eleştirmek dedikodu yapmak değildir
siz eleştirildiğiniz herkez tarafından dedikodunuzun yapıldığını düşünüyorsanız vay halinize
ben çahidim zibidik çok kıskançsın, şeker gibin kızların dedikodusunu yapiinn :roflol::roflol:evet benım topiğim var
ister eleştırı deyın
ister dedıkodu..
ben ve benım gıbı arkadaslarım var kısılerı olayları tiye alan..
kişiyi kırmadan geyık yapan..
ne hasetlik ne kıskançlık nede baska bısı tiya alıyoruz arkadaslar..
benimkinide yap zübük nolar.-tatlicadiarzu-
funda senın dedıkodunu yaparım bak..
çok pis yaparım...-tatlicadiarzu-
evet benım topiğim var
ister eleştırı deyın
ister dedıkodu..
ben ve benım gıbı arkadaslarım var kısılerı olayları tiye alan..
kişiyi kırmadan geyık yapan..
ne hasetlik ne kıskançlık nede baska bısı tiya alıyoruz arkadaslar..
benım dedıkodu anlasım budur belkı?geyik ile dedikoduyu karıştırıyosan vay haline kaydirigubbakcemile3
ben çahidim zibidik çok kıskançsın, şeker gibin kızların dedikodusunu yapiinn :roflol::roflol:
benimkinide yap zübük nolar.
ya kıskançlıkla ilgisi yok bence dedikodunun
benım dedıkodu anlasım budur belkı?
oturup ne gıymıs hıı bak profılde kımler var dmek tarzım değil..
tıye alırım belkıde okadar bıle olamazlar..
ama cıddoyet sıkar bı yerden sonra gülmek te lazım anlatabılmısımdır inşallah
şimdi şöyle,ben arkadaşlarımla birinin yaptığı yanlışı bana yaptığı bir hareket konuşurum. bu da dedikodu değildir.
haa, biri bana bir şey anlatmış ,özel,kalkıp onu 2.ci bir şahısa söylersem işte o dedikodur. .
Bence kıskançlıkla 1. dereceden ilgisi var canım kendinde eksik olanı başkasının arkasından atıp tutarak halletmek. :dilcikar:
alkisalkisalkisşimdi şöyle,ben arkadaşlarımla birinin yaptığı yanlışı bana yaptığı bir hareket konuşurum. bu da dedikodu değildir.
haa, biri bana bir şey anlatmış ,özel,kalkıp onu 2.ci bir şahısa söylersem işte o dedikodur. .
Herkesin düşüncesine saygımız var elbette ama mantık sınırları içinde
bence kesinlikle yok canım. çünkü insan birinsanı sevmek zorunda değil, sevmeyebilir, e sevmediği insanın da dedikodusunu yapabilir, bence biri sevmediği birini niye kıskansın, bence saçmalık. kıskançlıkla ilgisi yok. ben sevmediğim bir özelliğini eleştirip dedikodusunu yaptım diyelim, sevmediğim şeyi neden kıskanayım sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkis
hah işte o dev aynası monitörKızlar farkettiniz mi bilmiyorum bu sanal alemde bile dedikodu yapıyor bazı üyeler.Onun şusunu beğenmedim yok efendim o bundan çok bahsediyor yok şöyle yazıları beğenmiyorum.Bırakın bunları arkadaşlar herkes önce bir kendine baksın önce sonra başkasını eleştirmeyi düşünsün.Dev aynalarından kurtulun diyorum böyle insanlara kibir insanı yiyip bitiren bir hastalıktır ve kurtulması da çok kolay karşındakini olduğu gibi sev yeter. a.s.
ozamn benım bahsettığim sey sızın mantığınıza ters ..
hah işte o dev aynası monitör
kaydirigubbakcemile3
Bence kıskançlıkla 1. dereceden ilgisi var canım kendinde eksik olanı başkasının arkasından atıp tutarak halletmek. :dilcikar:
Hayır yanlış anladın o bahsettiğin şeylerle dedikodu arasındaki ilişkiyi anlamadım ben
Bi yerde okumustum aklimda kaldi.
Insanlar kiskaninca kendilerini yuceltmek icin karsilarindaki insani kucultmeye calisirlarmis. Ya iftira atiyorlar, yada giybet yapiyorlar. zan yapmakla basliyor hepsi.
bu tarz bı konum olduğu için senın konuna geldım ve cewap yazdım
Bi yerde okumustum aklimda kaldi.
Insanlar kiskaninca kendilerini yuceltmek icin karsilarindaki insani kucultmeye calisirlarmis. Ya iftira atiyorlar, yada giybet yapiyorlar. zan yapmakla basliyor hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?