Değerlerim normal mi kızlar bakar mısınız :)

B
Pazartesi gidicem inş ya ben o kadar şeyler yaşadım ki inanamıyorum hala kendimde değilim bugün bidaha başka hastanede test yaptırsam mi ben napcagimi bilmiyorum sığamıyorum hicbiyere
Bizede haber ver canım bnim inşallah bir sıkıntı yoktur :KK200:

Ya ben bilmiyorum ben şoktayım eğer olursa bu ilk gebelik olcak bide adetim 9 gün geçti belki o yüzden yüksektir hiç bir bilgim yok inan ki
Değerin normal gayet ben bata 2 gün varken 165 çıktı iki günde bir iki katı olması lazım kaldı ki senin 9 gün geçmiş ayrıca herkesin değeri aynı olmuyor maalesf

Ya ben bilmiyorum ben şoktayım eğer olursa bu ilk gebelik olcak bide adetim 9 gün geçti belki o yüzden yüksektir hiç bir bilgim yok inan ki
Evet belki daha önce hamile kalmissindir ki büyük ihtimmalle öyle bişey oldu ☺☺ inşallah ya bir sıkıntı yoktur inşallah içini rahat tut sen ❤

Herkese teşekkür ederim yardımlarınız ve bilgileriniz için inş kuzucuklar sağ salim gelir hasretimi diner en azından bnm uzun zaman olduğu için ya kelimeleri bile bir araya getiremiyorum şu an

Herkese teşekkür ederim yardımlarınız ve bilgileriniz için inş kuzucuklar sağ salim gelir hasretimi diner en azından bnm uzun zaman olduğu için ya kelimeleri bile bir araya getiremiyorum şu an
Ya rabbim mutluluğunu arttirsin yüzüne baksın inşallah :KK36:

Canm hayrli olsun :) herkesin degeri ayni olmuyor. Umarm saglikli bir gebelik gelisir :) simdiden gozun aydin olsun :)) 1 hafta bekleyp oyle git kontrole belki bebisi bile gorursun :))

Bugün tekrar test yaptırdım nolur nolmaz diye dün beta hcg 3586 idi bugünkü testte 4390 çıkmış iyi bişey demi:))

X