Dedikoduyu ne kadar çok seviyoruz böyle

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
892
Puanlar
773
Kızlar farkettiniz mi bilmiyorum bu sanal alemde bile dedikodu yapıyor bazı üyeler.Onun şusunu beğenmedim yok efendim o bundan çok bahsediyor yok şöyle yazıları beğenmiyorum.Bırakın bunları arkadaşlar herkes önce bir kendine baksın önce sonra başkasını eleştirmeyi düşünsün.Dev aynalarından kurtulun diyorum böyle insanlara kibir insanı yiyip bitiren bir hastalıktır ve kurtulması da çok kolay karşındakini olduğu gibi sev yeter. a.s.

kesinlikle haklısın..günlük hayatmızda yeteri kadar gerginlik kibir ukalalık dedikodu fitne fesat vs var zaten..
bunlardan kurtulmak için biraz kafa dağıtmak için takılıyoruz ama cidden dışarda ne kadar stres yaşıyosan bir o kadarını burda yaşıyosun bazen..

Katiliyorumm

Ama nekadar desekte biz kadin milleti dedikodudan vaz gecemeyiz

Evet cok haklisin. Aslinda genelde giybetin altinda kibir yatiyor.

Katiliyorumm

Ama nekadar desekte biz kadin milleti dedikodudan vaz gecemeyiz

Günlük hayatta zaten almış başını gidiyor bu hastalık.Bu yüzden az mı insan canından oldu bu ülkede bir çok yuva bu yüzden yıkıldı sırf o bunu yapmış bu bunu demiş yüzünden.Bari sanal alemde yapmayalım diyorum sadece.

çççoookk güzel hareketler bunlarrrr...nananananımmmmm....
de geç..hihoyyyt

Bi yerde okumustum aklimda kaldi.
Insanlar kiskaninca kendilerini yuceltmek icin karsilarindaki insani kucultmeye calisirlarmis. Ya iftira atiyorlar, yada giybet yapiyorlar. zan yapmakla basliyor hepsi.

dedikodu dozu bir insanda ne kadar yüksekse hasette o derece fazladır
hiç yapmıyorum diyebilmek büyük erdem ama nerdeee keşke

Bi yerde okumustum aklimda kaldi.
Insanlar kiskaninca kendilerini yuceltmek icin karsilarindaki insani kucultmeye calisirlarmis. Ya iftira atiyorlar, yada giybet yapiyorlar. zan yapmakla basliyor hepsi.

efet psikoloji kitaplarında da insan davranışları incelenirken bu tanımlamaya yer veriliyor..
dedikodu yapan , küçümseyen , iğneleyici konuşan insanlar kendi açıklarını kapatmak için karşıya yüklenir..
tozu dumana katarak gözden kaybolma mantığı yerimseniben

a.s a.s a.s

cok haklisin canim katilayrum sana
ben elimden geldigi kadar normal hayattada yapmamaya calisiyorum banane milletin hayitindan ben önce kendime bakarim şakkıdı

böyle konuşarakta dedikodu yapmış olmuyormusunuz arkadaşlar böyle konuşarakta eleştirerekte dedikodu oluyor yada dedikoduyu sınıflandırmakmı lazım şunu konuşursak dedikodu olur yada başka türlü süsleyerek olmazmı özeleştiri yapın bakalım en iyisi madem yapılmayacak hiç bişey konuşmadan susun

Katilmiyorum size, Isim vermeden konusuyoruz sonucta. Ve dedikodu uzerine konusuyoruz. Sebepleri hakkinda. Kimse burda birilerini cekistirmiyor;

eleştirmek dedikodu yapmak değildir
siz eleştirildiğiniz herkez tarafından dedikodunuzun yapıldığını düşünüyorsanız vay halinize

evet benım topiğim var
ister eleştırı deyın
ister dedıkodu..
ben ve benım gıbı arkadaslarım var kısılerı olayları tiye alan..
kişiyi kırmadan geyık yapan..
ne hasetlik ne kıskançlık nede baska bısı tiya alıyoruz arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…