Dedemi Kaybettim.

İçim sızladı gözümden yaşlar aktı haklısınız gerçekten o insanı tanıyabilme çok sevebilme sevilme ne güzeldir çünkü ben iki dedemide tanıyamadım ama çok isterdim onlarla hatıralarım olsun dedemmmmm deyip sarılabileyim ama olmadı şimdi eşimin dedesini çok seviyorum allahım yokluğunu tez zamanda göstermesin uzun ömür versin azıcık dede ne demek anlamaya başladım onun sayesinde canım benim

Konu sahibi arkadaşım seninde başın sağolsun dualarımız kabul olsun mekanı cennet olsun

Tam iki ay oldu guze dedemi huzura gondereli. Babam ben daha 17 yasindayken olmustu ve ben bir kez daha babami kaybettim. Cok ani oldu hic birseyi yoktu 80 yasindaydi ve hala calisiyordu yasamayi o kadar cok severdiki 80 yasinda olenlere bakmiyorlar kendilerine gencecik oluyorlar derdi. Gece uykuda kalp krizi gecirmis hala kardesimin ablaa dedem olmus cigliklari kulagimda. Cok uzuluyorum cok icim yaniyor oglumun buyudugunu goremedi oglumda dedem gibi birini taniyamadi

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..

Ölüm her yaşta dayanılmaz ama ne mutlu dedenize ki dede olacak ömrü varmış..

daha çok genç yaşlarda evlatlarına bile doyamadan göçüp gidenler var ve emin ol ki onların acısı daha beter gençliğine mi yanarsın geride bıraktığı ufak çocuklara mı?

Allahın takdiri deyip sabredicez..

Ben ağladım ama...

Harika bir yazıydı. Onu ömrümün sonuna dek, iliklerime kadar hissederek seveceğim.

Ölüm ne yazıkki hepimizin yaşayacağı bişey ama gerçekten çok üzücü bi durum.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin...

Dedemize Allah'tan rahmet ve merhamet diliyor ;fatiha ile uğurluyorum..
Mekanı cennet olsun.

başınız sagolsun,Allah rahmet eglesın ve nur ıcınde yatsın.babanızın babasıymıydı sızdemı kalıyordu yanı uzun yıllar berabermıydınız yanı benımkı koyde senede bır belkı bazen bırkac senede bır goruyorum da oyzuden sordum

Annemin babası, biz de kalmıyordu. Memlekette kalıyordu.
Her zaman beraber olamasak da, o benim canımdı, herkesten vazgeçsem ondan vazgeçemezdim.
Sığınacak limanımdı ...

Allah mekanını cennet etsin inşallah. seni çok iyi anlıyorum o kadar zor ki. ben dedemi kaybedeli dün 8 yıl oldu. çok özlüyorum onunla büyüdüm ben hep yanımdaydı annem misafirliğe gider abimle bana dedem bakardı. Okula giderken beni o götürür servise harçlığımı o verirdi. Sıcacık gülümsemesiyle hep yanımdaydı ama gitti inşallah gittiği yerde çok mutludur Allah herkesin yakınlarının mekanını cennet eylesin. İnşallah huzur içinde uyuyodur.

Allah mekanını cennet etsin canım.benim dedem de yoğun bakımda şu anda, tlfn çaldıkça içimdedn bişey kopuyor kötü haber mi diye. seni öyle iyi anlıyorum ki. fatiha da okurum yasinde. ölüm haktır,hepimiz bi gün ölecez ama bu acımızı hafifletmiyor malesef. Rabbim sana ve ailene saabır versin.Allah rahmet etsin

Sağolun, dedenize acil şifalar inşallah.

Dedemi kaybettim, bugün 8. gün. Çok acı çekiyorum. Bu mübarek cuma gününde Allah rızası için fatiha istiyorum sizlerden..

Allah kabul etsin dedenizin de mekanı cennet olsun inşallah... ölümlü dünya bu acılar da elbet diner... ama yerleri unutulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…