• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Defnoşun doğumgününe davetlisiniz:)))

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
doğumgünü partimizi merak eden arkadaşlar için ekliyorum resimlerimizi
nooolur görgüsüz kadın demeyin:)))

doğum gününüz kutlu olsun ..Allah acısını göstermesin..
herşeyi çok güzel hazırlamışın eline sağlık..[
/B]

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben bu cadıyııııı maşallah maşallah.ALLAH ım hayırlı saglıklı mutlu daha nice yaşlar nasip etsin inşallah :9

allahım kendisi gibi güzel uzun ömürler versin.nice yıllara inşallah.pastasıda çok güzelmiş pembiş pembiş

ne kadar tatlı bi bebek bu yaa:emir_bebek: Allah nazardan saklasın maşallah diyeyim:nazar:
yalnız rejimdeki bi insana böyle masa gösterilmez füsfüs bacı-tatlicadiarzu-

dsc00779q.jpg

maşallah ya :nazar:

doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu yaşlara inşallah

fıstık defnenin doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah a.s. herşey çok güzel görünüyor canım .

maşallah defne ye ikinizde çok tatlı çıkmışsınız...
pasta çok güzelcokacimcoook
herşey çok güzel olmuş..allah uzuuuun ömürler versin...Şeniz

Ne kadar çok emek vermişsiniz,ellerinize sağlık herşey mükemmel görünüyor buradan.
O tontiş yanaklı meleği çok ama çok öpüyorum.İyi yıllar,sağlıkla inşalaha.s.

hayırlı uğurlu olsun..

allah mezuniyetlerini düğününü göstersin inşallah..

herşey çok güzel görünüyo ne güzel...

allah bizede nasip etsin:Saruboceq:

defnenin doğum gününü kutluyor ve nice yaşlarını nice güzelliklerle kutlamasını diliyorum
ayrıca kızın çooook tatlı maaşallah hem niye görgüsüz diyelim ki herşey harika olmuş pastalar patates topları süsler kurabiyeler oooo daha neler neler çok güzel olmuş.
mutlu yıllar

Ne kadar güzelsiniz dilerim gülen yüzünüz hiç solmasın hep mutlu olun.Keşke aynı şehirlerde olsaydıkta Defne yi kucaklasaydım.Ayrıca aşkolsun bizimle paylaşımda bulunup bizleri onere ediyorsun niye görgüsüz olasınki.Üşenmeyip bizlerle paylaşacak nezakete sahipsin....
Mutlu seneler....

herşey cok guzel olmuş,ellerinize sağlık,pastanız çok tatlı,patates topları - bu arada kırmız olan neli ki - ,kurabiyeler herşey cok güzel.
defnoş da çok tatlı her zamanki gibi.
sen ne kadar zayıfmışsın mı diyeyim zayıflamışsın mı diyeyim,bilemedim.doğum kilolarını göremedim :)

çok tatlı olmuş defne!!!!
tam bir prenses ya
füsfüs sen de çk formda ve güzel bir kadınsın haniyerimseniben
ev düzenlemesi çok güzel
pasta harika görünüyor
yemekler de öyle
çok güzel bir gün olmuş belli

defnoşun doğum günü kutlu olsun
füffüs eline emeğine sağlık herşey çok üzel görünüyor
defnenin tombiş yanaklarından öptük

Back