Değer vermeyen eş...

bugün var yerim yarın yok yemem derdi değil, para biriktirmek de güzel aksini söylemiyorum ama bu konuya çok takılmışsınız normal olmayan şey de tam olarak bu. gelmeyen gelecekten hep endişe içindesiniz, bu bir psikolojik sorun bile olabilir sürekli bir yılda 1000 dolar - ya da her ne ise - birikmiş deyip duruyorsunuz derdiniz bu mu? bizler Türkiye'de zor geçindiğimiz için ay sonunu zor getiriyoruz valla o yüzden para biriktirmiyoruz böyle bir imkanımız yok ama olsaydı da "ay aman kocacım bu ay neden bu kadar az birikti ay aman"deyip bunu dert etmezdim bahsettiğim şey tam olarak bu.

Hayır. Her 2 ülkede de nikahımız var.
o zaman hayatında gayriresmi bir birliktelik olabilir mi?
Parasını tamamiyle annesigile göndermiyorsa (ki gönderiyorsa da ileri vadede zaten sizden ayrılacaktır muhtemelen) başka bir kadına yediriyordur diye düşünüyorum.

Haklısınız bizim de zor gecindigimiz aylar var. Zaten ben ortaya gelen bir maaş görmüyorum. Para yok, durum iyi değil deniliyor. Fakat olunca da tatlı bir dille yok diye bir köşeye bırakmayı öneriyorum. Bakın para fazla da olsa yetmez az da olsa yetmez. Çünkü para arttıkça ihtiyaç da arttar. Ama bir köşeyi yok diye "aile birikimi" olarak adlandırabilirseniz fazla gereksiz harcamanın önüne geçebilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir...

anladım tavsiye için teşekkür ederim, ben de size katılıyorum zaten sadece kendinizi yıpratmayın diye diyorum. umarım çözülür durumunuz. sevgiler.

Canım o kadar yüz vermekle iyi etmemelisin nedense çok sağlıklı bi evlilik gibi gelmedi seni çok yıpratmış kendin den daha fazla ödün verme

Canım o kadar yüz vermekle iyi etmemelisin nedense çok sağlıklı bi evlilik gibi gelmedi seni çok yıpratmış kendin den daha fazla ödün verme
Haklısın. Herşeyden ödünç verince böyle oluyor. Fazlasından değer verince insanlar kendilerini birşey sanıyor. Aslında kendime saygımdan dolayı yaptım herşeyi ama saygımı kaybettim...

Evi sakın değiştirmeyin yenisini alarak evlilik sonrası olduğundan hak iddia edebilir boşanma vs olursa.Bana pek güvenilir gelmedi eşiniz.Çocuğunuz yokken ilişkinizi iyice gözden geçirin bence

Haklısın. Herşeyden ödünç verince böyle oluyor. Fazlasından değer verince insanlar kendilerini birşey sanıyor. Aslında kendime saygımdan dolayı yaptım herşeyi ama saygımı kaybettim...
Sen başarılı bi insansın evini arabanı almışsın anladığın kadarıyla kültürlüsünde kendini yedirtme sana bi şey katıyor saçtır hayatında katmıyorsa yıllarını boşa harcayıp psikolojini bozma

Şuandan itibaren evliligini değil çıkarlarını korumaya bak derim.
Çocuk da yapmasan çok iyi olur.
Bir de borçlar ne için neye harcıyor?
Ailesine mi markaya mı yoksa çöpe mi?
Hepsini öğrenmelisin.
Bu senin hakkın zaten baktın seni umursamiyor başından direk at hakediyor.

Ben imkan sağlayıcı olarak görmüyorum erkeği kadında varsa o da tıpkı erkekte oldığu gibi eşlerin ortak malıdır senin benim demeden kullanılır
Eşim çalıştı ev aldı onun evinde yaşıyorum bari biraz dikkatli davranayım demem bu evliliğin formatına uygun değil.
Bence bu çıkar ilişkilerinde daha çok yaşanır.
Bana imkan sağladığı için (çıkarım olduğu için) ona iyi davranıyorum, çıkarım olmazsa iyi davranmama gerek olmaz gbi bir mana çıkar bu işten.

Bu kısımda sizden farklı düşünüyorum onun dışında haklı buluyorum sizi sorumsuz bir adam eşiniz.

Bu süreçte bebek sahibi olamamış olmanız bence büyük şans.
Daha da çabalamayın derim

Eşiniz manevi ihtiyaçlarınızı karşılayamadığı gbi birde size maddi yük çıkarıyor.

Belki kendisi sizden ayrı birikim yapıyor da olabilir.
Yada dediğiniz gbi ailesine veriyorda olabilir
Ne yaptığı çokta önemli değil aslında yapmadıkları şuan problem olan
Biraz daha düşünün bakalım bu evliliğin devam etmesi size neler katar ? Bitmesi neler katar ..

Borç var ama banka borcu zaten ödenmiyor. Türkiyede borclar 5-6 sene sonra bankalar tarafından kişiye ulasılamayınca siliniyormuş diye duydum.
Nereye harcanıyor bilmiyorum. Üst basını bile benim israrımla alıyor yani öyle üst basına para harcamıyor da.
Para almıyorum sıkıntılı dönem oldu evlendikten bu yana ))) ama para almadıgın işe de koşa koşa mutlu mutlu gider mi insan?
Eger annenin hesabında birikim yapıyorsa bu zoruma gidiyor. Sonuçta biz aileyiz. Ben ve eşim...

Bazı insanlar vardır sorumsuzdur umursamaz.
Bazı insanlar vardır karşımdaki biizm için birşeyler yapıyor ben de yapayım der ve kendini yetiştirmeye çalışır. Aslında kastettiğim de bu. Beklediğim budur.
Ama demek ki, sorumsuz ve umursamaz olunca senin yaptığın yaptığınla kalır. Yani önemli değildir...

Manevi destek yok evet, yani ben naz yapamadım, şımaramadım. Hani kadın da yapar kocasından büyüklük bekler ya. İşte ben naz yapamadım. Hep tersledi. Hep nazı o yaptı, şımaran o oldu. Ben alttan aldıkça herşey güzel, ama artık yeter dersem kavga başlar.En mantıklı doğru cümlelerimi bile yanlış diye değerlendirdi. Örneğin ; çocuga bir çakacaksın susacak... gibi ve benzeri bir sürü davranışlarında ben mantıklı cevap verince hep küçümsedi cevabımı . Hatta toplumun içinde yapar. Ben toplum içinde daha dikkatli daha saygın davranırken, onda biraz daha horozlanma tavrı var. Senelerim. Alttan almakla geçti. Ama yoruluyorum tabiki.
Maddi yük yok, aç değilim. Ama özel hitiyaçlarım için hep para istemek zorundayım, utanarak istiyorum...

Onun ne yaptığını bulup kanıtlaman Laz'ım yoksa seni ayakta uyutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…