- 26 Ağustos 2017
- 2.514
- 6.428
- Konu Sahibi 1dksaygidurusu
Adımı soyliym diye mi yapiyorsun
İftiraysa da aklanırsın işte bana ne senin isminden. Herhangi bir kadının fotoğrafını burada kullanamazsın.İftira atmak kolay tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adımı soyliym diye mi yapiyorsun
İftiraysa da aklanırsın işte bana ne senin isminden. Herhangi bir kadının fotoğrafını burada kullanamazsın.İftira atmak kolay tabi
Türbanlı fantazisi nedir siz gerçek misiniz nasıl iğrenç muhabbetler bunlarOnun beni ilk gördüğü foto başörtülü nkrmla bir fotoydu.
Dediğine göre beni görünce bne bunu fantezi oyuncağım yaparım demis ve türbanli fantezisi varmış.
Benim sucuk ne
Ayh vallahi ilk defa duydum buraya da girmesem iyice safoz kalıcığımı değil i işte canım konu seksting. Gerçekten sormuyorsun değil mi bu soruyu?
Ay tövbe Yarabbimi leri unutmuş ablası
Kız kafana poşet geçirir yine görürdü işini ne güzelliği yaa adam azmışBen ciddi cevap istiyorum.
Yakışıklı,sosyal ve bu tür fantezisinin olduğunu söyleyen bir erkek bnei de gördünüz beni beğendiği ve çekici bulduğu için mi bana yazdı ve kullanmak istedi sizce
Türbanlı fantazisi nedir siz gerçek misiniz nasıl iğrenç muhabbetler bunlar
Insta adresimi vereyim istersenİftiraysa da aklanırsın işte bana ne senin isminden. Herhangi bir kadının fotoğrafını burada kullanamazsın.
DiyosunKız kafana poşet geçirir yine görürdü işini ne güzelliği yaa adam azmış
Yavrum senin anan baban ailen yok mu neden bu kadar belden aşağı bilgilerle kendini ifşa ediyorsun?Insta adresimi vereyim istersen
Niye anlamak istemiyorsun beğense ne olacak adam karaktersiz dil üslup berbat neyin yokluğu bu Allah aşkına bi silkelenin bari örtü takıyorsun ona göre davran hakkını veremiyorsan o kafandakini çıkar lütfenBen ciddi cevap istiyorum.
Yakışıklı,sosyal ve bu tür fantezisinin olduğunu söyleyen bir erkek bnei de gördünüz beni beğendiği ve çekici bulduğu için mi bana yazdı ve kullanmak istedi sizce
O kadar peşime takıldı sırf bunun için olması sacmaKız kafana poşet geçirir yine görürdü işini ne güzelliği yaa adam azmış
Tamam verInsta adresimi vereyim istersen
Bende sikayet ediyorum ip adresinden 7 sulaleni bulurlar zaten kim bilir o kizdan ne alip veremedigin var ne kuyruk acin var ama dur bakalimBen ciddi cevap istiyorum.
Ben karakterli biriyim fakat ilgi istiyorum sanırım bazı seyekri gözden geçirmem gerek.Niye anlamak istemiyorsun beğense ne olacak adam karaktersiz dil üslup berbat neyin yokluğu bu Allah aşkına bi silkelenin bari örtü takıyorsun ona göre davran hakkını veremiyorsan o kafandakini çıkar lütfen
Siz beni mi isletiyorsunuzBende sikayet ediyorum ip adresinden 7 sulaleni bulurlar zaten kim bilir o kizdan ne alip veremedigin var ne kuyruk acin var ama dur bakalim
Karakterli biri internette hiç tanımadığı biri ile hemen bilmem ne muhabbeti yapar mı ilgi istiyorsan karşıdakinden önce kendine bir özen göster güzel giyin ne bileyim örtünü bağlama seklini değiştir kendini gelistir zaten sen farketmeden peşinden gelirlerBen karakterli biriyim fakat ilgi istiyorum sanırım bazı seyekri gözden geçirmem gerek.
Hayatımda rastladığım en karaktersiz insanlardan biriydi evet
Etme eyleme yeni üniversiteye başlıca hayatım kararmasınBende sikayet ediyorum ip adresinden 7 sulaleni bulurlar zaten kim bilir o kizdan ne alip veremedigin var ne kuyruk acin var ama dur bakalim
Yok bence kendisi ben inandımBende sikayet ediyorum ip adresinden 7 sulaleni bulurlar zaten kim bilir o kizdan ne alip veremedigin var ne kuyruk acin var ama dur bakalim