• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Defne & Dilay Sizce?

Kiz isminde oy verebilirmisiniz?

• Defne

• Dilay

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Defne1717

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
464
344
103
Selam güzel insanlar,ankete katilirsaniz sevinirim. ♥️Ama simdi bir isim daha buldum gecenin bir yarisi...
YADE... Sizce nasil? niye isim
secmek bukadar zor🤭

Son düzenleme:
Dilay ne demek ki ilk defa duydum

Bir de değişik isim önerim;Maysa..Eşim kabul etse ben koyacaktim .Maysa Türkmence bir isim. Baharda açan çiçek demek.Defne koymayın ya çok daha güzel,özel isimler var.Defne çok sıradan oldu.Eskilerin Ayşe Fatma si gibi..

Selam güzel insanlar,ankete katilirsaniz sevinirim. ♥️Ama simdi bir isim daha buldum gecenin bir yarisi...
YADE... Sizce nasil? niye isim
secmek bukadar zor🤭
ya hevesınızı kırmak ıstemem ama urfa da gorev yapmıstım gıttıgımız bır cafe vardı adı yade dırekt o geldı aklıma sormustum sahıbıne nedır anlamı dıye yemege davet demıstı🤭 defne guzel isim

ya hevesınızı kırmak ıstemem ama urfa da gorev yapmıstım gıttıgımız bır cafe vardı adı yade dırekt o geldı aklıma sormustum sahıbıne nedır anlamı dıye yemege davet demıstı🤭 defne guzel isim
Yade hatira/ani demek... kulaga sanki hos geliyor diye size soruyum dedim. Cevabin icintesekkür ederim

Back
X