- 20 Nisan 2022
- 3
- 0
- 38
- Konu Sahibi yorgunanneyimben
Merhabalar ben deflang jel kullandım.. ve 35 yaşında hpv silinmez dediler ve gecti...kesinlikle kullanmanızı öneririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar Bende kullandım.. düzenli kullanamadım diye 2 seri aldim..hiç açılmamış paket var elimde daha benim geçti çok şükür...size raporda negatif gorunce çok eedindim.bana ulaşıp almak isteyen arkadaşlara 2 paket açılmamış var yardımcı olurumsizin adınıza çok sevindim bende de cin1 var 3 ayrı doktora gittim dün gittiğim 2 doktor deflagyn önerdi gerçekten işe yarıyormudur diye düşünüyordum fiyatı baya pahalı çünkü bende faydasını görürüm inşallah
arkadaşlar merhaba ,yaklaşık 3 senedir hpv 39 pozitifim.mantar ve idrar yolu enfeksiyonu ile uzun zaman mücadele ettim.onlar bitti şimdi de maalesef CIN2 çıktı smear sonucum deflagyn kullanıyorum .kullanan,fayda gören ya da görmeyen lütfen tecrübelerini yazabilir mi ayrıca leep işleminden sonra birliktelikte sıkıntı oluyor mu şimdiden teşekkür ederim
sizin adınıza çok sevindim bende de cin1 var 3 ayrı doktora gittim dün gittiğim 2 doktor deflagyn önerdi gerçekten işe yarıyormudur diye düşünüyordum fiyatı baya pahalı çünkü bende faydasını görürüm inşallah
merhaba yaş kaç acaba ve cin kaç çıkmıştı?Bende hpv16 ve 21 çikmisti bana leep yapmak istediler ben musaade etmedim. Hiç bir islem yaptirmadim sadece simer testi ve hpv testi yaptiriyordum . Onlarda 3 yil pozitif çikti sonra bir dpr bana deflagyn. Ve immuneks 10 kullanmami önerdi. Bunlarii 3 ay sürekli duzgunce kullandim. bittikten sonra 3 ay daha bekledim ve teste gittim test sonucum negatif olmuştu. Ancak bu arada esimle ayrıldik. Hicbir iliskimde olmadi. Ve bundan sonraki evliligimde es adayimin test sonucunu gormeden asla evlilik yapmam.
erhaba cın 1 sonucum üzerine dr kriyoterapi önerdi. Diğer dr bekleyelim dedi. Sizin deneyiminiz nasıl. Çok akıntı oluyormuş sizde oldumu. Ve sonuç olarak negatifi gördünüz müMerhabalar tekrar o zaman tamam:) peki cin 1 hiç gerilemiyor mu? Kaç yıl oldu? Ben cin 1 için kriyoterapi yaptırmıştım bir soruj isterseniz
Merhaba bende hdf 68 çıkışı leep önerdi doktor üniversite hastabesi anesteziyoloji yolladı alalım dedi bi ilac önerme di acama deflong kullansam alsam kendim ( nasıl kullanıyor bilmiyorum ) tabi olurmu yada biliyorsanız anlatirmisinizMerhaba arkadaşlar bende daha once hikayemi bu siteye yazmıştım bilen bilir bazı arkadaşlarla konusmustuk.:) kısaca bende hpv 16 var ocak ayından ogrendim ve leep yapıldı cin2 çıktı sonra dr um deflagyn ve imuno 44 diye bir vitamin onerdi kesin iyileştridiğini soylemem ama bunlar bağışıklığını yükseltir istersen kullan dedi.ben hem beta glukan imutor diye bir vitamin kullandım 2 ay kadar sonra hocanın dediği vitamini ve deflagyn.DEFLAGYN 3 aydır kullanıyorum bitmek üzere 2 3 gune biter.bu arada times healt ahcc de kullanıyorum 5 aydır.Geçen gun dr kontrolum vardı smear alındı enfeksiyonum varmış smear sonucum temiz geldi çok sukur.dr kontrole yani sonuc göstermeye daha gitmedim inşallah hep boyle devam eder ve temizimdir.Umarım sizinde böyle olur Allah yardımcımız olsun hepsi geçecek inşallah Y yorgunanneyimben