- 30 Ekim 2007
- 52
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yengeç burcuna defolu diye yorum yapan birinin benim gözümdeki yeri 'kedi ulaşamadığı ciğere mundar der' diyen biri olabilir ancak!ya bir yengeç aşkına karşılık vermemiştir,ya da bu kişi yengeçin sevgi dolu verici kalbine tahammül edememiştir!ama unutmamalıki yengeçler yaşanan ve söylenenleri unutmazlarÇok üzgünüm çoook
aynennn bende :teytey::sm_cool:ainen katılıyorum .. ne mutlu yengeç burcuyum diyene !!!!
valla aynen sana katiliyorum bende tam bir yengecim ve halimdende cok memnunum.keske herkesin yengec gibi bir arkadasi ,dostu, esi olabilseamannnnnnnnnnnnnnnnn AKILI OLUP DÜNYA KARHRI ÇEKECEGİME DELİ OLUP DÜNYA BENİM KAHRIMI ÇEKSİN..............................defo kunusuna gelince allaha şükür kisiligim yeter valla hiç yapmacık degilim ama sorunlarımı ortaya döküp acıtasyon yasamam espirilerimle tanırlar beni... deli olma ihtimalimiz yüksek çünki evlilikte çocukta her birseyde tüm sorumlulugu biz saftirik yengeçler alırız..
valla aynen sana katiliyorum bende tam bir yengecim ve halimdende cok memnunum.keske herkesin yengec gibi bir arkadasi ,dostu, esi olabilse
ALLAH korusun
yengeçten dost olmaz
tabi yükseleni farklı ise belki olabilir...
lost senin canını kimler acıttııııııııııııııııııııııııııı((((((((((((((((( oyyyyyyyyyyy kıyamam sanaaaa ilginç düne kadar tüm yengeçleri kötüleyen lost simdi yükselen e baglıyor baya baya ilerleme var.... lost burçlara göre insanlar ayrılmaz burç ların özellikleri klasik herkezde var mesela koç burcuda bana uyuyor akrep in de bak yengeç koç akrep terazi üçüne dikkat ettim hepsi aynı yok söylesiniz yok böylesiniz ...burçlar kuranda var die müslümanlarada asılandı bukadar çok inanmak bence epey zararlı ... rabbimin yarattıgı kulları bu sekilde ayırmak kimseye düsmez...
benim mi :)
yengeç burcu olan bir arkadaşım
kendi burcunu yengeç diye beğenmiyor...
hatta kızın yükseleni aslan
sorana aslanım diyor
niye yengecin demiyorsun diyince
yengeç dedikoducu,ara bozucu,takıntılı,duygusalım der milleti kandırır,kinci,derdini dinler iyilik abidesi olur ama bir çıkarını alamazsa sana kinlenir... her türlü kötü şeyleri kendi burcu için söylüyordu.
ve bu arkdaş kendi gibi yengeç burcu insanlradan çok çekti
2 yıl aynı odada yaşadım bu kızla...
birgün sende burçtaşından çekersin de anlarsın ne demek istediğimi belki çekmişindir de çaktırmıyorsun...yerimseniben
şurayada makarasına yazıyorum...
ama yengeç burçlarından uzak durduğumuz kesin
çünkü arkdaş gurubumuza kızlarla hangi yengeç burcu gelse ortalığı karıştırıdı bozardı hepte bu yengeçlerden çıktı...snra kızlarla tezimizi doğruladık aman aman yengeçmi uzakkkkkkkkk durrr derdik mesafe bırakırdık çünkü 1 değil 2 değil....
bu arada burçların tıpa tıp aynıdır demek tabi yersiz ama insan bazı şeyleri yaşayınca ve hep bu bu burçtan zarar görünce burçlara inanası geliyor...
bu arada babanem ve halalarımda yengeç burcu gelinlerine yapmadığı kalmamıştır yengemer bile yengeç burcu tezini doğrular oldu...sengözlerimebaksanab
çok sevdiğim arkdaşım yengeç burcu ama o burcunu sevmiyor inkar ediyor...
bu laylardan sonra burcundan iğice soğdu sayesinde bizide yengeç savar yaptı....:teytey: