Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuksek değil guzel artmiş. Hayirli olsun saglikla ilerlesinKızlar selam 21 Nisan beta değerim 423 bugün tekrar baktırdım 1190 sizce artış normal mi yüksek mi anlayamadım
Evet gecikmemin 4. GünündeyimHayırlı olsun gecikme yaşadınız mı son adet gününüz nedir
23 Mart son adet tarihimHayırlı olsun gecikme yaşadınız mı son adet gününüz nedir
Maşallah değeriniz gayet güzel en iki günde iki katı denir yoksa daha fazla artış olması güzelKızlar selam 21 Nisan beta değerim 423 bugün tekrar baktırdım 1190 sizce artış normal mi yüksek mi anlayamadım
23 Mart son adet tarihimHayırlı olsun gecikme yaşadınız mı son adet gününüz nedir
Maşallah değeriniz gayet güzel en iki günde iki katı denir yoksa daha fazla artış olması
Ayy inşallah peki bir daha baktırmama gerek var mıMaşallah değeriniz gayet güzel en iki günde iki katı denir yoksa daha fazla artış olması güzel
Bu değerle doktora gitseniz vajinal ultrason ile keseyi falan görme ihtimali var. Siz randevu alın gidin doktor zaten sizden kan tahlili istiyecek genel vücut için orada yine bakılır hiç iki günde bir gidip uğraşmayın dediğim gibi değer iyi maşallah direk doktora gidin23 Mart son adet tarihim
Ayy inşallah peki bir daha baktırmama gerek var mı
Canım bugün gittim ama kese gözükmedi yarın tekrar kan istedi bi sorun mu var acaba tedirgin oldumBu değerle doktora gitseniz vajinal ultrason ile keseyi falan görme ihtimali var. Siz randevu alın gidin doktor zaten sizden kan tahlili istiyecek genel vücut için orada yine bakılır hiç iki günde bir gidip uğraşmayın dediğim gibi değer iyi maşallah direk doktora gidin
Ultrason cihazına göre değişen bir durum bu bazıları iyiyken bazıları kötü olabiliyor. Kan ister demiştim zaten tedirgin olacak bişey yoktur Allah'ın izni ileCanım bugün gittim ama kese gözükmedi yarın tekrar kan istedi bi sorun mu var acaba tedirgin oldum
Anladım canım peki rahim duvarı kalınlığım 12 mm olmuş iyi bisey mi buUltrason cihazına göre değişen bir durum bu bazıları iyiyken bazıları kötü olabiliyor. Kan ister demiştim zaten tedirgin olacak bişey yoktur Allah'ın izni ile
Hamile olduğun için yakınlaşması çok normal canımAnladım canım peki rahim duvarı kalınlığım 12 mm olmuş iyi bisey mi bu