Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Defolu Terazi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

buneyawwwKötü Kazen terazi burcu kadar sanatçı duyguya sahip başka bir ruh yokturr ve en güzel burç terazidir kendimdenbiliom :sm_cool:

Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

Nasi yani terazimi kiskanc?Yoksa akreptenmi sözediyosun?
Ne olursa olsun genelleme yapman kadar yanlis bisey olamaz..

akrep burcu kadar anlasılmaz bir burc yoktur heralde herkesi anlaya bilirim herkesi biraz tanıya bilirim ama akrepleri asla
erkekleriylede kadınlarıylada anlasamam

teraziden bahsediyor olamazsin,yani ben kendimden misal vereyim... ben teraziyim ama simdiye kadar hic kimseyi kiskanmadim.yani burclarin özeliklerine inanirim ama bu herkes icin gecerli degil.

elifim aynını anlatmışsın terazi erkekleri kıskanç gururlu iki
yüzlü en büyük onlar ve yalancılar

Ya Burda Yanlişlik Yapilmiş Bu Akrep Burcunun özellikleri..biraz Daha Dikkat Edin:)

Bence akrep burcundan bahsediyo.Ama ben terazi burcuyum kıskancım heheeetatlicadiarzu

bildiğim en kıskanç burç akrepler ama asla teraziler değil olamazda.

Okurken ilk önce aktepten mi yoksa teraziden mi bahsettiğini anlayamadım. Terazi burcu sanatçı insanların burcudur. Kendi içinde kararsızlıkları ve karamsarlıkları vardır ve sürekli kendini sorgular ama asla kıskanç içten pazarlıklı ve ahlaksız değildir... Ben de bir teraziyim... Kaldı ki akrep burcu da olsa bu şekilde hitap etmen ve tümüne uzanan bir genelleme yapman hiç hoş değil. İnsanların burçların etkisinde kaldığı doğrudur ama sadece burçlar yönetmiyor insanları. Özde iyi akrep burçları da var sonuçta! Ben ne olursa olsun; ister terazi, ister akrep için olsun yazdıkların, hitap şeklinden hiç hoşlanmadım. Bu kadar negatif olmanı da doğru bulmadım! Umarım bir açıklama yaparsın...

Yanlış anladıysam affınıza sığınırım ama espri bunun neresinde izah ederseniz sevinirim...

evet bunlar espri sadece bu burç için değilki diğerleri içinde var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/tags/defolu/
defoluların listesi

O halde eleştirilerime maruz kaldığınız için üzgünüm.:eek: Bir terazi burcu olarak burcumun özelliklerini yansıtıyorum ve başka bir burç hakkında da olsa asla haksızlığa gelemiyorum.Çok üzgünüm çoookhemen saldırıya geçiyorum.:sm_confused: Napıyım bu da benim huyum...:1rolleyes:

vala burcların içinde bir tek terazi burcu güzelliği temsil ediyo güzel oan herşeyi..arkadaşlık ve dostluga önem verir son deerece sanatcı ruhludur...sanatın her dalına yatkındır karakterı,teraziler dışarda hemen göze çarparlar herkes tarafından sevılen insanlardır...dış görünümüne önem verir güzel olan herşeyı sever lüks merakı da var ...arkadaşlık ve dosluk onun için çok önemlidir en kötü huyuda oburdur:)

X