• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değer bilmeyen erkekleri hayatıma çekiyorum.

Sevgi güvende olmak her insanın ihtiyacı aslında sadece kadınların değil .Ama sizi sizden iyi kim severki .Kendini sevmek deyince gülüyor bazı insanlar ama öyle kendini sevip kollamayi öğrenince iyi hissediyorsun.Bence olanı olmuşu ölmüşü bosverin kendinizi suçlamayı bırakın artık.Bundan sonra içinizdeki o kızı daha çok sevin sayın onu üzmeyin hiç kimse için kendinizi yormayın en önce bunu değiştirin.Hayat sadece siz kendiniz bile olsanız güzel mutsuz olmak için bir erkeğe ihtiyaciniz yok bunu kendinizde yapabilirsiniz zaten.Bundan sonrasina odaklanın artık

Dün sevgilimden ayrılmam üzerine uzun uzun düşündüm ve ben narsist nerede prenses nereden çıt kırıldım erkek varsa çekiyorum. Bir de üstüne giderayak figan ağlayan ben oluyorum bu döngü nasıl kırılır?
Bu döngüyü ancak gerçekten kendinize değer verir iseniz kırarsınız , kimse sizden değerli değil...

Kıyaslama var ve kız kardeşimle biraz ayrıştırarak büyüttü. Çok ilgi çekmeye çalıştım. Biraz da annem hor gören asi bir kadındı hep babama üzülürdüm kötü davrandığı için
Sizde değersizlik hissi var, en ufak sevgi kırıntısıyla bile ilişkiyi sürdürme çabasına girersiniz , sürekli ilişkiyi ve erkeği toparlama çabası içinde olursunuz sanki ilişkinin tek sorumlusu kendiniz gibi davranırsanız, kendi duygularınıza değil karşı tarafın ne hissettiğine endeksli yaşarsınız, değersizlik hissinizi hisseden partneriniz de bunu kullanmaya başlar...

Çok sevdiğim kitapta geçen bir sözü paylaşmak istiyorum.
Erkekler kadının değerini bilemez , kendi değerini belirleyen kadındır.

Back
X