- 26 Ağustos 2017
- 2.759
- 7.064
-
- Konu Sahibi 1dksaygidurusu
Sadece konuştuk bulusmadim bile onunlaFlowstone gibi bir üye vardı konun ona benziyor, tarihler de aynı. Hayır , kullanildin ve köşeye atildin. Bir sonraki ilişkiler için dikkatli adım atm iki günlük adamla sexting yapma.
Cumhuriyet sucuğu?Benim sucuk ne
Biz gördük sen görmedin miFotoğraf atar mısın bi seni görelim ona göre karar verelim?
Bana yazdığında bu foto vardiFotoğraf atar mısın bi seni görelim ona göre karar verelim?
Ve sexting yaptın? İlahiyat kazanmıştın değil mi sen ?Sadece konuştuk bulusmadim bile onunla
Nasıl üyelikler alıyorlar şaşkınım ben niye ilkte hemen tökezliyorumSen bu çocuğa fena tutulmuşsun. Geçende de yazmıştın sana o... falan demiş hiiç umurunda değil, değil mi? 40 tane konu açarsın yetmez yeni üyelikler açarsın. Aklını başından almış çocuk senin..
Sizin ikiziniz mi var ben dün akşam da bu fotoğrafi gördüm başka bir üyedeBana yazdığında bu foto vardi
Dur bı saf olcam azcik yaBiz gördük sen görmedin mi
Kız bunu pp yapma dedilerdi sana neden yaptınBana yazdığında bu foto vardi
Konudaki muhabbetleri unutabilmirem yoksa sherlock olmaya ne gerek var asghsha
seni artık emniyete şikayet etmek gerekiyor. Başka bir kadının resmini burada seksting muhabbetleriyle kullanıp duruyorsun. Adli işlem yapılması lazım sana! Ben ilk şikayeti yapıyorum.Bana yazdığında bu foto vardi
Adımı soyliym diye mi yapiyorsunseni artık emniyete şikayet etmek gerekiyor. Başka bir kadının resmini burada seksting muhabbetleriyle kullanıp duruyorsun. Adli işlem yapılması lazım sana! Ben ilk şikayeti yapıyorum.
Sıkış muhabbeti nedir?Yakışıklıydı ve sosyaldi anladigima göre sırf sıkış muhabbeti yaptım diye pesime takıldığını söylüyor ama başka bunu yapan kız yok muydu
Bir de şey demişti sanırım yanlış hatirlamiyorsam kızlar bana hasta ama hiçbiri senin gibi eşek ve türbanlı olmadığı için yazmadım.
Türbanlı fantezisi varmış söylediğine gore
İftira atmak kolay tabiseni artık emniyete şikayet etmek gerekiyor. Başka bir kadının resmini burada seksting muhabbetleriyle kullanıp duruyorsun. Adli işlem yapılması lazım sana! Ben ilk şikayeti yapıyorum.
i leri unutmuş ablasıSıkış muhabbeti nedir?
ı değil i işte canım konu seksting. Gerçekten sormuyorsun değil mi bu soruyu?Sıkış muhabbeti nedir?