• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
53
16
3
24
Kızlar selam 21 Nisan beta değerim 423 bugün tekrar baktırdım 1190 sizce artış normal mi yüksek mi anlayamadım

23 Mart son adet tarihim

Ayy inşallah peki bir daha baktırmama gerek var mı
Bu değerle doktora gitseniz vajinal ultrason ile keseyi falan görme ihtimali var. Siz randevu alın gidin doktor zaten sizden kan tahlili istiyecek genel vücut için orada yine bakılır hiç iki günde bir gidip uğraşmayın dediğim gibi değer iyi maşallah direk doktora gidin

Bu değerle doktora gitseniz vajinal ultrason ile keseyi falan görme ihtimali var. Siz randevu alın gidin doktor zaten sizden kan tahlili istiyecek genel vücut için orada yine bakılır hiç iki günde bir gidip uğraşmayın dediğim gibi değer iyi maşallah direk doktora gidin
Canım bugün gittim ama kese gözükmedi yarın tekrar kan istedi bi sorun mu var acaba tedirgin oldum

Cihaz kalitesine gore degisir keseyi gorup gorememe.. 1100ler oyle yulsek degerler.degil.. 1500 u gectiginizde kolaylikla gorunecektir. Hayirli olsun..

Canım bugün gittim ama kese gözükmedi yarın tekrar kan istedi bi sorun mu var acaba tedirgin oldum
Ultrason cihazına göre değişen bir durum bu bazıları iyiyken bazıları kötü olabiliyor. Kan ister demiştim zaten tedirgin olacak bişey yoktur Allah'ın izni ile

Ultrason cihazına göre değişen bir durum bu bazıları iyiyken bazıları kötü olabiliyor. Kan ister demiştim zaten tedirgin olacak bişey yoktur Allah'ın izni ile
Anladım canım peki rahim duvarı kalınlığım 12 mm olmuş iyi bisey mi bu

Back
X