- 22 Kasım 2020
- 6.302
- 89.532
Hic takmayin kafaniza, itin hatri yoksa sahibinin var derler ya, he he deyin geçin, konussun esek başı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic takmayin kafaniza, itin hatri yoksa sahibinin var derler ya, he he deyin geçin, konussun esek başı gibi
Haklısınız. Daha toyum galiba o konuda ben ne yaptım da bunları yapıyor diye kendime yediremiyorumHic takmayin kafaniza, itin hatri yoksa sahibinin var derler ya, he he deyin geçin, konussun esek başı gibi
Var ben bana yaptığı herşeyi kocasına söyledim kayinbaba hak verdi bana eşime de sordu oğlum dogrumu diye eşimde eksiği var fazlasi yok baba dedi ve kaynanamin yüzüne durup bir daha benle asla konuşma evimede gelme kapimada gelme aramada aha oğlun ara sor asla benim olduğum yerde bulunma dedim ve kaç yıldır konuşmuyorum eşim görüşür konuşur anası babasıdır beni ilgilendirmez ne konuştukları ettikleri ama asla beni arayamaz çünkü yildirmisti kendinden nedenini sorarsaniz be ogluyla yeni evliyken yani 4 yillik falan diyim bana koca bulmuş aklı sıra hoparlörü açmıştım kocamda duydu ve ortalık karışmıştı kocasına söyleyin bence o halleder bu arada arkamdanda cok konuşurdu etmediği kalmazdı bana tüm sulaleye yalan yanlış ben konusmusum ben yapmışım gibi konusurdu ve en sonunda kendisi patlak verdi oğlunu işte sanarken yemek yiyoduk tel hoporlordeydi ve eşime sadece sus bakalım ne diyecek demiştim elimizden kaşıklar düşmüştü hic unutmam eşim annesinin gerçek yüzünü görmüştü 2 sene konusmadilar bu mevzu yüzünden annendir konuş benimle asla dedim eşimde o şekilde görüşüyorMerhaba Kadınlar Kulübü’nün çiçekleri,
Daha önce de kayınvalidemle aramdaki soruna dair konu açmıştım. Eşime ve bana karşı tuhaf davranışları vardı. Oğlunu aşırı kıskanıyordu. Rahatsız olduğumu söyledim patladım. Son ziyaretinde Kendi kendine küstü çekti gitti, ben de kendimde herhangi bir hata görmediğim için geri adım atmadım.
Ama şu sıra sürekli eltilerimden her yerde benim dedikodumu yaptığını duyuyorum. Hatta demediğim şeyleri dedim gibi söylüyor akrabalardan arayıp sen bunu mu dedin kızım diye soran büyükler oluyor.
Eşim aradı konuştu. Abileri konuştu. Eltilerim kızıyor. Kadın susmuyor. Çenesi durmuyor. Şaştım kaldım bu işe. Muhatap olmak dahi istemiyorum ama yordu beni artık. Şurada doğumuma ne kaldı ama kadının yediği haltlarla uğraşıyorum. Eltilerim görümcelerim kaynanamın huyunu bildiği için benimle ilgili iftiralarına kanmıyorlar. Ama 3 göbek ötedeki akrabalardan arayanlar oluyor biz sana ne yaptık diye. O kadar kendini acındırıyor ki. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Böyle durumla karşılaşıp ben şöyle yapmıştım diyen var mı?
Allah sizin de yardımcınız olsun teşekkür ederim. Ben psikoloğa falan mı gitsem ki ya, bildiğiniz o bıyıklı küçük boylu yosemiti sam var ya çizgi filmde, onun gibi elime tüfeği alıp ortalığı dağıtasım geliyor.Benim kayinvalide de böyle , herkese benim hakkimda benim adima olur olmadik şeyler soyluyor.
Eşimin dayisi benim misafir sevmedigimi o yüzden bize gelmediklerini söylemişti.
Çok şaşirmistim.
Kayinvalidem bizi bile eve sokmuyor misafir sevmiyor kimseyi istemiyor demiş
Bunun gibi bir süru şey duydum hala da duyuyorum.
Bazilari da biraz samimileşince hiç anlatildigi gibi degilsin biz seni böyle bilmiyorduk seni cok farkli anlatiyorlar diyorlar.
Önceleri çok uzülup kendimi açiklama geregi hissediyordum.
Artik umrumda degil. Bana bu zirvalari söyleyenlere , kimin ne söyledigini bilemem, beni nasil görüyorsaniz öyleyim deyip geciyorum.
Benim kayınpederim dünyanın en pasif insanı. Kayınvalidem ikide bir boşamakla tehdit ediyor oturuyor yerine adamcağız. Ama sizin adınıza sevindim en azından haddini bildirmişsiniz. Ay bu ne ya adam olsalar peşlerinde döneceğiz büyük diye.Var ben bana yaptığı herşeyi kocasına söyledim kayinbaba hak verdi bana eşime de sordu oğlum dogrumu diye eşimde eksiği var fazlasi yok baba dedi ve kaynanamin yüzüne durup bir daha benle asla konuşma evimede gelme kapimada gelme aramada aha oğlun ara sor asla benim olduğum yerde bulunma dedim ve kaç yıldır konuşmuyorum eşim görüşür konuşur anası babasıdır beni ilgilendirmez ne konuştukları ettikleri ama asla beni arayamaz çünkü yildirmisti kendinden nedenini sorarsaniz be ogluyla yeni evliyken yani 4 yillik falan diyim bana koca bulmuş aklı sıra hoparlörü açmıştım kocamda duydu ve ortalık karışmıştı kocasına söyleyin bence o halleder bu arada arkamdanda cok konuşurdu etmediği kalmazdı bana tüm sulaleye yalan yanlış ben konusmusum ben yapmışım gibi konusurdu ve en sonunda kendisi patlak verdi oğlunu işte sanarken yemek yiyoduk tel hoporlordeydi ve eşime sadece sus bakalım ne diyecek demiştim elimizden kaşıklar düşmüştü hic unutmam eşim annesinin gerçek yüzünü görmüştü 2 sene konusmadilar bu mevzu yüzünden annendir konuş benimle asla dedim eşimde o şekilde görüşüyor
Vallaha ben hep kayinbabama derimki elalemdede kaynana var gelinlerinin arkasinda duran oğulları hata yapinca oğullarına kizan ama bizimkisinde öyle bir şey yok malesef bu lafida neden dediğimi soyleyim kaynanam sıkışınca ellerde gelin var diye hemen ağlar bu lafida kayinbabama bu yüzden söylerim kayinbabam evime gelir yer içer misafirligini eder gelinliğimi yaparım ama kaynanam asla evime giremez bide ben onun evine giderken balkondan beni göstermiş adamda beni beğenmiş bide pişkin pişkin söyledi kocam kafayı yedi sinirdenBenim kayınpederim dünyanın en pasif insanı. Kayınvalidem ikide bir boşamakla tehdit ediyor oturuyor yerine adamcağız. Ama sizin adınıza sevindim en azından haddini bildirmişsiniz. Ay bu ne ya adam olsalar peşlerinde döneceğiz büyük diye.
Yuhh ben bu adam beğenme kısmını okumamışım yuh gerçekten yaVallaha ben hep kayinbabama derimki elalemdede kaynana var gelinlerinin arkasinda duran oğulları hata yapinca oğullarına kizan ama bizimkisinde öyle bir şey yok malesef bu lafida neden dediğimi soyleyim kaynanam sıkışınca ellerde gelin var diye hemen ağlar bu lafida kayinbabama bu yüzden söylerim kayinbabam evime gelir yer içer misafirligini eder gelinliğimi yaparım ama kaynanam asla evime giremez bide ben onun evine giderken balkondan beni göstermiş adamda beni beğenmiş bide pişkin pişkin söyledi kocam kafayı yedi sinirden
Darısı başımaHic takmazdim, siz de takmayin
Aynen o yüzden mesafe koydum bence sizde koyun mesafenizi karşısına geçip neden diye sorun ben sordum cevabı ben oğluma baska kiz buldum oldu çünkü bunuda kocam duydu yani ayırmak için yapmış herşeyi hayatimdan kaynana çıkınca herşey güllük güneşlik oldu inan insan cok rahat ediyor böyleYuhh ben bu adam beğenme kısmını okumamışım yuh gerçekten ya
Tesekkur ederimAllah sizin de yardımcınız olsun teşekkür ederim. Ben psikoloğa falan mı gitsem ki ya, bildiğiniz o bıyıklı küçük boylu yosemiti sam var ya çizgi filmde, onun gibi elime tüfeği alıp ortalığı dağıtasım geliyor.
Benim kayinvalide de ogluna başka kiz bulmustuAynen o yüzden mesafe koydum bence sizde koyun mesafenizi karşısına geçip neden diye sorun ben sordum cevabı ben oğluma baska kiz buldum oldu çünkü bunuda kocam duydu yani ayırmak için yapmış herşeyi hayatimdan kaynana çıkınca herşey güllük güneşlik oldu inan insan cok rahat ediyor böyle
Vallaha ogullarinin sevdiklerini demekki begenmiyorlar bulduğu kizda benden güzel olsa bari eşime dedimki k.bakmada benden güzelini bulsaymis annen cok zevksizmis diye dalga gecmistimBenim kayinvalide de ogluna başka kiz bulmustu
Bunlar hep mi ayni ya
ayyy çok iyi anlıyorum sizi. benimki de işten çıkınca kendi evinden önce annesinin evine gidip annesinin yemeğini yiyen evlatları övüyordu. Kocaları da aynısını yapsın o zaman. Madem paylaşamıyor evlendirmeselerdi pamuklara sarsalardı.Tesekkur ederim
Hiç etrafi dagitmayin umursamamaya basladiginizda her sey daha kolay oluyor
Bu psikologa gidilecek bir sebep degil bence ama yorumlarda soyledikleriniz için destek alabilirsiniz.
Benim kayinvalidemde de benzer davranislar var.. Psikologum hasta oldugunu söylemisti.
Çok baskici ,dedigim dedik ,oglum oglum diye dolanan ama hicbir faydasi olmayan, bin turlu yalan dolan ve arkadan iş çeviren bir kadin insan delirmemek için resmen direniyor.
Ben gorusmuyorum esim de görusmeyi azaltti.
Cildiriyor oglumu elimden aldi, oglumun aklini çeldi , oglumu benden kopardi diyerek ortaliga dagildi. Alti üstü artik her gün arayip saatlerce telefon muhabbeti yapmiyor, arada bir ariyor, her gün annesinin yanina gitmiyor arada bir gidiyor.
Yani artik kendi işleriyle ve eviyle eşiyle de ilgileniyor.
Ama kayinvalide buna gelemiyor istiyor ki her gun yaninda olsun işten çiksin yanina gitsin , izinli gununde yine yanina gitsin.
Hatta evine hiç gelmesin bekarligindaki gibi kendinde yasasin istiyor. Eşim her yanina gittiginde, gitme burda yat diyor
Ya da önce beğendikleri kızı yanınızda överlerBenim kayinvalide de ogluna başka kiz bulmustu
Bunlar hep mi ayni ya
Onlarin derdi güzellik degil kiVallaha ogullarinin sevdiklerini demekki begenmiyorlar bulduğu kizda benden güzel olsa bari eşime dedimki k.bakmada benden güzelini bulsaymis annen cok zevksizmis diye dalga gecmistim
Çok doğru katılıyorumOnlarin derdi güzellik degil ki
Bunlar
Oglum benden baskasini sevmesin
Benden baskasina deger vermesin
Benden baskasinin sozunu dinlemesin
Benden baskasina maddi manevi hizmet etmesin düşüncesinden kaynaklaniyor.