- 12 Temmuz 2006
- 35.016
- 30.372
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kovaya laf yok,en iyi burç kova kendimden bilirim:))
valla kova burcuyum burcumda çok süper biliyorum ama:dilcikar: bu yazıyada hak vermemek elde değil cidden yalanı beceremiyorum:Roflol::1rolleyes:Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi
bence de hadi ordan:mymeka:
kıskanılıyoruz arkadaşlar..
sana katılıyorum aynen beni tarif ettin canım .:sm_cool:kendi başına karar alabilen, ve aldığı kararı muhakkak yerine getiren. insanları en fazla sayan ve onlara en fazla yardım eden. elektroniğe kafası en çok çalışan, aslında herşye kafası n çok çalışan, özgür ruhlu, karşı konulmaz, arkadaş canlısı tek burç bizim burcumuz arkadaşlar.
Kovanın zekası, karizması, kültürü, popüler olması her zaman kıskanılmıştır ve kıskanılacaktır... Tanıdığım hiçbir kova da defo görmedim ben. Hem tüm bu özellikler defoysa varsın olsun. Defosuzlara yanarım ben :))))))))))