- 16 Ağustos 2024
- 69
- -16
- 20
-
- Konu Sahibi 1dksaygidurusu
Daha ne desin, kullanmak için yazmış işteİki sıkış muhabbeti yaptın diye peşine takıldık kendini bi şey sanma gibisinden bir şey söyledi.
Seni kullanacaktim....kendini kullandirmayinca ben de sana böyle yüzlük yaptım onu hakediyorsun falan dedi.
İyi bir insan olsaydı,bana değer verseydi,beni çekici ve güzel bulsaydı.. iyi şeyler bunlarDaha ne desin, kullanmak için yazmış işte
Yeterince çekici ve guzelsem kendimi ezik hissetmemNe farkedecek?
Ezik hissetmek yerine beni neden kullanmak istedi acaba diye bi düşün olur mu?Yeterince çekici ve guzelsem kendimi ezik hissetmem
Yakışıklıydı ve sosyaldi anladigima göre sırf sıkış muhabbeti yaptım diye pesime takıldığını söylüyor ama başka bunu yapan kız yok muyduDaha ne desin, kullanmak için yazmış işte
Nolur git böyle iyiyim kafam rahatlasın birazYüzlük falansa bizim bir arkadaş yardımcı oluyor bu konuda gel yardımcı ok arkadaşaMargaret Hale
Neden yeni üyelik açtın kız?
Aşk olsun ben ne yaptım çocuğa demiyon bunları bana diyonNolur git böyle iyiyim kafam rahatlasın biraz
Onun beni ilk gördüğü foto başörtülü nkrmla bir fotoydu.Ezik hissetmek yerine beni neden kullanmak istedi acaba diye bi düşün olur mu?
Senin suçun sexting yapmak niye yapıyon?Onun beni ilk gördüğü foto başörtülü nkrmla bir fotoydu.
Dediğine göre beni görünce bne bunu fantezi oyuncağım yaparım demis ve türbanli fantezisi varmış.
Benim sucuk ne
O çok büyük hataydı evet ama belki de bana yazis sebebi ta baştan beni kullanmaktiSenin suçun sexting yapmak niye yapıyon?
O gün fena tartıştık engelledi beni akşam ses kayıtları geldi instagramdan.Senin suçun sexting yapmak niye yapıyon?
Kendisi açıkça söylemiş zaten. Verene canım feda vermeyene elveda demiş. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demiş. En son da verirsen Ekime vermezsen ... kadar demiş gitmiş. Yeterince açıklayabildim mi bilemedim ama boş ver böyle gereksizleri bazıları yolunu bu şekilde buluyor demekki.Temmuz başları konuşmaya başladık 13 temmuzda tartıştık ve konuşmayı bıraktık tarrismadan once ben bununla birkac defa sexting yaptim sadece mesajla 23unde tekrar yazdi 25inde tekrar tartıştık ve konuşmayı bıraktık 11 ağustosta tekrar yazdi konuşmaya başladık.Ben bu 10 ve 17 günlük aralarda ona hiç yazmadım.
13 ağustosta yani en son tartıştığımız gün manita olalım mı tekrra dedi bne de daha iyilerini bulurum gibi bir cevap verdim.
İki sıkış muhabbeti yaptın diye peşine takıldık kendini bi şey sanma gibisinden bir şey söyledi.
Seni kullanacaktim....kendini kullandirmayinca ben de sana böyle yüzlük yaptım onu hakediyorsun falan dedi.
Dahası var ama sorum şu.
19 yaşındaki yakışıklı ve sosyal bir erkek kullanmak için bile olsa güzel olmayan bir kiza yazar mi?
Yorumlarsaniz yaptıklarını ve söylediklerini güzel olur:)
Abla harbi gereksiz de bne de beğenilmek istiyorum yaKendisi açıkça söylemiş zaten. Verene canım feda vermeyene elveda demiş. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demiş. En son da verirsen Ekime vermezsen... demiş gitmiş. Yeterince açıklayabildim mi bilemedim ama boş ver böyle gereksizleri.
Ne dicekti ezik isteManita olalım mı ne yaa
Flowstone gibi bir üye vardı konun ona benziyor, tarihler de aynı. Hayır , kullanildin ve köşeye atildin. Bir sonraki ilişkiler için dikkatli adım at iki günlük adamla sexting yapma.Temmuz başları konuşmaya başladık 13 temmuzda tartıştık ve konuşmayı bıraktık tarrismadan once ben bununla birkac defa sexting yaptim sadece mesajla 23unde tekrar yazdi 25inde tekrar tartıştık ve konuşmayı bıraktık 11 ağustosta tekrar yazdi konuşmaya başladık.Ben bu 10 ve 17 günlük aralarda ona hiç yazmadım.
13 ağustosta yani en son tartıştığımız gün manita olalım mı tekrra dedi bne de daha iyilerini bulurum gibi bir cevap verdim.
İki sıkış muhabbeti yaptın diye peşine takıldık kendini bi şey sanma gibisinden bir şey söyledi.
Dahası var ama sorum şu.
19 yaşındaki yakışıklı ve sosyal bir erkek kullanmak için bile olsa güzel olmayan bir kiza yazar mi?
Yorumlarsaniz yaptıklarını ve söylediklerini güzel olur:)