boşşveer it ürür kervan yürür...
dedikodunun sonu yoktur ne desen boş ipin ucunu getiremezsin en iyisi kafanı bunlarla yorma ağrıtma sen ilgilenmedikce onlarda unuturlar yavaş yavaş sen yıpranp ahlanıp vahlandıkca sende bişey var zannederler soğukkanlı ol biraz senle görüşmek istemiyorum demiş kendini ne sanıyor ki o bunu sana söyleyebilme küstahlığını gösteriyorda sen ne dert ediniyosun onun için değer mi göbeğiniz birmi kesildi gelen ağam giden paşam valla seni adam yerine koymayanı sen hiç sallama
''Bende dedim evet burnu hava da çekilmez olduğu zamanlar var ama esasında iyi bir insan falan''
Tamam da sende onun olmadigi ortamda onun dedikodusunu yapmissin.
Sonra da onun hakkinda konustuktan sonra,ise gittik cok iyiyiz yazmissin.
Biri benim icin burnu havada ,cekilmez dese onunla arama mesafe koyarim.Aslinda iyi bir insan desende kurtarmiyor.
Diyeceksin ki simdi, benim söyledigimi abartmislar,bire bin katmislar,hem o an ordakilerin hepsi öyle söyledi ,bende ortamin havasindan öyle dedim.
Ama eger hicbirsey demeseydin böyle seylerle ugrasmayacaktin.Malzemeyi sen vermisin onlara.
Onlarin yaptigi uydurma ve senin demedigin seyler zaten cok büyük hata,haksizlik.
Ama kendi söyledigini kücümseme, bu da tecrübe olur sana birdaha hosuna gitmeyen biriyle mesafeli durursun ve yorumlarini kendine saklarsin.Aksi halde üzülen yine sen olursun.
canim bak belki çok iyi niyetli bir insansındır, amaMerhaba kızlar çevremdeki 2 yüzlülerden,dedikoducu insanlardan bıktım artık.İnsanların benden yana bu nefreti anlamış değilim.Sorunumu anlatmaya başlıyayım.Bulunduğum iş yerinde bi kız var x olsun.Bizim bu x le tanışmamız pek parlak olmadı işe benden daha önce başlamış dolayısıyla benden daha fazla tanınan bi kızdı hiçbi zaman saygısızlık etmedim,kötü ddavranmadım.Aramızda 2 yaş var.Zaman geçtikçe onunla aynı yere geldim aynı işleri alıyorduk hep beraber gidip geliyorduk ama aramızda avr bi soğukluk birbirimizden hoşlanmıyoruz belli.Beraber istanbula gittik aynı odada kaldık falan yakınlaştık eskisinden daha iyiydik en azından ben onu sevmeye başladım.Kız başkalarının yanında değişen bi tip beni aşşağılamaya çalışır surası kötü burası kötü diye ama yalnızken can ciğer.Bu böyle devam etti ben ses çıkarmadım tepkimi koymadım hatasını anlar diye.Bunun problemli olduğu bu kız vardı ben bu kızla arkadaşım.Dedim ki aslında x iyi biri ama yanına biri gelince değişiyor sen onunla konuş problemlerinizi çözün hallolur aslında kötü kinci biri değil.Daha sonra iş için bütün kızlar otelde kaldık ama x yok takıldığı başka insanlarla.Hep beraber konuşuyoruz işlerden falan x in konusu açıldı pek sevmiyorlar onu.Bende dedim evet burnu hava da çekilmez olduğu zamanlar var ama esasında iyi bir insan falan...Daha sonra bu x ile bir işe gittik yine beraber kalıyoruz çok iyiyiz ama erkek arkadaşlarımız gelince aşağılamalar falan.Sonradan anladım ki o eerkeklerden biriyle çıkıyormuş biz çocukla konuşunca flan kıskanıyor ondn yapıyor.Gerçi herzaman böyle yanımıza bri gelince.Neyse kendi şehrimize döndük bi kaç gün sonra karşılastık sabah gördüm günaydın dedim sğuk bir şekilde günaydın dedi.neyse birşey söylemeyip gittim arkadaşımın yanına bu arkadaşta bahsettiğim sevmediği aralarında problemler olan kız.Beraber sigara içtik yemek yedik o karşıdan izi izliyor sonra yanımdaki kız lavoboya gitti x geldi yanıma bundan sonra senin görrüşmek istemiyorum arkamdan dedikodumu yapıyormussun faceden msj geliyor senin hakkında böyle böyle konuşuyor diye.Dedim ki bu insan kimse getir karşıma yüzleşelim benim söylediğim şey senin yanına biri gelince değişmen ve buda doğru.Ondan sonra dediki birdaha seninle işe gelmeyeceğim tekte gideneyeceğine göre iş alamayacaksın.Gelme x senin bileceğin iş dedim.Bu gitti o günden beridir laf vrmalar falan sabrım taşıyor yahu.Korkuyorum yanlış birşey yapacağım diye.Sadece bu kız değil bunun çevresinden bir kaç kişide böyle davranıyor bana ki bu insanlarla aramda 10 yaştan fazla var.İşimden soğumaya başladım bu insanlar yüzünden nasıl davranmalıyım sizce ne yapmalıyım ?
Uzun oldu kusura bakmayın lütfen.Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?