Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Defolu Terazi

kıskançlık ve terazi burcu..asla yanyana gelmez iki kelime..teraziler daima hoşgörülü ve arabulucudurlar..bu tip insanlar kimseyi kıskanmazlar...sevgilileri ve eşleri hariç...

bende eşimde teraziyiz ama sadece birbirimizi kıskanırız başka kişileri kıskandığımız görülmemiştir. hiçde içten pazarlılı değilizdir. teraziler hakkında yanlış düşünüyorsunuz. gayet uysal, sessiz sakin, uyumlu kişileriz. tek suçumuz aşırı sabırlı olmamzı ve bundna dolayı sürekli iyi niyetimiz suistimal ediliyor. bazende bu patlak verebiliyor tabiiki ee bizlerde insanın sabrımız taşabilir ama değil mi.

kıskançlık ve terazi burcu..asla yanyana gelmez iki kelime..teraziler daima hoşgörülü ve arabulucudurlar..bu tip insanlar kimseyi kıskanmazlar...sevgilileri ve eşleri hariç...

Tamamen katılıyorum.Akreplere gelince; en yakın kız arkadaşlarım akrep.Erkek arkadaşlarımda oldu.Ben onları onlarda beni çekiyolar galiba.Ama narsist oldukları bi gerçek. Ben öyle düşünüyorum daha doğrusu.

burda kesinlikle yanlış var..terazi hç kıskaç degildir..bende bi terazim ve hiç bi atkadaşimi eşimi dostumu kııskanmadım..bu akrap olmasın

bende teraziyim...kesinlikle güzellık burcu..karasızımdır ve hayır demekte cok zorlanırım gerçi bunu asmaya basladım ama bu terazının en belırgın özellıklerınden bırıdır...ve tabı sabır....sevıyorum burcumu yaaaa...terazi olmak güzel

terazi böyle değildir:dilcikar:
terazi şahanedir :eek:

bende Teraziyim buradaki herkez gbi sevdiğim insanı (sevgılımi) bi nebze kıskanırım tabiki ama ,
bir kız arkadaşımı kıskanıp, çekememezlık,art niyet, açığını yakalama, ne bileyımm ayagını kaydırmaa hiiiç aklımdan geçmeyecek şeylerdir yapamamda zaten..
saftır bu terazi kızları arkadaşlarınada çok önem verir, paraya önem vermez siz yeterkı sevin onun yanında olun o size herşeyi bahşeder bundan daha iyi hangi burç olabılır?? yanılıyormuyum arkadaşlar :) hmm arkanızdanda konuşmaz yüzünüze söyleyecek kadar cesaretlidir, adalet herşeydir :KK66:)

Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

sanırım senin canın yanmış terazı burcundan ondan böle yazmışsın ama terazı kıskanç içten pazarlıklı asla ama asla değildir

bende Teraziyim buradaki herkez gbi sevdiğim insanı (sevgılımi) bi nebze kıskanırım tabiki ama ,
bir kız arkadaşımı kıskanıp, çekememezlık,art niyet, açığını yakalama, ne bileyımm ayagını kaydırmaa hiiiç aklımdan geçmeyecek şeylerdir yapamamda zaten..
saftır bu terazi kızları arkadaşlarınada çok önem verir, paraya önem vermez siz yeterkı sevin onun yanında olun o size herşeyi bahşeder bundan daha iyi hangi burç olabılır?? yanılıyormuyum arkadaşlar :) hmm arkanızdanda konuşmaz yüzünüze söyleyecek kadar cesaretlidir, adalet herşeydir :KK66:)

aynen katılıyorum canım tam terazi kadınını anlatmışsınn:hooray:

X