Merhaba arkadaşlar eşimin amcasinim eşi ile ayni apartmanda oturuyoruz amca vefat etti epey zaman oldu.Baslarda hiç sorun yaşamadık herşey yolunda gitti.birbirimize sık yada habersiz gelip gitmedik görüşmelerimiz az olurdu ama kapida balkonda görünce samimi bir şekilde konuşurduk. Ben doğum yaptim arada haber vererek bebegi sevmeye geldi ben herzaman mesafeyi korudum hiç bir zaman çizgiyi aşmasına izin vermedim.bu yenge hanim evinde pek vakit geçiremeyen gün içinde sık sık dışarı çıkma ihtiyaci hisseden biri.bu çıkmalar elbette bizi ilgilendirmez ama apartman önünde oturmaya başladı o oturunca yanina diğer kadinlar toplanıyordu ve uzun uzun oturuyorlardı. Ben girişte oturuyorum balkonumun dibinde birilerinin olmasi bizi rahatsiz etti yaz günü cam kapatsak olmuyor açsak evdeki konuşmalar dışarı çıkıyor onlarin konuşmaları evde duyuluyor. Eşim bu konuda kadini uyarmış bu çok bozulmuş ertesi gün konuşmak için eve geldi.sadece eşimin degil benimde rahatsiz olduğumu duyunca baya bozuldu o günden sonra surati asıldı sağdan soldan yanina gelen kadinlara durumu anlatmış onlarda bana tavir aldi.kimse yanlış anlamasın ama gürültü olmasa bile kapi önünde oturmak bana çok tuhaf geliyor. Neyse o günden sonra surati düştü sonra yavaş yavaş eskisi gibi olmasada biraz düzeldi. Daha sonra apartmanla ilgili başka bir hadise yaşandı o hadiseyle beraber bi komşu eşime sizin dedikodunuzu yapıyor evinizde olan tartışmaları,yada sizinle olan konulari anlatıyor dikkat edin demiş. Ayrica diğer konuda da benim eşimin doldurdugunu düşünüyor beni sucluyormuş ben bunu duyunca çok üzüldüm ve soğudum ama yine de yüzyüze bakıyoruz diye bişey demedim.ertesi gün bir başkasından beni olaylarla ilgili sorumlu tuttuğunu ve yine arkamdan konuştuğunu duyunca nevrim döndü (şu an konuları açık açık anlatamıyorum tanidik cikar diye) sık sık dışarı çıkmadigım için karsilasmadik. pazar günü biz dışarı çıktık o sirada balkonda oturuyordu ben slm vermedim hatta o tarafa bakmadim içimden gelmedi.belki dogru değildi ama yapmak istemedim arkamdan konuşan insana slm veremezdim.bu arada hepsini olmasada eşimle karşılaşıp konuştuğu icin benim arkamdan konuştuğunu duyduğumu biliyordu eşim yüzüne vurmuş duyduklarını. Yaklaşık bir haftadir böyle olaylarin bu noktaya gelmesini istemezdim ama oldu bu kadın zaten çevresinde çok az kişiyle barişiktir nedenini şu an daha iyi anladim. Son durumda şu sabah instagram hikayede herkes ettiğini bulur tarzında özlü söz paylaşmış
tamam paylaşabilir ama dm de atmış zaman zaman dm den toplu mesaj atıyordu ama bunu herkese attığından emin degilim sinirlerim bozuldu ne yapayım arkadaşlar bi yanim bişey yapma Allah indan bulsun enerjini harcama eline daha fazla koz verme diyor diğer yanim huzursuz.evde zaten çok yoğunum bebek iş güç sizce ne yapmalıyım?fikirlerinize ihtiyacim var