Değer gösteremeyen erkek

nefertiti45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
2
0
1
merhabalar benim henüz 1 yıllık bi ilişkim var ilk başlarda kör kütük aşık olduğum sevgilimin hataları gözüme batmaya başladı artık mesela Allah yukarıda onun Doğum gününde elimden geleni fazlasıyla yaptım hem maddi hem manevi açıdan tatmin edici hediyeler hazırladım fakat kendisi benim Doğum günümde ilk önce hediye sipariş verdiğini söyledi bende hediyenin çok pahalı olduğunu görünce iptal et falan dedim o da iptal etti bir kaç gün sonra kendisine istediği bir saati uygun fiyatlı aldı bir de bana utanmadan bak sana hediye alsaydım bunu alamayacaktım hayırlısı buymuş gibi şeyler söyledi ben çaktırmıyorum ama inanılmaz değersiz hissediyorum

Sevgi maddiyatla ölçülmez. Aynı zamanda alınan hediye de verilmeden söylenmez.
'' baak sana bunu aldim'' der gibi...

İnsan ufacık bir hediye alır, ama içinden gelir, maneviyatı çok büyüktür.

Bir hediyeyle değer olcmeyin.
Mutlaka başka şeyler vardır sizi böyle düşünmeye sevk eden.

İnan’ın maddiyatla ölçülmediği için bir hediyeye o kadar para vermesini ben istemedim bir de alacağı hediye benden ziyade onun beğeneceği bit şeydi zaten beni tanımamış olması da beni üzdü anlamlı bir şey almasını beklerdim başka sorunlarda var elbet mesela baş başa hiç zaman geçiremiyoruz ben plan yapayım diyorum plana arkadaşlarını da dahil ediyor illa nasıl desem çok şey değişti konuşuyorum onu da anlamıyor sen herşeyi çok büyütüyorsun diyor Ne yapacağımı şaşırdım

Kendini degersiz hissetmen cok normal. Suan empati kurmak bile istemiyorum. Yeterince degersiz hissedildigim icin. Anlıyorum seni. Ama kalbini degilde beynini dinle dicem. Mantik yürüt. Insallah sevgilinde bu umursamaz tavirlarindan kurtulur..

Kendimi senin yerine koydum da çok haklısın canım. Tabii ki maddiyatla ölçülemez sevgi, ben mesela sevgilime harcadığım para hiç gözüme gelmez ne kadar olursa o kadar harcarım. Ama tek bir şeyle de ölçemezsin seninkinin sevgisini. Ayıp etmiş esasında ama bu bir kerelik bir afedersin öküzlük de olabilir :) genele yayarak düşün bence. Her seferinde böyle şeyleri oluyorsa orda bi durup düşünmek lazım.

Yuh bi de sipariş ettiği hediyenin fiyatını mı söylüyor önce? Bırak sevgiliyi benim eşime kırk takla atarım söyle diye söylemez. Soylenmemeli de.

Bırak aşkı meşki mantığa bak canım önce. Maddiyatla ölçme derdim ama zaten belli ki olcmuyorsun, hediyeyi iptal ettirmissin pahalı diye. Ama ilerde evlenirken aldığınız eşyaları da 20 yıl başına kakar bu. Bir de pişkin pişkin "bak saat aldım iyi ki sana hediye almamisim" diyo tipe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…