Dedikoduyu ne kadar çok seviyoruz böyle

normal hayatımızda okadar çok dedikodu, haset, fesat,fitne varki.valla burda yapılanlar solda sıfır kalır.
tabi burdanda şunu çıkarabilirizki.bizler dedikoduyu içimize okadar işlemişizki burda bile yapıyoruz.
aslında burdan hepimizin ders çıkarması lazım.CADIARZU insanlığımız nereye gidiyor.
bu sanal ortamda bile bunu yapıyor isek eğer vay halimize vay halimize :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım benim artık günümüzde insanlar okadar çıkarcı olmuşlar ki bu çıkarı çoğu zaman dedi kodu yaparak değerlendiriyorlar .bende dedikodu yapan isnsanlardan nefret ederim hatta aynı ortamda bulunmamayada dikkat ederim .
dedikodu yapan insan önce kendine bir baksın diyorum laf edilip konuşulacaksa kendilerinin neleri var neleri onları göz önünde bulundurmayıpta başkalarının lafını eden insandan ne beklenir ki utanmamı sıkılmamı melesef yokkkk
önce iğneyi kendilerine batıırsınlar sonra başkasına diyorum
dedikodu bağımlısı olan insan zaten içinde ki ALLAH korkusunu bitirmiştir diyorum ki böyle bir günah altına girebiliyorlar
bu hastalığa yakalanan insanında tedavisi olmaz diye düşünüyorum.
herkes kendine baksa kendinden pay çıkarsa kimse kimsenin dedikodusunu yapmaz bence

aslında herkes bilio bunun iy bişe olmadıgnı ama yinede insan dilini tutamıo

aslında herkes bilio bunun iy bişe olmadıgnı ama yinede insan dilini tutamıo

doğru söylüyosun canımda ama şu var biri benim canımı yaksa moralimi bozsa bende sinirle onun lafını eşime yada anneme kardeşime etsem bunun zararlı bir dedikodu olduğunu düşünmüyorum daha çok içini dökmek sayılır bu
ama bazıları maalesef hiçbir zararını görmediği insanların lafını edebiliyorlar hatta iftara bile atıyorlaryalan fesatlık ikiyüzlülük giriyo araya ki işte bu noktada tehlike baş gösteriyo:mymeka:allah kimseyi bu kadar alçaltmasın diyorum
buna dilini tutamamak değil kara kara kalplilik diyorum

Gerçekten sanalda bile bu kadar çekemezlik olması enteresan ya, paylaşılamayan neyse, ben hala buna bi anlam veremedim, allah gerçek hayatta bu üyelerle karşılaştırmasınkaydirigubbakcemile3
bi birbirini mor etme çabası, bi arkadaşlarıma haber salam olayı, sanki karşısındakini mor edince kk tarafından kendisine kupa vericek, en iyi mor eden kupası:hooray::roflol:
bence bu tip insanlar sadece kendilerini kandırırlar, sanal alemde egolarını şişirip şişirip patlatsınlarkaydirigubbakcemile3
gerçekte itibar, usta eğitmen gibi karşısındakine çoçukmuş gibi parmak sallamakla kazanılmıyo:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sonuna kadar haklısın ve sana hak veriyorum
laftan öte 2 sefer gerçekten ağır iftiraya uğramış biri olarak konuşayım .pis dedikoducu insan kendi pisliğiyle birlikte başkalarınında başını yakmaktan hiç kaçınmıyorlar.
böylesi insanları rabbime havale ediyorum
attıkları iftaralarla bana bişey olmadı hepsinden önemlisi eşimin güveni hiç sarsılmadı sonuna kadar da hep yanımda oldu çünkü kimin ne olduğu karakterinden belli
karaktersiz insanların yapabileceği işler bunlar.önce dedikodu sonra daha ilerisi iftira atmak oluyor.
rabbim bizi böylesi çirkef insanlardan korusun :Saruboceq:

Amin tatlım

kadınlarda dedikodu geni diye ayrı bir gen var

çokk rahatlıkla söyleyebiliyorum
kimse için yapmadım
ne kıskandım kimseyi nede çekememezliğim oldu
başkasının benden artı bir yanı varsa
benim de başka bir artım vardır bunu kompleks yapıp karşıdakini küçümseyerek
kimsenin eline bişey geçmiyor
ama bazıları için bu tatmin şekli haline gelmiş
dedikodu yapmak yerine direk yüzüne söyleyebilirim
bu kabalıkta değildir dozunu bildiğin sürece
bundan çok yıl önce bir yazı okumuş ve çok etkisinde kalmıştım
"düşünmekten utanmıyorsan söylemektende utanma "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…