canım benim levent beyle sıkıntınlarım oldu ama eksik konuştuğumuz için sorun yaşadım tekrar bahsediyim sıkıntılarımdan kısaca
sol meme ucumun dışarıya doğru bakan bir yapısı vardı onu bana anlatmadı ben küçük olduğundan fark edemedim meme büyünce tabi daha bir belirgin oldu ee buda beni çok rahatsız etti ilk başta sanki yamuk bir göğsüm varmış biri küçük biri büyük gibi aslında değilmiş sadece göz yanılsaması sonra hangi boy
protez kullancağını ve hangi marka takacağını konuşmadık sadece bana nagor ve mentor kullandığını söylemişti ameliyat günü çizim yaptı fotoları çekti ve gitti ameliyat ta hiç konuşmadık çünki ben hemen narkozun etkisine girdim uayndım ve ağlamaya başladım hala 75 c beden sütyen takıcam diye bana ameliyat sırasında 315 cc takmış ama güzel durmamış 285 cc nin en uygun olduğunu söyledi birde son muayenede son hali fotolarımı çekmedi neden bilmiyorum birde protezi hissetmem normal miş o hep olucakmış benden bu kadar canım gerisi sana kalmış ben BARIŞ ÇAKIR isminide çok duyuyorum bence birde onunla görüş ve karar ver ben sadece bir doktorla görüştüm ve yaptırdım pişman mıyım hayır ama aklımda zaman zaman kalan bişeyler oluyor keşke bir doktorla daha görüşseydim Levent beyle bunları yaşamazdım diye anladım mı canım senin için herşeyin hayırlısı olsun
Evet çok stresli günler yaşadım ama zamanla geçiyor uzaklaşıyorum bu düşüncelerden yeni sütyenler ve kıyafetler almaya da başlayınca moralim düzeliyor.Ben protezi hissetmekten rahatsız değilim göğsünü ellerinle tamamem avuçlayınca hissetmiyorsun sadece kenar kısımlarına parmaklarını gezdirince parmaklarının altından hareket ettiğini hissediyorsun bununda bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum bence sende etme ve benim gibi bir doktor la kalma sakın bir kaç doktora git mutlaka bu arada tamamen iyileştim acım ağrım geçti normale döndüm buda benim için moral oldu hadi yaza az kaldı :))
Canım benim.Protezleri hissetme durumu bahsettigin şekildeyse emin ol geçecektir.Şu an için bu üzüntüyü yaşaman anlamsız daha dur bakalım ameliyatının üzerinden ne kadar geçtiki sen şimdiden bunları kafaya takıyorsun yahu...
Bende ameliyattan sonraki, ilk birkaç ay gögüs altından içeriye dogru olan kısımda sadece sag gögsümde elimle masaj yapıp yokladıgım zaman kenarından protezi hissediyordum.Doktorum zamanla geçecek dedi ve geçti
Şu anda nereye bakarsam bakiyim,nereye dokunursam dokuniyim asla hissetmiyorum.Eminimki senin durumunda geçicidir..Meme ucu farklılıgı farklı bir konu.Bir gögüs ucunun farklı yöne bakması vücudunun,gögsünün yapısı ile alakalı.Doktor buna müdahale edemez,ederse eger dikleştirme ameliyatı gibi bir izin olması gerekirki hiç geregi yok buna.Benimde sag gögsü ucum biraz daha dışarıya bakıyor çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.Sende bunun farkında oldugun için gözüne gözüne batıyordur eminimki.Burada birçok kişidede var bu durum.Bazı arkadaşların fotolarını görüyorum albümde,söylüyorum meme ucu asimetriniz var,farkındamısınız diye.Kimi farkında oluyor,kimi ben söyleyince farkına varıyor.Bunun doktorun bilgisine,becerisine baglı bir durum yok.Emin olki sen hani demişsinya Barış beyin ismi çok geçiyor,iyi bir doktordur diye...Barış beye ameliyat olsaydında bu durum aynı olacaktı
Barış beyin bir hastasının fotosunu gördüm ben,Su perisiydi sanırım tam emin degilim,çıplak fotosuna bak,meme ucunun farklı oldugunu göreceksin.Yani birçok kişide var,ünlülerde bile var.Ben kendi sayfamda foto paylaşmıştım birkaç foto göstermiştim netten buldugum.Bulursam yine paylaşırım seninle..
Bazı durumlarımız vardır,doktor ne yaparsa yapsın düzelmez.Elimizde olanla yetinmek,şükretmek gerekiyor.Önceki halini düşün,mutlumuydun?Şimdiki halinmi iyi,öncekimi?Eminimki şimdiki halin diyeceksin ..Biraz nankör oluyoruz galiba.Her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında birçok komplikasyonu var.Bizi bekleyen en büyük tehlike Kapsül sorunudur.Kii bununda çözümü var,çokta büyük bir tehlike degil yani..Ameliyat öncesi bize imzalatılan o sayfalar dolusu kagıtlarda ne yazdıgını okudunmu?? Okusaydın imzalamazdın sanırım..Ben göz attım biraz,eşim yanımdaydı zaten ameliyattan vazgeçirmek için gözümün içine bakıyordu,vazgeçermiyim..Hiç sesimi çıkarmadan imzaladım..Canım,bu bizim son ameliyatımız degil,protezlerimiz ömürlük degil zaten.İlerisinde meme dikleştirme ameliyatımız var.İŞte bu ameliyatta meme ucu farklılıgın düzeltilebilir.Ama şimdiden gögsünde helede tek gögsünde böyle bir izi kabul edersen ameliyat ol derim.Ama bekle derim ben.
Tadını çıkar tatlım,üzülme,sıkıntı etme..Böyle düşünürsen mutlulugunu çıkaramazsın.Benim gibi mükemmelliyetçi bir insan bile hayatta bazı şeylere pozitif bakabiliyor,sende öyle ol..Allah yapısı degil sonuçta bu,kul yapısı olacak o kadar
Öpüyorum çok..unutma hiçkimsenin gögsü mükemmel degil,diyenlerede inanma..Sevgiler...