Gönlü aydınlatan ay gibi güzel demek.Dilay ne demek ki ilk defa duydum
Surda sayili günüm kaldi hala isim bulamadik.Defne daha güzel
Yade yi pek bilemedimSurda sayili günüm kaldi hala isim bulamadik.Yade ismi nasil?
Dilay...Elini sallasam Defne ye çarpar ...Çok veriliyor bu isim.Yade de güzel ama Dilay daha farklı.Nilay da var..
O zaman sorun yokben yurtdisindayim canim burda kimsede Defne yok.
ya hevesınızı kırmak ıstemem ama urfa da gorev yapmıstım gıttıgımız bır cafe vardı adı yade dırekt o geldı aklıma sormustum sahıbıne nedır anlamı dıye yemege davet demıstıSelam güzel insanlar,ankete katilirsaniz sevinirim.Ama simdi bir isim daha buldum gecenin bir yarisi...
YADE... Sizce nasil? niye isim
secmek bukadar zor
Yade hatira/ani demek... kulaga sanki hos geliyor diye size soruyum dedim. Cevabin icintesekkür ederimya hevesınızı kırmak ıstemem ama urfa da gorev yapmıstım gıttıgımız bır cafe vardı adı yade dırekt o geldı aklıma sormustum sahıbıne nedır anlamı dıye yemege davet demıstıdefne guzel isim
Defne.
dilay sevmedim
yade de cok sevemedim
Defne icinize cok siniyor bence. Cok fazla kafanizi karistirmayin.Dilay'i hic begenmedim ama Yade cok cok guzel..Selam güzel insanlar,ankete katilirsaniz sevinirim.Ama simdi bir isim daha buldum gecenin bir yarisi...
YADE... Sizce nasil? niye isim
secmek bukadar zor
Sare nasil? Veya Günce? Özgü? Idil? Ilke? Asya? Mısra? Doga? Maysa?Surda sayili günüm kaldi hala isim bulamadik.Yade ismi nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?