Değer vermeyen eş...

Kurtulmaz. Niye?
Adam seni güvence olarak görüyor...
Kendi rahat ve paranin tümünü ya gizli bıktırıyor veya da ailesine gönderiyor.

Bak canim ben avrupada yaşıyorum ve nişanlım yabancı. Yurt dışında yaşayan çoğu türk erkeği yabanci kadınlari kullanıyor.

Senin altınlarına el koymuş. Evinde bedavaya oturuyor. Birikim yapmıyor. Yaşın 38 ve cocuk için çabalamıyor.

İnan bana... paralari ailesine gönderiyor. Yakında türkiye de beş katli bina dikerlerse şaşırma

Benim yengem Rus. Ordan biraz aşinayız bu duruma . Yaşadığı yerle eşi bağdaşmıyor. Hayat müşterek kavramı bizde Yok aslında. Dayım tam bir ayı olduğu için kadın hergün ağlıyor işin kötüsü dayımın davranışları bize doğal gelirken yengeme garip geliyor.

Eşinizin maaşı nereye yatıyor, Türk firmasında mı çalışıyor, maaşı Türkiye de bir bankaya yatıyor değil mi?
Orada avans mı alıyor? Ne kadar aldığını biliyor musunuz, eline geçen parayı görüyor musunuz ya da banka hesabını?

Gerçekten eşinizin sizi kullandığını anlamıyor musunuz ? Çıkar ilişkisi olmus. Her zaman konulara gerçekçi yaklaşmaya çalışırım ve burda da eşinizin sizin elinizden bir kaç mal alıp boşanmayı istediğini düşünüyorum. Hani elimde az bir mal olsun da çıkıp gideyim hayatından gibi... Siz neden çalışmıyorsunuz ? Çalışın paranızı biriktirin, hatta gizli biriktirin. Ben eşinizden güven alamadım siz de güvenmeyin benden demesi... Fırsatını bulsa kaçacak sanki....

Ben de bundan şüphe ediyorum. Ama ne yapacagımı bilmiyorum. Kesin oraya gönderiyor anasının hesabına. Ama gözümle görmediğim şeye emin değilim. Benden sakladığın şeyler var dediğimde yeminler ediliyor...
ailesine karşı da soğudum. Senede 1 gidiyoruz 10 gün felan. Ama soğudum. Bana düğün için aldıkları altın bile 5 para etmezdi.

Siz de fazla duygusal bakıyosunuz, neden almasın ki vekalet?
Eş de olsa her şeyin bir yolu yordam var.

çok üzüldüm yaşadıklarına türkler sınırı aştı ülke dışı can yakmaya başladı bak birkaç arkadaş daha söylemiş ev ve araba evlilikten önce alınmış hak iddia edemez.. sakın satıp ev araba büyütme işine kalkışma onlar senin kalsın bari

Türk firmasında çalışıyor. Kendi hesabı yok cunku bankalara borcu var. Anne hesabı var. Oraya yatıyordur bence. Ama bana para yok, durum yok diye 50-100 tl ile idare ediyor eve bırakarak. 10 gün sonra belki yine isterim yine alır cebinden al 50 tl senin 50 tl bana kalsın der...
yutmuş gibi yapıyorum ama sessizce mücadele etmek istiyorum...

Ben evlenince işimden ayrıldım. Deflasyon oldu, işler iyi gitmedi ve kapandı şirket. 38 yasindayım, şirketlere cv yolluyorum tabiki. Ama olumlu sonuç alamadım henüz.

Ben evlenince işimden ayrıldım. Deflasyon oldu, işler iyi gitmedi ve kapandı şirket. 38 yasindayım, şirketlere cv yolluyorum tabiki. Ama olumlu sonuç alamadım henüz.
Anladım, yaşınızı da küçük değil. Akıllı düşüneceğinizi umuyorum. Dediğim gibi , eşiniz olacak şahıs sizden mal aşırma peşinde haberiniz olsun. Evi satmayın, arabanın yaşı ve motoru iyiyse onu da satmayın. Bu adam sizden birşeyler koparıp ayrılma peşinde. Dediydi dersiniz...

Evi 2011 de aldım. Tapusu bu sene verilecek. Yeni siteler tam teslim edilmeden tapu vermiyorlar bizde. Bu sene de ben evli gözüktüğüm için tapu evlilik sonrası verileceği için... mal ortak gözükür
Zaten bana zorla kimse hiçbirşey sattıramaz. Ama düşünmesi bile zoruma gidiyor...

Kendi hesabı vardır ya, olur mu öyle şey.
Şu yüzden sordum bunları. Ben de bu türki cumhuriyetlerden birinde çalışıyorum eşiniz gibi tahminim.
Buraya gelip, burada evlenen çok kişi biliyorum.
Sizi üzmek istemiyorum ama gözünüz biraz açılsın diye söylüyorum.
Çoğu ilk etapta güvenmez, maaşını bile eşine eksik söylerler, eşiniz de aynı şekilde.
Başta firma kiramı ödüyor demiş, hala ödüyordur ama siz görmüyorsunuz, aldığı maaş da ailesine gidiyor %90.
Orada bedava evde kalıyor, yaşıyor ve üstüne kira parası alıyor.
Siz birikim yapmadığınızı sanıyorsunuz ama aslında birikim de yapıyor büyük ihtimal.

Ben de o niyeti anladım , o yuzden kabul etmedim. Ama düşünmesi insanın zoruna gidiyor. Azerbaycan

Bankalara büyük borcu var tr de. Kendi adına birşeyi olamaz . Hep anneye alır , onun hesabını kullanır.
Verdiği 50-100 tl den kendime birikim yapmaya calısıyorum. Ama brnim istediğim aile olarak görüp, bu ailemizin birikimi diyebilmesi. Bırakın demeyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…