- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
Kim için canım anlamadımDeğerler biraz yuksekmi sanki az önce fark ettim normal gebelik demi yalnız bilgi vermek istemedim şimdi
Bizede haber ver canım bnim inşallah bir sıkıntı yokturPazartesi gidicem inş ya ben o kadar şeyler yaşadım ki inanamıyorum hala kendimde değilim bugün bidaha başka hastanede test yaptırsam mi ben napcagimi bilmiyorum sığamıyorum hicbiyere
Değerin normal gayet ben bata 2 gün varken 165 çıktı iki günde bir iki katı olması lazım kaldı ki senin 9 gün geçmiş ayrıca herkesin değeri aynı olmuyor maalesfYa ben bilmiyorum ben şoktayım eğer olursa bu ilk gebelik olcak bide adetim 9 gün geçti belki o yüzden yüksektir hiç bir bilgim yok inan ki
Evet belki daha önce hamile kalmissindir ki büyük ihtimmalle öyle bişey oldu ☺☺ inşallah ya bir sıkıntı yoktur inşallah içini rahat tut sen ❤Ya ben bilmiyorum ben şoktayım eğer olursa bu ilk gebelik olcak bide adetim 9 gün geçti belki o yüzden yüksektir hiç bir bilgim yok inan ki
İnş pazartesi sizlere güzel haberlerle dönerim inş herkesin bebeği sağ salim hayırlısıyla gelsinB
Bizede haber ver canım bnim inşallah bir sıkıntı yoktur
Amiiiin amiin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz ☺❤İnş pazartesi sizlere güzel haberlerle dönerim inş herkesin bebeği sağ salim hayırlısıyla gelsin
Ya rabbim mutluluğunu arttirsin yüzüne baksın inşallahHerkese teşekkür ederim yardımlarınız ve bilgileriniz için inş kuzucuklar sağ salim gelir hasretimi diner en azından bnm uzun zaman olduğu için ya kelimeleri bile bir araya getiremiyorum şu an
Ya ben bilmiyorum ben şoktayım eğer olursa bu ilk gebelik olcak bide adetim 9 gün geçti belki o yüzden yüksektir hiç bir bilgim yok inan ki
Sağol canım benim ben yarın gidicem 1 hafta meraktan ölürüm :))Canm hayrli olsun :) herkesin degeri ayni olmuyor. Umarm saglikli bir gebelik gelisir :) simdiden gozun aydin olsun :)) 1 hafta bekleyp oyle git kontrole belki bebisi bile gorursun :))
Sağol canım benim ben yarın gidicem 1 hafta meraktan ölürüm :))
Tamam inş Allah in izniyle güzel haberlerle dönerim :)Bizi de haberdar et :)
Tamam inş Allah in izniyle güzel haberlerle dönerim :)
Bugün tekrar test yaptırdım nolur nolmaz diye dün beta hcg 3586 idi bugünkü testte 4390 çıkmış iyi bişey demi:))
İyi o zaman ya zaman geçmiyor ya yarın olsa da gitsek doktora:))Evet katlanmasi iyi birsey canim. :)
Gittin mi draİyi o zaman ya zaman geçmiyor ya yarın olsa da gitsek doktora:))
Evet canım bugün gittik sağlıklı bişey yok şimdilik dedi 5 hafta 5 günlük olmuş ben biraz kasildigim için tam net çıkmadı kesemiz Allah nasip ederse inş haftaya çarşamba kalp atışını duycaz Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:))Gittin mi dra