- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
A evet doğru.Çalışmayan kadınlar, çalışmadığı halde kocası tarafından deger görme cüretinde bulunanlar özellikle
Bütün nefret öğelerini taşıyorsunA evet doğru.
Çalışmayan, kocası olan ve üstelik çocuğu olan kadınlara deliriyor
Yazık
Ay yazık söyleme şimdi ölüp kalacak orada, evim de var. Kaçırmışım evi olanlardan da nefret ediyor.Bütün nefret öğelerini taşıyorsun
Eskidendi o değiştimBen nemfo olduğunu düşünmüyorum ya. Sadece erkeklere ulaşabildiği tek yol seks olduğu için böyle davranıyor.
Artık tek gecelik bile bulamıyor musun yazıkEskidendi o değiştim
Senin benimle derdin bitmiyor.nasıl kin tuttuysan.Bir de hayatım boyunca bana her anlamda uygun insanlarla oldum demiş
En son sevgilim diye bahsettiği işsiz yiyici bir tip başkalarıyla da sevişmesine tamam diyordu güya. Bunu da aşkına bağlıyordu
O kadar aşık ki buna razı diyordu
Muhtemelen kimsenin yüzüne bakmadığı tiplere razı gelmiş milleti gömüyor
Bknz: Süreyya hanımın muhteşem değişimiEskidendi o değiştim
Dayanamıyorum.Senin benimle derdin bitmiyor.nasıl kin tuttuysan.
Siz değer görmüyorsunuz diye diğer kadınların ne suçu var.Ben fiziksel olarak beğenilen, aynı zamanda insanların başarılı diyip takdir ettiği bir kızım ama şu anki sevgilimle tanışana kadar hiç değer görmedim. Hep değersizlik duygusuyla savaştım. Acaba genetik olarak şanssız mıyız diye düşünüyorum çünkü annem de çok güzel ve başarılı bir kadın ama babam da ona değer vermedi. Hiçbir özelliği olmayan sıradan kadınların sevildiğini ve el üstünde tutulduğunu görünce garipsiyorum artık. Sadece dertleşmek istedim aslında.
Boy takıntım yok.çiflerin çok uygunsuz boy farkları garibime gidiyor.neden ki yani?
Ben nemfo olduğunu düşünmüyorum ya. Sadece erkeklere ulaşabildiği tek yol seks olduğu için böyle davranıyor.
Siz değer görmüyorsunuz diye diğer kadınların ne suçu var.
Böyle fesat olursanız hiçbir işiniz rast gitmez.
Hay ağzını öpim diyecem de konu sahibi beni lez ilan eder bu defa. Yani her erkek bir değil her kadın da öyle. Benim de tutulduğum konu bu ilişki kuramayan kadınların sanki dünyadaki en iyi kadın kendileri de geri kalan bizler ot muşuz gibi davranmaları, hınçlarını bizden çıkarmaları.Evet kalbinin ekmeğini yiyor aslında yürüyen ego. Burnu Kaf dağında. Kuzenim de aynı böyle. Karşısındakine kendisini tanıtmasına bile fırsat vermiyor. Her flört ettiğimiz kişi ile evlenecek değiliz ama arkadaş dahi olmak istemiyor. Tanıyan pişman tanımayan hayran o derecede. Böyle kadınların da malesef çoğunun beyni süngere dönmüş durumda. Türk dizilerindeki ya da internetteki erkekler gerçek değil kabullenemiyorlar. Ülkemizdeki erkek profili malum da tüm erkekler de kötü yetersiz sex düşkünü değil ki.. 7/24 cinsellik düşünen abazan erkeklerin çoğunluk olduğunu da sanmıyorum. Toksik döngüler, bağlanma sorunları,geçmişten gelen travma ve güvensizlikler sağlıklı ilişki kurmalarını engelliyor. Hayatının kontrolünde değilsen ilişki yürütemezsin. Tercih edilen herşeyin mükemmel olması da gerekmiyor ki. Güzel bir kadın sokak ortasında sex istiyorum bedava sex var diye bağırsa hiçbir erkek dönüp bakmaz. Sanıldığı gibi cinsel açlığın afrikası değiliz.
Öğrenciyken güzel para kazandıran bölümü söyle de çevremizdeki gençleri o mesleğe yönlendirelim.Herkes başarılarımı sormuş. İyi bir üniversitede okuyorum ve güzel para kazanıyorum şimdiden. Eski konularıma bakmışsınız, herkes gibi benim de hatalarım olabilir mükemmel olduğumu söylemedim zaten. Düşünce yapımı değiştirmek istediğim için buraya konu açmıştım gerçek hayatta söylemeye dahi utanıyorum. Zaten psikoloğa da gidicem ve psikoloji kitapları okunaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?