deftug Meme Estetiği Ameliyatı

Deftugcum oncelikle sikintilarini anliyorum, mutlaka keyfin kacmistir baslangicta.
Insallah suan tamamen memnunsundur!
Fakat bu silikonlari hissetme konusu aklima takildi, bi de sonucta doktorla olan tecruben de super olmamis:KK43:
Silikonlari hissetmeyle ne demek istiyosun, odem durumun nasi?
yine bu sekilde hisseden oldu mu kizlar?
Benim de kafam iyice karisiyo, yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum.
Burda son haftalarda herkesin fikirleri cok yardimci oldu bana.
Onceki tEcrubeler cok onemli! Tesekkurler herkese

Deftugcum oncelikle sikintilarini anliyorum, mutlaka keyfin kacmistir baslangicta.
Insallah suan tamamen memnunsundur!
Fakat bu silikonlari hissetme konusu aklima takildi, bi de sonucta doktorla olan tecruben de super olmamis:KK43:
Silikonlari hissetmeyle ne demek istiyosun, odem durumun nasi?
yine bu sekilde hisseden oldu mu kizlar?
Benim de kafam iyice karisiyo, yanlis anlamayin kotu anlamda demiyorum.
Burda son haftalarda herkesin fikirleri cok yardimci oldu bana.
Onceki tEcrubeler cok onemli! Teşekkurler herkese

Evet çok stresli günler yaşadım ama zamanla geçiyor uzaklaşıyorum bu düşüncelerden yeni sütyenler ve kıyafetler almaya da başlayınca moralim düzeliyor.Ben protezi hissetmekten rahatsız değilim göğsünü ellerinle tamamem avuçlayınca hissetmiyorsun sadece kenar kısımlarına parmaklarını gezdirince parmaklarının altından hareket ettiğini hissediyorsun bununda bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum bence sende etme ve benim gibi bir doktor la kalma sakın bir kaç doktora git mutlaka bu arada tamamen iyileştim acım ağrım geçti normale döndüm buda benim için moral oldu hadi yaza az kaldı :))

canım benim levent beyle sıkıntınlarım oldu ama eksik konuştuğumuz için sorun yaşadım tekrar bahsediyim sıkıntılarımdan kısaca

sol meme ucumun dışarıya doğru bakan bir yapısı vardı onu bana anlatmadı ben küçük olduğundan fark edemedim meme büyünce tabi daha bir belirgin oldu ee buda beni çok rahatsız etti ilk başta sanki yamuk bir göğsüm varmış biri küçük biri büyük gibi aslında değilmiş sadece göz yanılsaması sonra hangi boy protez kullancağını ve hangi marka takacağını konuşmadık sadece bana nagor ve mentor kullandığını söylemişti ameliyat günü çizim yaptı fotoları çekti ve gitti ameliyat ta hiç konuşmadık çünki ben hemen narkozun etkisine girdim uayndım ve ağlamaya başladım hala 75 c beden sütyen takıcam diye bana ameliyat sırasında 315 cc takmış ama güzel durmamış 285 cc nin en uygun olduğunu söyledi birde son muayenede son hali fotolarımı çekmedi neden bilmiyorum birde protezi hissetmem normal miş o hep olucakmış benden bu kadar canım gerisi sana kalmış ben BARIŞ ÇAKIR isminide çok duyuyorum bence birde onunla görüş ve karar ver ben sadece bir doktorla görüştüm ve yaptırdım pişman mıyım hayır ama aklımda zaman zaman kalan bişeyler oluyor keşke bir doktorla daha görüşseydim Levent beyle bunları yaşamazdım diye anladım mı canım senin için herşeyin hayırlısı olsun

Evet çok stresli günler yaşadım ama zamanla geçiyor uzaklaşıyorum bu düşüncelerden yeni sütyenler ve kıyafetler almaya da başlayınca moralim düzeliyor.Ben protezi hissetmekten rahatsız değilim göğsünü ellerinle tamamem avuçlayınca hissetmiyorsun sadece kenar kısımlarına parmaklarını gezdirince parmaklarının altından hareket ettiğini hissediyorsun bununda bir sorun teşkil etmediğini düşünüyorum bence sende etme ve benim gibi bir doktor la kalma sakın bir kaç doktora git mutlaka bu arada tamamen iyileştim acım ağrım geçti normale döndüm buda benim için moral oldu hadi yaza az kaldı :))

Canım benim.Protezleri hissetme durumu bahsettigin şekildeyse emin ol geçecektir.Şu an için bu üzüntüyü yaşaman anlamsız daha dur bakalım ameliyatının üzerinden ne kadar geçtiki sen şimdiden bunları kafaya takıyorsun yahu...:KK20: Bende ameliyattan sonraki, ilk birkaç ay gögüs altından içeriye dogru olan kısımda sadece sag gögsümde elimle masaj yapıp yokladıgım zaman kenarından protezi hissediyordum.Doktorum zamanla geçecek dedi ve geçti :KK34: Şu anda nereye bakarsam bakiyim,nereye dokunursam dokuniyim asla hissetmiyorum.Eminimki senin durumunda geçicidir..Meme ucu farklılıgı farklı bir konu.Bir gögüs ucunun farklı yöne bakması vücudunun,gögsünün yapısı ile alakalı.Doktor buna müdahale edemez,ederse eger dikleştirme ameliyatı gibi bir izin olması gerekirki hiç geregi yok buna.Benimde sag gögsü ucum biraz daha dışarıya bakıyor çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.Sende bunun farkında oldugun için gözüne gözüne batıyordur eminimki.Burada birçok kişidede var bu durum.Bazı arkadaşların fotolarını görüyorum albümde,söylüyorum meme ucu asimetriniz var,farkındamısınız diye.Kimi farkında oluyor,kimi ben söyleyince farkına varıyor.Bunun doktorun bilgisine,becerisine baglı bir durum yok.Emin olki sen hani demişsinya Barış beyin ismi çok geçiyor,iyi bir doktordur diye...Barış beye ameliyat olsaydında bu durum aynı olacaktı :KK34: Barış beyin bir hastasının fotosunu gördüm ben,Su perisiydi sanırım tam emin degilim,çıplak fotosuna bak,meme ucunun farklı oldugunu göreceksin.Yani birçok kişide var,ünlülerde bile var.Ben kendi sayfamda foto paylaşmıştım birkaç foto göstermiştim netten buldugum.Bulursam yine paylaşırım seninle..
Bazı durumlarımız vardır,doktor ne yaparsa yapsın düzelmez.Elimizde olanla yetinmek,şükretmek gerekiyor.Önceki halini düşün,mutlumuydun?Şimdiki halinmi iyi,öncekimi?Eminimki şimdiki halin diyeceksin ..Biraz nankör oluyoruz galiba.Her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında birçok komplikasyonu var.Bizi bekleyen en büyük tehlike Kapsül sorunudur.Kii bununda çözümü var,çokta büyük bir tehlike degil yani..Ameliyat öncesi bize imzalatılan o sayfalar dolusu kagıtlarda ne yazdıgını okudunmu?? Okusaydın imzalamazdın sanırım..Ben göz attım biraz,eşim yanımdaydı zaten ameliyattan vazgeçirmek için gözümün içine bakıyordu,vazgeçermiyim..Hiç sesimi çıkarmadan imzaladım..Canım,bu bizim son ameliyatımız degil,protezlerimiz ömürlük degil zaten.İlerisinde meme dikleştirme ameliyatımız var.İŞte bu ameliyatta meme ucu farklılıgın düzeltilebilir.Ama şimdiden gögsünde helede tek gögsünde böyle bir izi kabul edersen ameliyat ol derim.Ama bekle derim ben.
Tadını çıkar tatlım,üzülme,sıkıntı etme..Böyle düşünürsen mutlulugunu çıkaramazsın.Benim gibi mükemmelliyetçi bir insan bile hayatta bazı şeylere pozitif bakabiliyor,sende öyle ol..Allah yapısı degil sonuçta bu,kul yapısı olacak o kadar :KK34: Öpüyorum çok..unutma hiçkimsenin gögsü mükemmel degil,diyenlerede inanma..Sevgiler... :KK54:

Canımmm bu ameliyattan sonra zaten işin en güzel kısmı alışverişe çıkmak oluyor zaten değil mi? :) Göğüs kısmı oturan her şey ya da göğüs dekolteli elbiseler hele iç çamaşırları reyonuna hiç girmek bile istemiyorum zaten..benim ameliyat olalı 6 ay oldu 6 aydır aldığım kıyafetle iki insan yeniden gardırop düzer sanıyorum.Ama mutlu oluyoruz böyle ne yapalımm her giydiğimiz üzerimize cukk diye oturunca özgüven tavan oluyor haliyle.Geçenlerde alışverişe çıktığımda bir tane elbise beğendim önünde hoş bir göğüs dekoltesi olan mini bir elbise..Sonra satıcı kıza bunu deneneyeğim dedim bu arada ben tesettürlüyüm kız biraz şaşırdı öyle bir elbiseyi nerde giyeceğimi düşünmüştür ister istemez :) sonra giydim yanımda arkadaşım da vardı dışarıda erkekte olmayınca kabinden çıkta iyice görelim dedi çıktım ben de arkadaşım da satıcı kızda gözlerini alamadılar bakmaktan hem göğüslere hem bacaklara :) bir elbise ancak bu kadar yakışabilirdi göğüs dekoltesi elbisenin kısalığı harika durdu nerde giyersiniz bilemiyorum ama bu elbiseyle muhteşem oldunuz dedi satıcı kız da güldük :) arkadaşım da satıcı kız da bilmiyor göğüs ameliyatı olduğumu göğüslere bakmaktan gözleri şaşı olacaktı ikisinin de :)))) Ben de dayanamadım aldım elbiseyi seneye kocama giyerim artık hehe :)

Canımmm bu ameliyattan sonra zaten işin en güzel kısmı alışverişe çıkmak oluyor zaten değil mi? :) Göğüs kısmı oturan her şey ya da göğüs dekolteli elbiseler hele iç çamaşırları reyonuna hiç girmek bile istemiyorum zaten..benim ameliyat olalı 6 ay oldu 6 aydır aldığım kıyafetle iki insan yeniden gardırop düzer sanıyorum.Ama mutlu oluyoruz böyle ne yapalımm her giydiğimiz üzerimize cukk diye oturunca özgüven tavan oluyor haliyle.Geçenlerde alışverişe çıktığımda bir tane elbise beğendim önünde hoş bir göğüs dekoltesi olan mini bir elbise..Sonra satıcı kıza bunu deneneyeğim dedim bu arada ben tesettürlüyüm kız biraz şaşırdı öyle bir elbiseyi nerde giyeceğimi düşünmüştür ister istemez :) sonra giydim yanımda arkadaşım da vardı dışarıda erkekte olmayınca kabinden çıkta iyice görelim dedi çıktım ben de arkadaşım da satıcı kızda gözlerini alamadılar bakmaktan hem göğüslere hem bacaklara :) bir elbise ancak bu kadar yakışabilirdi göğüs dekoltesi elbisenin kısalığı harika durdu nerde giyersiniz bilemiyorum ama bu elbiseyle muhteşem oldunuz dedi satıcı kız da güldük :) arkadaşım da satıcı kız da bilmiyor göğüs ameliyatı olduğumu göğüslere bakmaktan gözleri şaşı olacaktı ikisinin de :)))) Ben de dayanamadım aldım elbiseyi seneye kocama giyerim artık hehe :)

tatlım tesettürlüyüm yazmışsın ya bir sorayım dedim benm de göğüslerim çok küçük hep doğal yöntemler denedim ama nafile:KK43: silikona ise günah diye yaptırmak istemiyorum :KK43::KK43: sen yaptırmadan önce araştırmışsındır belki?? var mı bi fikrin günah mı acaba??

Canım cevap vereyim sana, işin dini boyutu sonuçta Allah'ın yarattığı bir şeyi değiştirdiğimiz için açıkçası benim danıştığım bir kişi vardı bu yönde o da günahtır dedi ama bu senin psikolojini çok fazla etkileyen bir şeyse göğüslerinin çok küçük olduğu için kendini bir kadın gibi hissetmiyorsan ve durum senin psikolojini bozmana mutsuz olmana ve sürekli bu durumu düşünmene sevkediyorsa o zaman mekruhtur yani yapılmaması daha uykun olur günah değil ama günaha yakındır diye bahsetmişti..Allah affetsin ama ben çok küçük göğüslerle bir ömür mutsuz yaşamaktansa yaptırmayı tercih ettim rabbimizin de mağfiretine sığınırak yaptırdım vallahi ne diyeyim bu konuda bilemedim başka..Kendini çok mutsuz hissediyorsan yaptır derim canım.

tatlım tesettürlüyüm yazmışsın ya bir sorayım dedim benm de göğüslerim çok küçük hep doğal yöntemler denedim ama nafile:KK43: silikona ise günah diye yaptırmak istemiyorum :KK43::KK43: sen yaptırmadan önce araştırmışsındır belki?? var mı bi fikrin günah mı acaba??

Canım cevap vereyim sana, işin dini boyutu sonuçta Allah'ın yarattığı bir şeyi değiştirdiğimiz için açıkçası benim danıştığım bir kişi vardı bu yönde o da günahtır dedi ama bu senin psikolojini çok fazla etkileyen bir şeyse göğüslerinin çok küçük olduğu için kendini bir kadın gibi hissetmiyorsan ve durum senin psikolojini bozmana mutsuz olmana ve sürekli bu durumu düşünmene sevkediyorsa o zaman mekruhtur yani yapılmaması daha uykun olur günah değil ama günaha yakındır diye bahsetmişti..Allah affetsin ama ben çok küçük göğüslerle bir ömür mutsuz yaşamaktansa yaptırmayı tercih ettim rabbimizin de mağfiretine sığınırak yaptırdım vallahi ne diyeyim bu konuda bilemedim başka..Kendini çok mutsuz hissediyorsan yaptır derim canım.

walla tatlım şöyle söyliyeyim evlenmeyi bile düşünmediğim zamanlar oluyo bu yüzden :KK43::KK43: napcağımı şaşırdım :KK43::KK43:

walla tatlım şöyle söyliyeyim evlenmeyi bile düşünmediğim zamanlar oluyo bu yüzden :KK43::KK43: napcağımı şaşırdım :KK43::KK43:

Bu sizi çok rahatsız ediyorsa ve sırf bu yüzden evlenmemeyi bile düşünüyorsanız burada ciddi bir piskolojik sorun var demektir. O zaman ameliyat olmanızı önerebilirim. Tabki işin dini boyutu konusunda her hangi bir şey söylemem doğru olmaz. Ama arkadaş zaten bununla ilgili birşeyler yazmış. Bence doğru şeyler yazdığını düşünüyorum. Sevgiler..

Ne güzel yazmışsın..Uzuuun ve keyif alarak.. Hani diyoruzya ameliyattan sonra insanın özgüveni tavan yapıyor,egomuz ortaya çıkıyor..öyle degilmi??
Bu duyguları ameliyattan sonra o kadar yaşıyoruzki aslında.Kabine daha önce cesaret edipte alıp,denemedigimiz kıyafetlerle iç çamaşırlarıyla giriyoruz.Büyük bir heyecanla acaba nasıl olacak diye.EE.. Artık gögüslerimiz var zaten,diger fiziki yerlerimizdede sorun yoksa,kabin dışında bir arkadaşımız varsa yada satış personelinden biri -İsterseniz açın kapıyı,birde ben göriyim,dedigi zaman büyük bir sevinçle açarız mutlulugumuzu paylaşırız.Heleki begenilirsek,büyük bir hayranlıkla süzülür bakılırsak egolarımız yükselir,mutluluktan uçar gelir hemen burada bile paylaşırız dimi??
İşte bizler hani daha öncesinden bu psikolojiden,bu mutluluktan yoksun yaşamışızya.Hep bunu hayal etmişiz belkide bize uzak gelmiş bunları yaşamak hayall gibi..:KK31: Ama ne yapmış,ne etmiş ameliyat olmayı başarmış hatta çok mutlu olmuşuz,istedigimiz büyüklükte gögüslerimiz olmuş..Bu mutlulugu biz anlayacak kimdir??Annemiz?Babamız?Varsa kız kardeşimiz yada arkadaşımız?? HAYIR..Bunları anlatsak,aldıgımız iç çamaşırların fotolarını çekipte arkadaşlarımızın cep telefonlarında paylaşsak ve komşulukta bir toplantıda oturup sohbet edince bunları konuşsak resimlerimizi göstersek ..Ne derler bize?? Amann iyiki bir ameliyat oldu,açıp açıp gösteriyor,şımarmış ayol bu..Magazadaki kabin macerasını kalkmış bize anlatıyor..Zaten hiçte güzel olmamış...:KK9:Demezlermi?? Derler dimi.Siz ameliyat olmasaydınız aynı şeyleri farklı kişiler yapsaydı sizde derdiniz...
İşte bu yüzden bizi burası anlar kızlar..Ameliyat olmak isteyen,ameliyat olmak için yardım bekleyen,destek isteyen,bilgi isteyen..Sizden aldıgı cesaretle ameliyata kalkışan ve tabiki ameliyat olanlar anlar.Çünkü bu iyi kötü duyguların hepsini yaşamışlardır...
İşte bu yüzden bizler bu mutlulugumuzun her karesini,her anını sizlerle paylaşmaktan büyük zevk alıyoruz,keyifleniyoruz..Bu olayı ben '' Egolarımı tatmin ediyorum,albümümü kendimi tatmin ettigim fantazi iç çamaşırı'' albümüme dönüştürmüyorum... Bunu gerek arkadaşlarıma yardımcı olmak için yapıyorum,gerekse her aldıgım iç çamaşırın,kıyafetin üzerimde duruşunu gördügümde,mutluluk yaşdıgımda bu aynı mutlulukla sizlerle paylaşmayı seviyorum..Nasıl sen kabin maceranı büyük bir keyifle yazmışsın,anlatmışsınya..İşte bunun gibi birşey...Ben seni anlıyorum,çünkü aynı olayı bende yaşıyorum.Beni anlayan arkadaşlarım var tabi.Ben daha öncesinde yani ameliyat öncesinde örnek veriyorum,bikini alıcam tabi nerde dolgulu model var onları deniyorum,aralarına bir iki tane gizliden üçgen bikinide koyuyorum.Hiçbir zaman o üçgen bikiniyi denedigimde ya dışarda bekleyen arkadaşıma yada satış personeline -Nasıl oldu,isterseniz bende göriyim,yadımcı oliyim..dediginde kapıyı açıp gösteremiyordum...İstedigim mini,dekolteli bir elbiseyi giyinipte kabinden dışarı çıkamıyordum..Ama şimdi öylemi,hayır tabi..Hiçkimse öyle degil.Hangi ameliyat olan kişinin albümünde sadece meme ameliyatı ile fikir olsun diye 1 yada 2 tane foto var?? Hiçkimsede..Yeni birşey alıyoruz,hemen çekilip kızlar..Şunu şunu aldım,foto çekildim ekledim bakın.diyoruz öyle degilmi??İşte bunu hepimiz yaşıyoruz..Çünkü bununla mutlu oluyoruz,çünkü sizi anlayacak insanları burada buluyoruz,işte bu yüzden mutlu oluyoruz..İşte bu yüzden başka birine anlatsak-Kendini begenmiş,anlattıgı şeye bak..Diyecegi şeyi burada hiç yüzünü bile görmedigimiz,kadınmı acaba,erkekmi diye düşünmeden fiziki hatlarımızı anlatarak paylaşıyoruz...
Bu kadar şeyi niyemi yazdım..Asla sataşma,laf atma degil yanlış anlaşılmasın sakın...Kızlar bizler kadınız,arada saçma sapan şeyler söyleyip birbirimizi üzebiliriz,kırabiliriz..Normal hayattada yaşamıyormuyuz sanki bunları?Yaşıyoruz degilmi.Bırakalım artık laf sokmaları,birbirimizin yaşamına,zevklerine,yaşam şeklimize,meme büyüklük yada meme şeklindeki bakış zevklerimize saygı duyarak en azından sadece burada paylaşıp duygu düşünecelerimizi özgürce haykırdıgımız bu yerde biraz daha anlayışlı davranarak üzmeyelim,kırmayalm birbirimizi..Lütfen..Burada olmanın amacı nedir?Yardımlaşmak,yardım etmektir öyle degilmi..İşte bunun için,güzel paylaşımlarla buluşalım.İsteyen istedigi fotoyu ekler,yorumu yapar tabiki.Kırmadan konuşalım..Tek istedigim bu,anlayalım birbirimizi.Çünkü gerçektende burası kadınların paylaşım yeri yani,herşey olabilir ama ömür kıssa.Buraya acaba kim ne yazmış,bana birisi birşey yazdımı,diyerek büyük bir heyecanla giriyoruz.Burada yaşadıgımız kötü bir olay şahsen kendi adıma söyliyim benim yaşantımıda etkiliyor yani,eminimki sizdede öyledir...
Konu arkadaşım Deftug..Öncelikle bunları senin sayfana yazdıgım için özür dilerim...Burcunu yazdıgı şeyi okuyunca içimden geldi yazmak istedim.Duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim..İnşallah beni anlarsınız,inşallah yanlış anlaşılmam gerçekten bunu sataşmak laf atmak için yazmıyorum Burcu..Hepimizin daha anlayışlı ve daha saygıyla yaklaşmasını istiyorum,hepsi bu.Herkes kendi yazdıgı yorumdan sorumludur.Kendi paylaştıgı fotolardan sorumludur sonuçta..Daha güzel paylaşımlarda buluşmak,görüşmek dilegiyle arkadaşlar..Sizleri seviyorum...:KK16:

canım o zaman kesinlikle bu ameliyatı olmalısın bence ben de çok iyi biliyorum ki insanın psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor bu durum..ben ameliyat önce tam destek full destek sütyenler kullanıyordm hep bir yere gittiğimde yine hep gözler üstümde olurdu manken gibi kızsın valla ne iltifatlar ne iltifatlar alırdım herkesin çok pofpoflayıp iltifat ettiği biri olduğum halde içten içe küçük meme benim mutsuz olmama neden oluyordu..Şimdi iyi ki olmuşum bu ameliyatı diyorum

Deftug oncelikle memnun olmana moral bozuklugunun gecmesine cok sevindim!!!
Her gecen gun memnuniyetin artar insallah.
Bikac doktordan fikir almaya gelince, malesef istanbulda olmadigimdan biraz zorlaniyorum.
Levent beyle gorustum ve sanirim onunla devam edecegim.
Baris cakiri ben de cok duydum ama bi de onunla gorusucek zamanim yok ve levent bey ayni binada hastanede oldugundan avantajli oldugunu dusunuyorum gelip ilgilenmesi ertesi gun de ugramasi acisindan.
Bakalim kismetse kesin kararimi verebilirsem tarihimi alicam insallah.
Sana tekrardan gogsunu gere gere gezdigin harika gunler diliyorum:)

Deftug oncelikle memnun olmana moral bozuklugunun gecmesine cok sevindim!!!
Her gecen gun memnuniyetin artar insallah.
Bikac doktordan fikir almaya gelince, malesef istanbulda olmadigimdan biraz zorlaniyorum.
Levent beyle gorustum ve sanirim onunla devam edecegim.
Baris cakiri ben de cok duydum ama bi de onunla gorusucek zamanim yok ve levent bey ayni binada hastanede oldugundan avantajli oldugunu dusunuyorum gelip ilgilenmesi ertesi gun de ugramasi acisindan.
Bakalim kismetse kesin kararimi verebilirsem tarihimi alicam insallah.
Sana tekrardan gogsunu gere gere gezdigin harika gunler diliyorum:)

Arkadaşım senin için herşeyin hayırlısı olsun Levent bey çok detaylı sana herşeyi anlatacak silikon ameliyatı ile ilgili ama sen senin istediklerin ve sana yapılması gerkenlerle ilgili çok detaylı ve kafanda soru işareti olmadan ayrılma hatta bi kağıda ne istiyorsan ne sormak istiyorsan yazıp öyle git madem istanbul dışındasın benim yaşadıklarımı yaşama burdan herşeyi net olarak anlatamıyor insan yüz yüze konuşsabilsek keşke daha iyi anlatırdım belkide yaşadıklarımı ben ameliyata girmeden hangi protezi ve kaç cc takılıcağını bilmeden girdim sen sakın bunu yapma belkide bazı konularda benim de hatam vardır ben neden sormadım ki ?? işte başka dr la görüşmemmin tecrübesizliğide vardır sadece internet üzerinden araştırmak yetmiyor gerçekten umarım herşey sorunsuz geçer kendine çok dikkat et ve mutlu sonla bu işi bitir haberlerini bekliyorum .:KK54:

Arzum adaşım benim yazdıklarımı tam anlayamadın galiba ben meme ucumla yada protezi hissetmekle ilgili bir problem yaşamıyorum canım :)

meme ucumun dışarda olduğunu bilmiyordum ben. memem büyüyünce fark ettim bende göğsümün yamuk olduğunu ve daha büyük zannediyordum Levent beye söyleyince daha detaylı konuştuk ve hallettik sorunu .protezi hissetmek konusuna gelince bunu hissettiğimi ve bir sorun teşkil etmediğini zamanla geçeciğini belirttim zaten bir sıkıntı yok sen merak etme adaşım ben iyiyim şimdi alışverişe de çıkınca moralim düzeliyor :)))

ayrıca birbirimizi kırma eliştirme ilgili yazdığın şeyi çok anlayamadım herhalde kötü bir eleştiri var ortada konuya vakıf olamadım ama tartışmaya luzüm yok burda hernekadar birbirimizi tanımasak ta birbirimize hiç yakın olmadığımız kadar yakınız lütfen herkes birbirine saygılı olsun üzmeyelim biribirimizi umarım sorun herneyse kısa zamanda düzelir bu arada albümüne baktım çok güzel olmuşsun güle güle kullan yalnız gerçekten delisin sen :)) süper büyükler ben o kadar güzel memişlere cesaret edemezdim edemedim de zaten ama sana çok yakışmış öptüm seni :))

Arkadaşım senin için herşeyin hayırlısı olsun Levent bey çok detaylı sana herşeyi anlatacak silikon ameliyatı ile ilgili ama sen senin istediklerin ve sana yapılması gerkenlerle ilgili çok detaylı ve kafanda soru işareti olmadan ayrılma hatta bi kağıda ne istiyorsan ne sormak istiyorsan yazıp öyle git madem istanbul dışındasın benim yaşadıklarımı yaşama burdan herşeyi net olarak anlatamıyor insan yüz yüze konuşsabilsek keşke daha iyi anlatırdım belkide yaşadıklarımı ben ameliyata girmeden hangi protezi ve kaç cc takılıcağını bilmeden girdim sen sakın bunu yapma belkide bazı konularda benim de hatam vardır ben neden sormadım ki ?? işte başka dr la görüşmemmin tecrübesizliğide vardır sadece internet üzerinden araştırmak yetmiyor gerçekten umarım herşey sorunsuz geçer kendine çok dikkat et ve mutlu sonla bu işi bitir haberlerini bekliyorum .:KK54:

Deftugcum aslina bakarsan dedigin dogru keske detayli konusabilseydik.
Benim senin yazdiklarindan hissettigim doktor bey seninle yeterince ilgilenmemis bilgilendirmemis.oyuzden sorun olmus.
Ben senin dedigin gibi sorularimi yazip gorustum ama burda sitedeki deneyimleri okuyuca bazi seyleri atladigimj farkettim.
Insan herseyi de bilemiyo tabi.
Levent beyde slimlipo yaptiran cok var ama goguste hem de en yeni yaptiran sen olunca deneyimlerin benim icin iyice anlam kazandi tabi.oyuzden sorup duruyorum kusura bakma:)
Dediigm gibi umarim hergun daha da hosuna gider yeni goguslerin ve tabi darisi basima:)

Deftugcum aslina bakarsan dedigin dogru keske detayli konusabilseydik.
Benim senin yazdiklarindan hissettigim doktor bey seninle yeterince ilgilenmemis bilgilendirmemis.oyuzden sorun olmus.
Ben senin dedigin gibi sorularimi yazip gorustum ama burda sitedeki deneyimleri okuyuca bazi seyleri atladigimj farkettim.
Insan herseyi de bilemiyo tabi.
Levent beyde slimlipo yaptiran cok var ama goguste hem de en yeni yaptiran sen olunca deneyimlerin benim icin iyice anlam kazandi tabi.oyuzden sorup duruyorum kusura bakma:)
Dediigm gibi umarim hergun daha da hosuna gider yeni goguslerin ve tabi darisi basima:)

Hayırlısıyla darısı seninde başına canım.. Sevgiler..

Deftug canım,nasılsın? :KK54: Görüşemiyoruz uzun zamandır,ugramıyorsun artık buralara :KK34: Nasıl gidiyor,son durum nedir :KK54:

iyiyim canım saol okul başladı ya oğlumla ilgileniyorum inan face ye bile giremiyorum :KK43: sen nasılsın ?arıcam seni ne zamandır inan fırsat bulamıyorum:KK43: son durum ameliyat olmak istiyorum ama ne zaman olucam onu bile eşimle konuşup tarihine karar vermedik eğer bu sefer ki zor geçerse korkuyorum çocuklarla ilgilenemem diye ? seni arıcam zaten bu konu hakkında ameliyat tarihini tam karar vereyim bakalım neler olucak kendine çok iyi bak öptüm seni :)

iyiyim canım saol okul başladı ya oğlumla ilgileniyorum inan face ye bile giremiyorum :KK43: sen nasılsın ?arıcam seni ne zamandır inan fırsat bulamıyorum:KK43: son durum ameliyat olmak istiyorum ama ne zaman olucam onu bile eşimle konuşup tarihine karar vermedik eğer bu sefer ki zor geçerse korkuyorum çocuklarla ilgilenemem diye ? seni arıcam zaten bu konu hakkında ameliyat tarihini tam karar vereyim bakalım neler olucak kendine çok iyi bak öptüm seni :)

Geçici olarak numaram degişti canım :KK34: Yeni numaramı özelden gönderiyorum :KK54: Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.İLk ameliyatın gibi agır olmaz merak etme :KK34:

Geçici olarak numaram degişti canım :KK34: Yeni numaramı özelden gönderiyorum :KK54: Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım.İLk ameliyatın gibi agır olmaz merak etme :KK34:

saol canım aldım numaranı , bakalım ne yapıcaz eşim tamamen bana bıraktı bende zamanı ayarlıcam randevumu alıcam ararım seni konuşuruz ameliyattan önce ve sonra :) kendine ii bak görüşürüz tatlım :KK16:

Deftug nerdesin? Şimdi durum nasıl? Tekrar ameliyat olmaya karar vermiştin. Niçin? Ne yaptın? Göğüs büyütme için Levent beyi tavsiye etmez misin? Ben de muayeneye gittim ve hiiiç bakmadan direk anatomik kas altı dedi cc de o gün karar veririz dedi. Ölçüm falan olmayınca, asimetri var mı yok mu bakmayınca ben tereddüte kaldım. Bana yardım edersen çok sevinirim. Çok ilgili iyi kalpli bir dr olduğu belli ama dediğim gibi korkuyorum.

X