Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Değer bilmeyen erkekleri hayatıma çekiyorum.
- Konu Sahibi elfsu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2023
- 7.003
- 22.154
- 268
- 33
Yanlış kişi seçiyorsan, seçmeyeceğin kişiyi seçersen doğru kişiyi seçmiş olursun şaka bir yana temelinde illa psikolojik etmenler vardır. Kendin düzeltemiyor isen destek almanı öneririm. Bazen insan içinde olduğu vaziyeti çözemezDün sevgilimden ayrılmam üzerine uzun uzun düşündüm ve ben narsist nerede prenses nereden çıt kırıldım erkek varsa çekiyorum. Bir de üstüne giderayak figan ağlayan ben oluyorum bu döngü nasıl kırılır?
- 11 Aralık 2015
- 1.934
- 5.739
- 158
- 41
- 3 Kasım 2024
- 210
- 328
- 18
Mesela bunu kabul etmeyerek ? Yani siz ben hep çekiyorum böylesi beni buluyor diye yakınmaya devam ederseniz zaten hep onlar gelmeye devam eder ya da siz onları bulursunuz.
Biraz pozitif bakmaya çalışın ve ilişkilerinizde çok verici olmayın.Sanırım bununla ilgili terapi seansları oluyordu aradaki dengeyi nasıl kurmanızla alakalı , birisi yazmıştı burada ondan gördüm.
Biraz pozitif bakmaya çalışın ve ilişkilerinizde çok verici olmayın.Sanırım bununla ilgili terapi seansları oluyordu aradaki dengeyi nasıl kurmanızla alakalı , birisi yazmıştı burada ondan gördüm.
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.671
- 73
Sorun sizde bunu farketmeniz takdire şayan bunu hayatının sonunda farkedenler var .Bu döngüyü hemen sevmeyerek ilk başta herkesin en iyi yönlerini ortaya dökerek ilişkiye başladığını bilerek.Sozlete değil size yapılan hareketlere size ayırdığı zamana bakarak ve onun karakterini onunla uyumlu olup olmadığınızı iyice inceleyerek kırabilirsiniz.Rol yapmayın sevmediğiniz şeyleri onun için seviyormuş gibi yada sevdiğiniz şeyleri sevmiyormus gibi yapmayın.Fazla kıskançlığı hoş görmeyin.Uzerine gereksiz ve fazla fazla düşmeyin .Mutlu olmadığınız anlaşılamadiğınız ilişkide kalmak için ısrar etmeyin.Kendi kurallariniz olsun çapkın ana kuzusu yada yasakçı erkeklerle yada bana bunu bunu dikte edenlerle sevgiliyi bırak arkadaş olmuyorum gibi.Erimeyin kısacası ilişkinin hiçbir evresinde güneş görmüş gibi.Hep mantıklı sorular sorun kendinize mutlumuyum buna değermi bu yaptığı doğrumu.Sonra bu soruları sormayada gerek kalmaz zaten zamanla yani.Evet bazı kişiler değer verme alma dengesini ayarlayayamıyor sizde onlardan biriyseniz bunu yapabilirsiniz.Yalniz altın kuralı unutmayın mutlu olursanız mutlu edeceksiniz.Ve kimseye yalvarmak yok gitme demek yok aşkta gurur olmazı saçmalığın hayata geçirmek yok.Gurursuz insan gereksiz insandır.Kendinize saygınız olsun gün sonunda elinize kalan tek şey bile olsa.Gurur birazda onurdur onsuz hicbirseyin anlamı yok
- 16 Temmuz 2023
- 1.759
- 4.508
- 53
Kendine yeterince değer vermiyor sevmiyorsan, ailenden sana aktarılan negatif kodlamalar varsa muhtemelen çocukluk şemaları ile ilgili durum olabilir. Bu kısır döngüyü uzman bir psikologtan psikolojik destek alarak ,şemalarla ilgili bilgi edinip kendini keşfederek çözebilirsin.Dün sevgilimden ayrılmam üzerine uzun uzun düşündüm ve ben narsist nerede prenses nereden çıt kırıldım erkek varsa çekiyorum. Bir de üstüne giderayak figan ağlayan ben oluyorum bu döngü nasıl kırılır?
Kendine suç bulma tatlı kızDün sevgilimden ayrılmam üzerine uzun uzun düşündüm ve ben narsist nerede prenses nereden çıt kırıldım erkek varsa çekiyorum. Bir de üstüne giderayak figan ağlayan ben oluyorum bu döngü nasıl kırılır?
Erkekler prenses moduna almış kendilerini aradigimiz adam gibi adamlara ulasilamiyor
Ya 24 yaşındayım hep aldatıldım sonrasında ağlayıp sızlandılar ya da suç keçisi oldum hep onlar iyiydi ben emek verdikçe kötü oldumKendine suç bulma tatlı kız
Erkekler prenses moduna almış kendilerini aradigimiz adam gibi adamlara ulasilamiyor
Bakacağım teşekkür ederimEki Görüntüle 3526672 Terapistimin önerdiği bu kitap beni epey sarsmıştı. Tavsiye ederim
Hiç bir kalbin birini kırarak mutlu olacağını düşünmüyorum. Nedense ilişkilere bu gözle bakıp bilerek yapmamıştır yanlış anlaşılmadır diyorum. Ama benim hissettiğim yaşadıklarım ile uyuşmuyor. Dün açtığım konuda o zaman sevgilim olan eski sevgilim, eski sevgilisini engellemeyip ona yazmasına izin vermiş ve beni suçlayıp gidip saygısızca eski sevgilisine yazıp bana ss atmıştı. Bugün ise içeceğim ararsam açma ama engelleme de dedi… bende sinirlenip ben senin gibimiyim açık kapı bırakıyım diyip tümden telefon numaramı değiştirdim. gMailden ulaşıp yazmış yalvarmış ama hala beni suçlayan yazılarda var ben hemen başkasına bağlanmışım gitmişim. Benim asla yapmayacağım davranışlardan biridir bunlar. Karakterimi çözemediği anlayamadığı için ona o kadar kızdım ki. Bunu da niye anlatıyorum bilmiyorum. Ve bu iğrençliği kendime yapmak istemiyorum hayatımı karartmak istemiyorum. Bir kere bile ona yüz verip hayatımın hatasını yapmak istemiyorum. Yüzyılın polyannası beni bile dize getiren hayat kim bilir kimleri dize getirecektir. İçimde kötü bir insan olduğumu hissediyorum. Gerçekten artık çok ezildim kendime kötülük yaptım nerden buldum bu tipleri… eski ilişkilerimde de devamlı bu tarz insanlardı ama He rilişkide ilişkilerine yaptığım fedakarlık arttı arttıkça ezildim sanki. ben bilmiyorum artık doğruyu yanlışı. Ben gözümde çok doğruydum da ne oldu. Gurursuzuyla onursuzluk kolay işmiş bahanesi sevgi. Gurur ve onur o kadar sabır işi ki karakterim parçalanacak diye kalbim yanarken adım atmıyorum. nasıl benden gurursuzluk yapıp onu affetmemi ister nasıl benim gururumu hiçe sayıp bunu ister. adaletsizlik haksızlık buSorun sizde bunu farketmeniz takdire şayan bunu hayatının sonunda farkedenler var .Bu döngüyü hemen sevmeyerek ilk başta herkesin en iyi yönlerini ortaya dökerek ilişkiye başladığını bilerek.Sozlete değil size yapılan hareketlere size ayırdığı zamana bakarak ve onun karakterini onunla uyumlu olup olmadığınızı iyice inceleyerek kırabilirsiniz.Rol yapmayın sevmediğiniz şeyleri onun için seviyormuş gibi yada sevdiğiniz şeyleri sevmiyormus gibi yapmayın.Fazla kıskançlığı hoş görmeyin.Uzerine gereksiz ve fazla fazla düşmeyin .Mutlu olmadığınız anlaşılamadiğınız ilişkide kalmak için ısrar etmeyin.Kendi kurallariniz olsun çapkın ana kuzusu yada yasakçı erkeklerle yada bana bunu bunu dikte edenlerle sevgiliyi bırak arkadaş olmuyorum gibi.Erimeyin kısacası ilişkinin hiçbir evresinde güneş görmüş gibi.Hep mantıklı sorular sorun kendinize mutlumuyum buna değermi bu yaptığı doğrumu.Sonra bu soruları sormayada gerek kalmaz zaten zamanla yani.Evet bazı kişiler değer verme alma dengesini ayarlayayamıyor sizde onlardan biriyseniz bunu yapabilirsiniz.Yalniz altın kuralı unutmayın mutlu olursanız mutlu edeceksiniz.Ve kimseye yalvarmak yok gitme demek yok aşkta gurur olmazı saçmalığın hayata geçirmek yok.Gurursuz insan gereksiz insandır.Kendinize saygınız olsun gün sonunda elinize kalan tek şey bile olsa.Gurur birazda onurdur onsuz hicbirseyin anlamı yok
Peki amaçları ne bu durumdan kazançları be oluyor evren mi böyle işliyorKendinize deger vererek,kendinizi çok severek... Eğer siz kendi değerinizi korur sınırlarınızı net çizerseniz sizi kimse üzemez. Sınırlarınızı net olsun ve taviz vermeyin. Fedakarlık yapıyorum, seviyorum ayağına korunmayan sınırlar karşı tarafin silahi oluyor malesef..
O kadar yorgunum ki sizce temeli ne bununBen de sizin gibiyim, psikolojik destek almak lazım. Ama bunun için de para lazım Maddi imkanın varsa eğer kesinlikle destek al. Bunu farketmen bile güzel.
- 16 Kasım 2021
- 1.227
- 1.156
- 83
Annen nasıl davrandi? Mesela benim annem başkalarıyla kiyaslardiO kadar yorgunum ki sizce temeli ne bunun
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.671
- 73
Hayat ya güçlenir yada ufalırsın üzgünüm daha kolay bir yolu yok pişmenin.Bende isterdim herkes iyi olsun herkes mutlu yada herşey karşılıklı olsun.Kimseye mutluluk vadedilmedi bu dünyada.Ya mantık ve akıl yada hisler.Birine biraz daha fazla güvenmek durumundasin ve duygularını yönetmeyi öğrenmek.Şu an duygularınız sizi yönetiyor Üzgünüm öyle bir adalet öyle bir hakjaniyet yok bu dünyada.Neye ne kadar izin verirseniz o kadarının bin beterini de yaparlar.Bunlar olası hep olumlu düşünelim hep inşallah maşallah yok öyle bir dünya.Kendinize yeteceğiniz bir hayat dilerim.
Kıyaslama var ve kız kardeşimle biraz ayrıştırarak büyüttü. Çok ilgi çekmeye çalıştım. Biraz da annem hor gören asi bir kadındı hep babama üzülürdüm kötü davrandığı içinAnnen nasıl davrandi? Mesela benim annem başkalarıyla kiyaslardi
Teşekkür ederim Ben hakettim galiba kötülük ile iyiliğin arasındaki dengeyi kendi içimde kuramadım izin verdimHayat ya güçlenir yada ufalırsın üzgünüm daha kolay bir yolu yok pişmenin.Bende isterdim herkes iyi olsun herkes mutlu yada herşey karşılıklı olsun.Kimseye mutluluk vadedilmedi bu dünyada.Ya mantık ve akıl yada hisler.Birine biraz daha fazla güvenmek durumundasin ve duygularını yönetmeyi öğrenmek.Şu an duygularınız sizi yönetiyor Üzgünüm öyle bir adalet öyle bir hakjaniyet yok bu dünyada.Neye ne kadar izin verirseniz o kadarının bin beterini de yaparlar.Bunlar olası hep olumlu düşünelim hep inşallah maşallah yok öyle bir dünya.Kendinize yeteceğiniz bir hayat dilerim.
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.671
- 73
Haketmek demeyelim önünüzdeki bundan sonraki seçenekleri daha iyi inceleyerek karar vereceksiniz diyelim sütten ağzı yanan yoğurdu üfler diyelim.Bir ders almak gerekiyordu sizde orası eksikti hayat tamamladı diyelim.Bundan sonrası mantık ve kalp Elele kendimizi birisi için heder etmeden daha güzel geçecek diyelim
ben kendi gerçekliğimin katili olmuş gibi hissediyorum. Gerçekliğimden öğrendiklerim yalanmış içimdeki insana bir bakıyorum un ufak oluyorum anlatmadığım nice eziyetler yapmışım ona insan neden kendini ezdirme gereği duyar ki bazı kadınlar neden sevgiye açız kiHaketmek demeyelim önünüzdeki bundan sonraki seçenekleri daha iyi inceleyerek karar vereceksiniz diyelim sütten ağzı yanan yoğurdu üfler diyelim.Bir ders almak gerekiyordu sizde orası eksikti hayat tamamladı diyelim.Bundan sonrası mantık ve kalp Elele kendimizi birisi için heder etmeden daha güzel geçecek diyelim