iyisin sağol aglama günlerdir ağlıyorum elimde hicbisey yok.pazartesi haber ver olur mu gerçekten haber bekliyor olucam.sen de güzel haberler vereceksin inşallah.Bende cok gergınım
Agladım aglıcam zor tutuyorum kendımı saglıksuz bır gebelık cıkar dıye
Ama olan herseye razı olmak zorundayız tabiatın kanunu bu
Üzülme senin için bol bol dua ederim
Umarım verebilirimNe kadar iyisin sağol aglama günlerdir ağlıyorum elimde hicbisey yok.pazartesi haber ver olur mu gerçekten haber bekliyor olucam.sen de güzel haberler vereceksin inşallah.
Açıkçası benim geçmişimde çok iyi değil. Kızımdan önce bir düşük sonrası baya ara verdik 2 sene once de dış gebelik.aslında bebek konusu bile açılmıyordu evde.ama kızımın kardeş cok istiyor. Bır kez daha deneme istedik.Bilmiyorum ben de tekrar dış gebelikten korkuyorum tekrarlama olasılığı yüksek. Dediğin gibi hamile kalamk ta zor devamı daUmarım verebilirim
İnan çok isterım.
Hamile kalmak yetmıyor malesef taşımak dunyaya getırebılmekte cok onemlıymış
Cok zor hamike kalabılen bırıyım
Kızımdan önce 3 dusuk yaptım
Canım agzomda yasıyorum o yuzden
Sende uzulme
Bu arada sana tavsiyem çubuk tarçın kullan
Ben bitki çaylarjma hep katardım bir tane
İnan etkisi çok büyük
Benim kızım henüz bir yaşında ve zor bir bebekAçıkçası benim geçmişimde çok iyi değil. Kızımdan önce bir düşük sonrası baya ara verdik 2 sene once de dış gebelik.aslında bebek konusu bile açılmıyordu evde.ama kızımın kardeş cok istiyor. Bır kez daha deneme istedik.Bilmiyorum ben de tekrar dış gebelikten korkuyorum tekrarlama olasılığı yüksek. Dediğin gibi hamile kalamk ta zor devamı da
Ben hala adet olmadım. Tabi ki gebelik testi yaptım. Ama beceremiyorum bi türlü yükleyemedim.3 tane yaptım ikisini cuma çok ama çok silik çıktı. Dünde bir tane yaptim silik çıktı ama diğerine göre daha net.yarın doktora gidicem randevu aldım.ama kizar benim kasiklarim ara ara ağrıyo bı de göğüslerimin ağrısı hiç azalmadı adet olacakmışım gibi agriyo.korkuyorum yine dış gebelik olacak diye.nolur olmasın.
Ben hala adet olmadım. Tabi ki gebelik testi yaptım. Ama beceremiyorum bi türlü yükleyemedim.3 tane yaptım ikisini cuma çok ama çok silik çıktı. Dünde bir tane yaptim silik çıktı ama diğerine göre daha net.yarın doktora gidicem randevu aldım.ama kizar benim kasiklarim ara ara ağrıyo bı de göğüslerimin ağrısı hiç azalmadı adet olacakmışım gibi agriyo.korkuyorum yine dış gebelik olacak diye.nolur olmasın.