Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Defolu Kova

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi

bu mailme gelmisti once ne oluyor dedim sornada koptum gulmekten cok hosuma gitmisti

bence de hadi ordan:mymeka:
kıskanılıyoruz arkadaşlar..

burçlar içinde en kafası alan biziz ne de olsa:smiley-cool:

Kovanın zekası, karizması, kültürü, popüler olması her zaman kıskanılmıştır ve kıskanılacaktır... Tanıdığım hiçbir kova da defo görmedim ben. Hem tüm bu özellikler defoysa varsın olsun. Defosuzlara yanarım ben :))))))))))

tamam her burcun kötü yanları var canım ama bu yazdıkların hiç de kovaları tarif etmiyor...herşeyden önce kovalar zekasını çok iyi kullanan burçlardır, bu cümleyi ''...çünkü kafan almıyor.'' sözüne karşılık olarak söyledim canım.ayrıca ben kendimden de çok iyi biliyorum kovalar yalandan nefret eder.kovalar dürüstlükleriyle de tanınırlar.içleri neyse dışları da odur.bu kadar dürüst olan kovaların ,senin tabirinle ''türlü yalan söylemeleri'' ne kadar da tuhaf olur dimi...anlaşılan pek fazla bilgin yok kovalarla ilgili.kovaları biraz daha araştırmanı tavsiye ediyorum tatlım sana.

Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi
valla kova burcuyum burcumda çok süper biliyorum ama:dilcikar: bu yazıyada hak vermemek elde değil cidden yalanı beceremiyorum:Roflol::1rolleyes:

kendi başına karar alabilen, ve aldığı kararı muhakkak yerine getiren. insanları en fazla sayan ve onlara en fazla yardım eden. elektroniğe kafası en çok çalışan, aslında herşye kafası n çok çalışan, özgür ruhlu, karşı konulmaz, arkadaş canlısı tek burç bizim burcumuz arkadaşlar.

kendi başına karar alabilen, ve aldığı kararı muhakkak yerine getiren. insanları en fazla sayan ve onlara en fazla yardım eden. elektroniğe kafası en çok çalışan, aslında herşye kafası n çok çalışan, özgür ruhlu, karşı konulmaz, arkadaş canlısı tek burç bizim burcumuz arkadaşlar.
sana katılıyorum aynen beni tarif ettin canım .:sm_cool:

Kovalar her zaman zamanin ilerisinde yasarlar.Önsezileri cok kuvvetlidir..Yaratici ve pratik zekalidirlar..Ne istediklerinin cok iyi bilirler..Gizemli olmayi severler .Ve hep kesfedilmek isterler..Ve gercektende yaslarini hic göstermezler...Yani hic defolu olduklarini düsünmüyorum...

Kovanın zekası, karizması, kültürü, popüler olması her zaman kıskanılmıştır ve kıskanılacaktır... Tanıdığım hiçbir kova da defo görmedim ben. Hem tüm bu özellikler defoysa varsın olsun. Defosuzlara yanarım ben :))))))))))

kıs içimi okumussun hea aynen katılıyorum sana :roflol:

Nee defosuuuuuuuuuuu tümm kovalaraaaaa kurbann olunnnnnn bizimm gibii süperr özelliklerii olann ilginçç üretici sevgi doluu olann var miiiiii

kızlar ben yalanı cok ii beceriyorum ya... harbi harbi yalan söyleyebiliyorum kimsede kıllanmıyo bi güzel senaryo yazıp oynayabiliyorum...:çok üzgünüm: herkes bukadar dogrucumu yaa:1rolleyes:

Son düzenleme:
dünyanın en zeki insanları kovalardır
bizim mi kafamız mı almıyormuş, külliyen yalan :dilcikar:
ben çok yalan söylemem,sevmem de zaten. ama hazır cevep bir insanımdır, tabi arada kaçıyor laf aramızda...
onu da belli ederim büyük ihtimal.kızarır bozarırım,anlaşılır hemen.

Son düzenleme:
X