Değer vermeyen eş...

bence evi ne zaman aldığınızı ispat edebilirsiniz banka dekont falan her şekilde

Sakın çocuk yapma! O istese de yapma. Adam karısına değer vermiyor çocuğa mı bakacak.
Sırtını sana yaslamış. Böyle adamdan kim olsa soğur.

Evet , kültür farkı etkiliyor tabiki.
Ama hep bizim için, ailemiz için birikim istedim. Hep bizim için diyorum. Paragöz de denildi, hayatın para olmuş da denildi, yeter ne para para da dedi :) tek istediğim ailemiz için birikim. 3000 usd bırak hepsini, %10 nu verseydi keşke, ams bir anlamı olurdu .ama yok. Para yok öldür beni yok para diyor. Peki para olmayan insan her sabah koştur koştur ile gider mi, işkolik olur mu? Aksam 8 e kadar deli gibi çalışır mı? Para yoksa motivasyon düşer ama... o yüzden para yok demelere artık inanmıyorum. Sadece artık salağa yatıyorum. Peki diyorum...
Benim annem babam öğretmen. Ben hep görrüdüm evin parası diye bir köşesi olurdu. Ben de öyle gördüm. Karsılıklı paylasma gördüm. Brnim hiçbirşeyim olmasa bile eş olarak ailenin geleceğini düşünmelisin. Ama ben bukadar şey paylaştıysam bari değer ver değil mi?
Evin kocası, bana bir şey olursa ailem muhtaç yasamasın demeli. Muhtaç durumlara birikim yapmalı...

Altını çizerek söylüyorum.sizin yaptığınız akıl işi değil adam sizi sömürüyor.kendi parasınıda ne yaptığı belli değil hiçmi bu zamana kadar merak etmediniz... insan bi arastırır ya ailesiyledemi görüsmüyorsunuz.bazen ne kadınları ne erkekleri anlayamıyorum.ac değilsiniz acıkta değilsiniz dünyada başka erkekmi yok,adamda onur,gurur diye bişey yok sizde katlanıyorsunuz.esinize cok aşıksınız belliki bu kadar seyi gözden cıkarmıssınız.elin garibi acım diye ağlar kimse dönüp bakmaz.böyle insanlarıda doyur doyurabildiğin kadar.
Şimdi bu hak mı adaletmi soruyorummmm.

Cok asık değilim.bunun için katlanıyorum da demiyorum.
Anne ve kardeş, pardon da nasıl soracagım? Para size mi gönderiliyor mu desem? Yani gönderse bile evet gönderiyor biz bir aileyiz derler bana. Nasıl arastırayım?
Adam beni sömürüyor derken, şuanda para yedirmiyorum. Sadece evimde yasıyor. Birikim vermiyır.arabamı kullanıyordu aldım elinden.
Adam bana değer vermiyor. Salağa mı yatıyor. Odun moduna mı giriyor anlamıyorum. Ama birşeylerden emin olmadan hadi boşanıyorum nasıl desem?

Bende aynı şeyi yazacaktım.

Buralarda "Bu apartmanıda benim alamancı oğlum yaptırdı bize " diye hava atan teyzeler olur,

Senin kaynana ve eş tam olarak bu cinsten konu sahibi.

Ve Türkçe'ne hayran kalmamak elde değil. Nerelisiniz?

Ben istanbul da okudum. Azerbaycan memleketim.
Bu arada ben onlara giderken sanki bana duyurarark ; kendi evini sıkılınca değiştiremezsin, ohh kira evimizi her sıkılınca değiştiriyorum der )))
Evet tam gaz öyle hava atarlar, aynen. Ne düzgün altın aldılar, ne bişey yaptılar. Ve ilk zaman yeni tanıdıgımda cok sıcaktım ailesine. Ama zamanla onlardan da sogudum. Arayıp hal hatır bile ayda bir arar oldum. Eskide 3-5 günde arardım...

Nerde harcıyor peki yani kazancı ne oluyor lüks mü yaşıyor

Madem isteyince veriyo,sizde gidin altın falan alın onların borcu var desin ödesin birikimi altınla yapın.
Birde mesafeli olmak herzaman iyidir,böyle devam edin.

Nerde harcıyor peki yani kazancı ne oluyor lüks mü yaşıyor
Hayır, harcanan para yok. Kıyafet almak için bile ben diyorum gel sana ayakabı alalım bilmem gömlek alalım.
Bana para yok diyor. Maas almıyorum , azcık azcık gelen parayı da eve getiriyorum diyor. Yani 50-100 tl den bahsediyor.
Ama ben innamıyorum. Maas almayan insan büyük bir zevkle işe gider mi? Büyük bir enerjiyle çalışır mı?
Para almayan insanın motivasyonu düşer ama...
O yüzden de ben ailesne gönderiyor, anasının kartına yatırtıyor sanıyorum. Ama brnden saklıyor. Ne kadar desede ki, saklım gizlim yok. Ama var bence.ama yakalayamıyorum

Madem isteyince veriyo,sizde gidin altın falan alın onların borcu var desin ödesin birikimi altınla yapın.
Birde mesafeli olmak herzaman iyidir,böyle devam edin.
50-100 tl veriyor diyelim. Mutfak masrafı da bunun içinde.
Kadınsal bakım ihtiyac kıyafetim peki? Bırak altını )))
Gecen sene evlilik yüzüyüğümü kaybettim. Bir yerde unuttum. Benim hatam ama olan olmuş. Aylarca alyanssız gezdim. Sana yüzük alalım demedi. Türkiyeye geldik yazın. Küpemi verdim yerine yüzük aldım. Kendisinden istemedim. Çünkü para yok durum yok masraf cok ucak biletleri tr de araba kirası tatıl yaptık gelsn diyen bir insana eşinse nasıl sıkıştırmak istersniz ki, destek amaclı sessiz kalıp kendi imkanlarınla hallediyorsun.

Evi satacak arabayi satacak. Yeni aldiklarinida kendi ustune yapacak tabi. Bu adam kurnaza benziyor dikkat edin.

Belli ki bildiğin sıcak kurulu düzen, sıcak yemek , halihazırda bir kadın-evlilik ve belki birde vatandaşlık için yanınızda.
Ben size tek bir hayrını göremiyorum.

Cok cok cok fazla maddiyattan bahsetmissiniz. Evlilikten tek beklentiniz bu muydu? Ne bileyim, benimle ilgilenmiyor, eve geç geliyor vs yazmamissiniz hic. Varsa yoksa, evimi arabami paylaştım yazmissiniz. Adamın da bu sekilde başına kaktıysanız bence hoş değil. Ne demek en sevdigim koltuğun kosesini ona verdim? Bence kendini misafir gibi hissettirmissiniz Ev araba yine sizin, tapusunu adama vermediniz ki.

Ben durumunuza gercekten üzüldüm.Asil onemli olan size deger ve guven vermesi.Ama sanirim yanlis kisiye denk gelmissiniz.Bosan demek kolay ama evli bir erkegin her kosulda eviné bakmasi gerekir.cok iyi niyetli birine benziyorsunuz.Ben olsam karsima alir guzel bir dille anlatirim.Eger değişmeye niyeti yoksa son care evi ve arabayi garanti altina aldiktan sonra bosanma yolunu seçerdim.Daha cok gencsiniz.Bu sartlarda bebek düşünmeyin derim bana sorarsaniz.Sorunlariniz katlanarak büyür.Baba olmak cok buyuk sorumlukuk ister.size bunlari yasatan,bebeginiz oldugunda daha beter bunanimları yasatir ikinize de.şans sizinle olsun..

cok uzun yazdığım için gözünüzden kaçmış olabilir. Haklısınız.
Evde yabancı hisetmesn diye tv izlemeyi de seviyor, burada rahat edersn dedim. Hep bizim bizim dedim benim demedim. Ama baktım ki o benimle devam ediyor. Zaten ilgilenmediğini de yazmışım, ama sizin ilginizi sadece maddi tarafı çekmiş yorumu sadece ona yapmışsınız sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…