Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne kadar çok emek vermişsiniz,ellerinize sağlık herşey mükemmel görünüyor buradan. O tontiş yanaklı meleği çok ama çok öpüyorum.İyi yıllar,sağlıkla inşalaha.s.
defnenin doğum gününü kutluyor ve nice yaşlarını nice güzelliklerle kutlamasını diliyorum ayrıca kızın çooook tatlı maaşallah hem niye görgüsüz diyelim ki herşey harika olmuş pastalar patates topları süsler kurabiyeler oooo daha neler neler çok güzel olmuş. mutlu yıllar
herşey cok guzel olmuş,ellerinize sağlık,pastanız çok tatlı,patates topları - bu arada kırmız olan neli ki - ,kurabiyeler herşey cok güzel. defnoş da çok tatlı her zamanki gibi. sen ne kadar zayıfmışsın mı diyeyim zayıflamışsın mı diyeyim,bilemedim.doğum kilolarını göremedim :)
çok tatlı olmuş defne!!!! tam bir prenses ya füsfüs sen de çk formda ve güzel bir kadınsın haniyerimseniben ev düzenlemesi çok güzel pasta harika görünüyor yemekler de öyle çok güzel bir gün olmuş belli